Green23 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) 7 minutes ago, Mile1 said: Dobro jutro Što bi se reklo aged well Edited June 13, 2023 by Green23 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 23 minutes ago, uini said: ako ne bi uzeo pare /koliko razumem, slicna kolicina kao ona koju je do sada zaradio u nba karijeri/, jedini nacin je da napravi udonis haslem deal. nuggetsi da su pametni, to bi mu obecali koliko danas. Imali su strpljenja sa MPJ-om, ugovorom mu pokazali koliko veruju u njegova leđa, čekali su Marija. Ako procene da im je BB potreban u narednim godinama mislim da će biti spremni na sve vrste finansijskih gimnastika da bi ga zadržali, makar mu namestili posao sa prodajom kokica u hali. Da li će on na to pristati druga je stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 8 minutes ago, Mile1 said: Dobro jutro Bullsheet Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Inace naredne sezone ocekujem Doncica fizicki spremnog od samog starta i taj njegov iskorak kakav je Jokic imao u prvoj MVP sezoni. Njegov plafon je tek zastrasujuc obzirom na to kakve je partije pruzao sa solidnim viskom kila i manjkom kondicije za vrhunskog NBA superstara. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 16 minutes ago, BattleBender said: I Russela bih skrajnuo iz top20 price. Ja mislio da si mi ti na ignore 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Pa dobro, Brown je bitan ali nije nezamenljiv. Svakako bi bilo bolje da ostane ali čovek može da uzme mnogo više dolara na drugom mestu a nije do sad u karijeri mnogo zaradio. Uostalom, jebo tu šampionsku ekipu ako zavisi od petog, šestog igrača po značaju, something gotta give. Biće sad i veterana koji će ciljati Denver za minimalac kao ring-chaseri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 8 minutes ago, Beonegro said: Možda si pod utiskom finalne serije, jer za kompletan PO MPJ ima bolji učinak u dosta kategorija. Baš interesantna hijerarhija, baj d vej: Jokara Muro Odron i Mališa KCP, Brown i Green još su realno fulali grdno sa trejd-dedlajn akvizicijama; za redžija džeksona su mogli mene da pitju a thomas bryant je baš nelogičan kombo sa jokićem, pored koga ti treba neki čvrst defanzivac, hvatač skokova u defanzivi i ofanzivi, visoko-energetski lik za 10-18 minuta. sreća je nuggetsa i da se niko nije povredio, čak ni za tekmu-dve, to ih je takođe izdvojilo od ostalih plejof učesnika. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Inace naredne sezone ocekujem Doncica fizicki spremnog od samog starta i taj njegov iskorak kakav je Jokic imao u prvoj MVP sezoni. Njegov plafon je tek zastrasujuc obzirom na to kakve je partije pruzao sa solidnim viskom kila i manjkom kondicije za vrhunskog NBA superstara. Ekipa mu je odron (i ne znam šta je gore za Dalas, imati kancerogenog Irvinga ili van Luke biti skoro totalno lišen talenta), ali na individualnom planu bi mogla da padne jedna sezona od 40ppg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Biće sad i veterana koji će ciljati Denver za minimalac kao ring-chaseri. pojašnjavao je miki novu logiku oko davanja novca u nba, neće to sad biti tako lako kao do malopre (ako sam dobro shvatio taj deo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Just now, Beonegro said: Ekipa mu je odron (i ne znam šta je gore za Dalas, imati kancerogenog Irvinga ili van Luke biti skoro totalno lišen talenta), ali na individualnom planu bi mogla da padne jedna sezona od 40ppg. Dacemo LeBrona i 2 picka prve runde za njega, taman ga Kyrie nagovara da dodje u Dallas 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Dacemo LeBrona i 2 picka prve runde za njega, taman ga Kyrie nagovara da dodje u Dallas 🥰 To ste i zaslužili, da vam pušta Cecu na zagrijavanju 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 16 minutes ago, Beonegro said: Možda si pod utiskom finalne serije, jer za kompletan PO MPJ ima bolji učinak u dosta kategorija. Baš interesantna hijerarhija, baj d vej: Jokara Muro Odron i Mališa KCP, Brown i Green Uh njega sam zaboravio na mom spisku iako je bas bitan, mada je on veteran, nece jos dugo igrati pa i nije bitan za "dinastiju". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Evo Dalas ima primer na kom može da uči (Denver), pa neka polako i mudro izgrade ekipu oko Luke. Ne da dovode polupane likove a la Irving, čisto da bi se doveo top igrač jer kao nešto rade. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 4 minutes ago, Beonegro said: To ste i zaslužili, da vam pušta Cecu na zagrijavanju 😛 Mijenjam Randy Newmana i I love LA nakon prstena za Cecu i Beograd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Cestitam jokicevci i nugetlije, u usta vas... Uzivajte. 3 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 3 minutes ago, Kooineeperk said: Uh njega sam zaboravio na mom spisku iako je bas bitan, mada je on veteran, nece jos dugo igrati pa i nije bitan za "dinastiju". Puni 37 godina u avgustu, pretpostavljam da nakon prstena sledi penzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Green je sustinski nebitan. Jeste deo ove uze rotacije od 7-8, ali i najlakse zamenjiv. Btw. jel neko video onaj klip kako Jokica konacno rade emocije pa potapa Mareja u bazen? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 30 minutes ago, Mile1 said: Dobro jutro Pa i Jokic se slaze sa ovim, od ove trojice samo bi Bogdanovic mogao igrati u njegovom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 @freethrow, možda bi trebalo da otvoriš i jednokratno takmičenje oko džajine suspenzije. kažem, okruglo 15 utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 30 minutes ago, Beonegro said: Možda si pod utiskom finalne serije, jer za kompletan PO MPJ ima bolji učinak u dosta kategorija. Baš interesantna hijerarhija, baj d vej: Odron Ali koji mozak se setio tako ukletog nadimka za Gordona 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 18 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa dobro, Brown je bitan ali nije nezamenljiv. Svakako bi bilo bolje da ostane ali čovek može da uzme mnogo više dolara na drugom mestu a nije do sad u karijeri mnogo zaradio. Uostalom, jebo tu šampionsku ekipu ako zavisi od petog, šestog igrača po značaju, something gotta give. Biće sad i veterana koji će ciljati Denver za minimalac kao ring-chaseri. Po izjavama, tim im dosta zavisi od međusobne hemije, kvaliteta saradnje i odbrane. Naravno da mogu to da nađu i na drugom mestu ali ako bude šanse za dogovor cenim da će im prioritet biti da ga zadrže, baš zato jer je na terenu i van njega komplementaran svima koji su ispred njega. A onda da vidimo koliko će biti "gladni" najesen, kako će i koliko napredovati oni koji su na klupi i koga će dodati u ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 To je valjda burazer Drug Odron? Suspenzija Ja, 30 utakmica okruglo. Dovoljno okruglo, manje od pola sezone, a opet mnogo, dovoljno da moraju bez njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 minute ago, Horium said: Ali koji mozak se setio tako ukletog nadimka za Gordona 😂 To je ostalo od burazera, Drua, koga je neko ovde (možda baš Beo), dok je bio u KKP nazvao Drug Odron. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Ja mislim da će rascijepiti Džaju sa bar pola sezone, suviše je liga uložila svih ovih decenija u kultivisanje gang bratije i pravljenje gigantskog globalnog brenda na temelju mahom crne populacije da bi jedan mentol to urušavao, plus mu je ponovljen prestup. Aj da je neki šampion nego tek zvezdica u nastajanju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 11 minutes ago, Beonegro said: Puni 37 godina u avgustu, pretpostavljam da nakon prstena sledi penzija. 11 minutes ago, Horium said: Green je sustinski nebitan. Jeste deo ove uze rotacije od 7-8, ali i najlakse zamenjiv. Ne znam da li je bilo najava o penziji i da li ima ugovor, ali mogao bi jos jednu sezonu. On je na terenu 7-8. u rotaciji ali imati tako iskusnog lika u svlacionici dosta znaci. Zato mogu da ga ostave/produze na godinu dana. IMHO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts