Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Jbg, taman kad smo se jednom konacno skrpili i sa normalnim timom, desi se ovo, ja nisam gledao utakmicu (samo hajlajts) pa nisam ni ukacio, niti sam mislio da je ozbiljnije kad se vec vratio da igra. Al nije nista neocekivano, ionako se poslednje 3 sezone lome na smenu (Davis znatno vise ipak) i kad god se 1 sastavi, drugi ode u aut. Igra losije u poslednje vreme, muci ga noga, propustao je utakmice. Izgledalo je da se polako vidi svetlo na kraju tunela, ali da, ovo je zavrsni udarac.

 

 Ponavljam, jbga, nije bilo nista neocekivano. Posle Memfisa svakako slede 3 pobedive utakmice i bez njega - OKC, MIN i osakaceni Warriorsi, pa nek se novajlije + Davis pokazu. Tacno sam znao da ni posle allstara nece sastaviti ni dvocifren broj tekmi zajedno LBJ i Davis. Sta ces, ne mozes protiv godina.

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, freethrow said:

Gledao sam malo Dejmov performans. Prvo, Dejm ima veličanstvenu mehaniku šuta, neki miks snage trbušnjaka, listova i guzice koji mu omogućava da potpuno isti šut ispaljuje sa 3m ili sa 9m i zaista je jedan od najbolji šutera svih vremena. Postaje polako neka vrsta Portlandovog Redžija Milera.

 

Budimo realni, Hjuston je bio gotov u 3. četvrtini i ono je bio klasičan stat padding, da se vidi dokle može da broji. I okej, ne zameram njemu ništa, možda treneru koji  bi trebalo malo više da ga čuva. Neću da poredim, ali koliko puta su Stef ili Klej izbačeni celu 4/4 kada je bilo plus 25 za GSW proteklih godina? Na treneru je da ga zaštiti, a na igraču je da trpa i za to chapeaux za Dejma. I budimo realni pt.2 - svako od nas ovde da ima takav šut i da mu ulazi preko ne 70% nego 50% trojki, bi lagano pomerao liniju unazad iz čiste radoznalosti i kurč-a, što je ljudski suviše ljudski. We ve all done it na basketu. 

 

Voleo bih da vidim Dejma u prejakom settingu, sa 4-5 dobrih plejof igrača, a zaista igra zadivljujuću sezonu, za all NBA petorku, da li prvu ili drugu, svejedno.

 

Posle All-Star 3 pt contesta je neko istakao šta je specifično u njegovoj mehanici šuta - leva ruka se brzo odvaja od lopte i takođe pušta da mu se lopta srola sa prstiju desne ruke pre nego što je izbaci. Pretpostavka je da mu to pomaže da ima veći range kad je šut u pitanju. Takođe, relativno skoro ga je neko pitao u vezi dalekometnih šuteva jelte, rekao je da ih uvek vežba na kraju treninga kad je najumorniji, kako bi navikao mišiće na to i da može da pogodi u svakom trenutku utakmice.

 

I ono jeste bilo čisto da vidimo dokle može/mogu, ali kad se igrač onako zapali, mogu reći da nemam ništa protiv.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, LordOfTerror said:

Kakav ankle-breaker, ali bukvalno...

 

 

 

 

Počeli da pobeđuju,a thankaton kaže da ne stoje dobro tako da bi nekih 6,7 poraza za redom sredili situaciju.

 

Edit 1

Ako je zglob teško da je ozbiljna povreda. Meni ovo izgleda kao povreda kolena,neki MCL ili meniskus.

 

Edit 2

Sad videh usporeno x0.25 i tačno se vidi na 0:31 videa da mu je desno koleno malo izletelo na unutra i onda vraća nogu i pada na zemlju, ova povreda nema nikakve veze sa zglobom noge.

Najverovatnije je MCL i pauza zavisi od stepena istegnuca.

 

 

Nažalost imam Lamela u fantaziju pa me zanimalo kakva je povreda u pitanju.

Edited by propolis
Link to comment
Share on other sites

Ne bih ja otpisao Lakerse. Ne znam točnu situaciju sa Russellom,   da li je nešto ozbiljnije ili ne ali pola lige se suočava sa  izostancima

ponajboljih i pak najboljih igrača tako da to u konačnici i ne mora da znači da su doomed u startu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Barkley#34 @bodo upravo tako, odlican je ovo tim i bez Lebrona a mislim da ce sadani odbrana biti mnogo bolja. 

Svakako da je potrebno da AD bude kao onaj u novembru i decembru. 

 

Sto se DLo tice za vcrs je doubtful, mislim da ne vrijedi vcrs ga rizikovati i nek se oporavi za sledeci mec a to je OKC kroz 2 dana. To je must win utakmica a onda ide homestand od 5 utakmica koje su pobjedive tj koje se moraju dobiti u vecini. 

Mislim da im je ootreban neki skor od 15-6 u preostale 21 utakmice a da ce se nekako.provuci do 10tog sa 12-9

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Igramo i dalje otprilike kao Fila bez Hardena i Biida ili Lakersi bez Brona i AD-ja, Čikago bez Džordana i Pippena, ali... vraća se Drejo.

 

I dalje niko ne zna šta je sa Wigginsom, ali nije dobro.

 

Meanwhile:

Poole is shooting the same percentage (33%) as Dray from three this season on 4.5x more attempts lmao

 

Ništa, nadam se samo da Dejm neće ići preko 75 poena, ne mora baš protiv nejači da pada rekord...

Link to comment
Share on other sites

Ja se izvinjavam, ali šta se dešava sa Sunsima? Vidim da su izgubili od Janisless Baksa, a KD još nije debitovao (zbog povrede). Imam utisak da je čovek trejdovan pre godinu dana a ne 20 dana...

 

Quote

“We'll have to see, we are not quite sure yet but we'll have to see,” Williams said in response when asked if Durant would make his return to action on Wednesday (h/t Duane Rankin). 

Durant was initially believed to return last Friday (the league pushed the time back an hour and put the Suns-Thunder game on ESPN) but Durant ultimately didn't play. 

 

https://www.si.com/nba/suns/news/phoenix-suns-downplay-potential-kevin-durant-debut-wednesday

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, LordOfTerror said:

@propolis

 

Nisam se udubljivao ali kada sam okacio snimak vec je bila vest da je doziveo frakturu zgloba.

 

Da,da moguće da je zglob,ali na onaj način ne može zglob teže da se povredi. Jedno 6,7 puta sam izvrnuo zglob na košarci,ali onako nikad nisam niti sam video sličnu povredu zgloba.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Iako mi je sigurno u top 5 najomraženijih igrača u ligi, mora se priznati da Julije Rendl baš razbija u poslednje vreme i da je bio zaluženi all star. Naravno, ne verujem mu ništa i kad dođe post season sigurno će da se raspadne ali od nove godine je odličan, veliki je to sivonja jebiga. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Iako mi je sigurno u top 5 najomraženijih igrača u ligi, mora se priznati da Julije Rendl baš razbija u poslednje vreme i da je bio zaluženi all star. Naravno, ne verujem mu ništa i kad dođe post season sigurno će da se raspadne ali od nove godine je odličan, veliki je to sivonja jebiga. 

A meni Rendl baš gotivan.

 

I generalno ovi Niksi.

Link to comment
Share on other sites

randle ima stil igre, tj pristup, kao da je daleko daleko bolji igrač, ono top 20ak lige.

bespotrebno napominjem da randle nije ni blizu toga.

 

zato se i raspadne u plejofu, kada timovi krenu da se ozbiljno bave eliminisanjem protivničkih opcija koje ih ugrožavaju a ujedno i da puštaju one aspekte sa kojima mogu da žive.

 

randle mora da bude potpuno fokusiran, brzo da razmišlja i da ne veruje da ima supermoći, samo zato što mu neke stvari prolaze u regularci.

plašim se da randle nije previše sposoban da uradi makar jednu od tri pomenute stvari a makar dve su neophodne za uspeh knicksa

 

@MilošVB

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

https://www.b92.net/sport/nba/vesti.php?yyyy=2023&mm=02&dd=28&nav_id=2295765

 

Quote

"Mislim da se navijači ne ljute ako zarađujete 30, 40, 50 miliona dolara i igrate svaku noć. Ali ne možete zarađivati 30, 40, 50 milijuna dolara i onda propuštati utakmice. To pokazuje manjak poštovanja prema igri i prema navijačima, koji plaćaju svojim teško zarađenim novcem da bi vas gledali", rekao je Barkli u razgovoru sa Stivenom Ej. Smitom.

"Ono što je još luđe je što ćemo nakon novog ugovora o TV pravima imati igrače koji će zarađivati 70 ili 80 miliona godišnje! Navijači će onda reći: 'Čekajte malo, zarađujete 70 milijuna i ne možete igrati košarku tri ili četiri dana nedeljno?'"

"Imaju privatne letove i najbolje lekarske ekipe ikad. Nije da radimo u čeličani. Ljudi rade u čeličanama i poprilično sam siguran da su i oni umorni, ali idu na posao svaki dan", dodao je Barkli.

 

Respekt

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Jenkins said:

Denver- Finiks i Milvoki-Boston su mi zeljena finala konferencija. Jel igra Durent veceras?

Ako bi ostalo ovakvo stanje na tabeli onda nemoguće. Phoenix i Denver potencijalno polufinale konferencije no ima još 20 mečeva. Moguće su razne varijante jedino što mislim da ce prve tri ekipe zapada tu i ostati. Za istok ne znam. Ali tu je već potencijalno moguć susret Bucksa i Kelta u finalu konferencije. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...