Jump to content

Recommended Posts

Posted

sta bi indiana mogla dati za siakama? mcconnel, hield, mozda theis, nesmith? imaju jos i 10 miliona prostora u capu...

cini se da bez hielda ovaj trejd ne moze da se uradi.

Posted

to mi kazi, knicksi npr imaju shitload pikova. dacemo im i nekog omladinca (grimes, quickley) ili barretta, za domacu osnovu a moze i randle da matchuje plate, jer on najbolje resetuje

• Love 1
Posted (edited)

Nadam se konacno. Ove stare ne mogu da gledam vise ...

SunsUniTracker1.png

EDIT: ova druga verzije je jos i bolja, ali prema onom leaku daleko manje verovatna. Treci set je pomalo bezveze, ne ide nikako beli ispis na narandzastom. Plus ovaj beli prakticno nema purple sto je veliki no no.

SunsUniTracker2.png

SunsUniTracker3.png

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 9
  • Love 1
Posted
4 hours ago, SteveFrancis#3 said:

SunsUniTracker1.png

EDIT: ova druga verzije je jos i bolja, ali prema onom leaku daleko manje verovatna. Treci set je pomalo bezveze, ne ide nikako beli ispis na narandzastom. Plus ovaj beli prakticno nema purple sto je veliki no no.

SunsUniTracker2.png

SunsUniTracker3.png

Meni se ne dopada ovaj prvi set, previše je svetlo tj. tamno. Ni u poslednjem setu nisu lepo urađeni kontrasti. Najbolje izgleda drugi set, baš je lepa kombinacija boja; pogotovo ljubičaNstveni.

Posted
18 hours ago, SteveFrancis#3 said:

SunsUniTracker1.png

SunsUniTracker2.png

SunsUniTracker3.png

ova druga garnitura je bombona, samo još da nije na v.

Posted

Dobra i Kawhisha. Stephanie Curry čak liči na Ayeshu Curry. Lebronka najgrđa, haha. Lamelu su baš napucali s obzirom da je Lamelo najružniji lik u ligi pa i šire, čak je bata Lonzo za njega lepotan.

• Like 4
  • Ha-ha 3
Posted

Ja bih Jayline noge najpre nabacio na svoja ramena i nazivao je pogrdnim imenima dok se, jel...

Mada imamo cheerleader efekat na delu na toj slici. Procena moze biti zamagljena iluzornim pojavama. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...