Sombor Shuffle Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Budi Bog s'nama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 12, 2023 Author Share Posted July 12, 2023 12 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 @DameTime, simmons u masivnom hajpu nakon odgledanih 4mins live 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 sta bi indiana mogla dati za siakama? mcconnel, hield, mozda theis, nesmith? imaju jos i 10 miliona prostora u capu... cini se da bez hielda ovaj trejd ne moze da se uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 zašto bi toronto davao siakama za ovakve igrače? mislim, nisu loši ali gomilica averidžara za jednog jako dobrog igrača, ne vidim logiku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Mora da padne reset zato. Doduse morace pikovi, Orlando se isto spominje za Siakama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 to mi kazi, knicksi npr imaju shitload pikova. dacemo im i nekog omladinca (grimes, quickley) ili barretta, za domacu osnovu a moze i randle da matchuje plate, jer on najbolje resetuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 naravno pikovi se podrazumevaju. mozda bi najfer bilo dati mathurina ili nembharda ali nisam siguran da bi to indiana uradila Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) Nadam se konacno. Ove stare ne mogu da gledam vise ... EDIT: ova druga verzije je jos i bolja, ali prema onom leaku daleko manje verovatna. Treci set je pomalo bezveze, ne ide nikako beli ispis na narandzastom. Plus ovaj beli prakticno nema purple sto je veliki no no. Edited July 12, 2023 by SteveFrancis#3 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Lamela je top... 6 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nadam se konacno. Ove stare ne mogu da gledam vise ... EDIT: ova druga verzije je jos i bolja, ali prema onom leaku daleko manje verovatna. Treci set je pomalo bezveze, ne ide nikako beli ispis na narandzastom. Plus ovaj beli prakticno nema purple sto je veliki no no. Meni se ne dopada ovaj prvi set, previše je svetlo tj. tamno. Ni u poslednjem setu nisu lepo urađeni kontrasti. Najbolje izgleda drugi set, baš je lepa kombinacija boja; pogotovo ljubičaNstveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ova gornja dva mogu komotno i za svadbu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 13, 2023 Author Share Posted July 13, 2023 @alpaka Bereta Sida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Mo Bamba i Sashko Vezenkov heroji prelaznog roka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 18 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nadam se konacno. Ove stare ne mogu da gledam vise ... EDIT: ova druga verzije je jos i bolja, ali prema onom leaku daleko manje verovatna. Treci set je pomalo bezveze, ne ide nikako beli ispis na narandzastom. Plus ovaj beli prakticno nema purple sto je veliki no no. ova druga garnitura je bombona, samo još da nije na v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 On 7/12/2023 at 9:05 AM, uini said: @DameTime, simmons u masivnom hajpu nakon odgledanih 4mins live Iskreno i ja sam u hajpu još od prošle godine. Dečko je bajone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 14 hours ago, Cooper said: Lamela je top... Kakav propust tvorca da izostavi Kelja Djubreta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 18 minutes ago, Milos 3.14 said: Iskreno i ja sam u hajpu još od prošle godine. Dečko je bajone Come to Portland Trail Blazers bro. Izvisila sam za pojačanje u vidu @NikadProtivKaline, ali prihvatam i tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 14 hours ago, Cooper said: Lamela je top... jayla je isto dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Dobra i Kawhisha. Stephanie Curry čak liči na Ayeshu Curry. Lebronka najgrđa, haha. Lamelu su baš napucali s obzirom da je Lamelo najružniji lik u ligi pa i šire, čak je bata Lonzo za njega lepotan. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Meni je Ziona da se uplašiš. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Lucia malo vuče na Skarlet Johanson, a Nicole kao da je ispala iz GOT. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Ja bih Jayline noge najpre nabacio na svoja ramena i nazivao je pogrdnim imenima dok se, jel... Mada imamo cheerleader efekat na delu na toj slici. Procena moze biti zamagljena iluzornim pojavama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) ova naša je najgrđa... i ziona, mrtva trka edit: a lucija i snupi se tuku Edited July 13, 2023 by ljutikrilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts