suptil Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Just now, Dracarys said: Luka jeste dobio veliku pomoc, ali Jokic i dalje ima bolju ekipu. Ima bolju ekipu ali to nije dovoljno za prsten. Govorim iz ugla juris na titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 17 minutes ago, Snjofko said: Dalas iskopirao Zvezdu sa Kampaco-Vildoza tandemom. Ocekujem da Silver sada zabrani Kajriju da igra do kraja marta. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Just now, Problem sa licnim greskama said: Ocekujem da Silver sada zabrani Kajriju da igra do kraja marta. Dok se ne vakcinise.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Нема логике да Дурент остаје сад. Е то би била ерупција тек 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Šta ja znam, jači je sada Dalas, ali treba videti kako će to funkcionisati. Kaže drug, pa ok, fino je izgledao sa KDem, može i sa Lukom. Ja kažem da KD mnogo lakše i brže rešava kada treba, Luka voli da tapka loptu 18 do 20 sekundi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Just now, Big Ticket said: Нема логике да Дурент остаје сад. Е то би била ерупција тек Tako je, ne mislim da ce juriti titulu sa Benom i Spenserom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Dobar pokušaj za Mavse, potcenjuje se sposobnost obojice da igraju u timu i sa nešto manjim ulogama i sa manje lopte u rukama. Obojica su klač, ako kliknu na leto može da se napravi odlična ekipa, a i ovako mogu daleko. Bruklin dobio lep paket, videćemo šta će biti sa KD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Kako ovaj Dallas ima sreće, lik odluči za jedan dan da ide i evo ga njima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 5 minutes ago, realno *w said: Šta ja znam, jači je sada Dalas, ali treba videti kako će to funkcionisati. Kaže drug, pa ok, fino je izgledao sa KDem, može i sa Lukom. Ja kažem da KD mnogo lakše i brže rešava kada treba, Luka voli da tapka loptu 18 do 20 sekundi. Kako je funkciionisao sa Jamesom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Ja sam odje u #TeamNets kad je value u pitanju. Dobili su stopgap PG, wing defanzivca na dobrom ugovoru, pik koji moze biti odlican jer postoji realan scenario da Luka nece ni bit u Dallasu do 2029. Dallas dobio odje tempiranu bombu i dao za njega future pik i 2 najbolja ugovora (startera). Najboljeg defanzivnog igraca trejdovali, bice tesko da odbrane ista ali ce biti muke i od njih se odbraniti. Umjesto da su resign Brunsona, sad trejduju 2 startera i pikove za Irvinga. Netsi imaju sad solidnu dubinu i za plejof jer imas sad Dinwiddiea, Roycea, DFS i Simmonsa dje ce neko od njih morati na klupu. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 (edited) 5 minutes ago, Dracarys said: Tako je, ne mislim da ce juriti titulu sa Benom i Spenserom. Mislim da ostaje. Videli smo kako je tim dobro izgledao s njim pre povrede i pre nego sto se Kyrie vratio a sad su jos popunjeniji i mogu da igraju jos bolju odbranu. DFS je veliko pojacanje u defanzivi a Dinwiddie i Warenn itekako mogu da iznesu minute dok je KD na klupi. Ako se KD vrati u formu koju je imao pre povrede, nece biti lako nijednoj ekipi protiv njih kad krene playoff. Jedna vrlo balansirana ekipa kojoj je jedini minus pod kosem ako moraju da igraju protiv Jokica ili Embiida. Edited February 5, 2023 by Radalek 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Očekujem da KD ostane. Dobili su Netsi zahvalne timske igrače i ovaj roster je sposoban da se kolje u PO na istoku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 5 minutes ago, Bojdo said: Kako je funkciionisao sa Jamesom? Kao prvo, Džejms je mnogo konkretniji igrač od Luke. Drugo, i nisu funkcionisali, KI je napustio ekipu jer nije hteo da igra u Lebronovoj senci, ili koju je već glupost izmislio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 4 minutes ago, realno *w said: Kao prvo, Džejms je mnogo konkretniji igrač od Luke. Drugo, i nisu funkcionisali, KI je napustio ekipu jer nije hteo da igra u Lebronovoj senci, ili koju je već glupost izmislio. Sta podrazumevas pod konkretniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 2 minutes ago, Sombor Shuffle said: Sta podrazumevas pod konkretniji? Pa ima vise kila Lebron sada kada je Luka na pauzi od poli parizera dok traje sezona. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Saga se nastavlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 6 minutes ago, Horium said: Pa ima vise kila Lebron sada kada je Luka na pauzi od poli parizera dok traje sezona. Ima i to pečenje... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Kada je u pitanju Off ball kretanje, Bron iz prajma je licno Kari za Luku. Takodje nije ni Irving ono sto je bio u Klivlendu. Svakako, verujem da ce biti odlican duo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Da li će biti koalicije navijača Lejkersa i Denvera ovde na forumu? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Da bacim hot take za Dalas, ispadaju u prvoj rundi, pre svega zbog Ramazana koji pokriva citavu rundu. Kajri opet nece jesti ceo dan i onda posle prve cetvrtine ce trcati u svlacionicu da nesto pojede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Pusti Ramazan, ispašće jer sem Luke i Kajrija imaju još 2-3 upotrebljiva igrača u PO. Za ove koji kukumavče kako je njemu dovedena pomoć a Jokiću ne, oko Nikole se gradi tim godinama i odlično su izbalansirani. Fali im moooožda jedan igrač za klupu, ali mislim da mogu živeti i bez toga. Dok je ovo all in potez Dalasa i daju bukvalno sve što imaju. Ogromna kocka koja sumnjam da će se isplatiti jer nemaju izbalansiran roster. Ne mislim da Luka i Kajri nisu kompatibilni, naprotiv, Irving i te kako može da igra kad hoće, ali džabe kad nema ko da igra sa njima. A i odbrana će izgledati kriminalnije nego sad. Ne znam, iz mog ugla ovo je easy W za Bruklin u razmeni, ima KD s kim da igra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 15 minutes ago, bodo said: Saga se nastavlja. vidim vec krenula rosterbacija na twitteru da li trejdovati aytona, bridgesa i cama johnsona, tj. svu trojicu ili 2/3 plus pikove za Duranta od 35 godina. to bi bio jedan jako kratak championship window od tipa godinu i po dana. I would pass. durant nema fizikalije kao lebron da igra do 40-e, mislim da ce ga vrlo skoro zakaciti decline. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 4 minutes ago, Dracarys said: Da bacim hot take za Dalas, ispadaju u prvoj rundi, pre svega zbog Ramazana koji pokriva citavu rundu. Kajri opet nece jesti ceo dan i onda posle prve cetvrtine ce trcati u svlacionicu da nesto pojede. Kakve ti gluposti pišeš čovječe svaki dan. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts