Čvarkov Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 @K.Dot ja ti opraštam, ma šta ko rekao, nikom nije lako pao sinoćni poraz. Srećna Nova godina drugari i drugarice, Zvezdaši i Partizanovci. Da nas sve zajedno posluži zdravlje, a ostala podjebavanja će doći na tati! 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Lep provod večeras i od mene, želim svima na forumu, a poruku ostavljam ovde jer mi je omiljena tema. Čitamo se i pišemo od sutra ponovo. Srećna nova ljudi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Sve vam zdravo i veselo bilo! Srecna Nova! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Srecna Nova! Mnogo zdravlja i pobeda! 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 (edited) Volite Zvezdu i u Novoj godini, ciganijo! Narocito ovakvu Zvezdu, borbenu i do samog kraja zeljnu pobeda. Uzdravlje bilo svima! Edited December 31, 2022 by Manoly 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Ladno El cestitala novu godinu video gde su igraci svih timova osim Zvezde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 (edited) 12 minutes ago, Redstar0356 said: Ladno El cestitala novu godinu video gde su igraci svih timova osim Zvezde.. Bentil nije igrac Zvezde? Edited December 31, 2022 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Srecna nova godina kolege forumasi, jel sutra ne radimo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Srecna Nova 2023 braco Zvezdasi !Neka nasa Zvezda sija jos sjajnije ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 16 minutes ago, Miki28 said: Bentil nije igrac Zvezde? Sad su stavili, tj promenili su, u prvoj objavi ga nije bilo na slici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Šta nam rade u najluđoj noći... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 4 minutes ago, Redstar0356 said: Sad su stavili, tj promenili su, u prvoj objavi ga nije bilo na slici Da da, ja im javio da isprave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Posle ovog pogleda, ja se više nebi usudio da postavljam pitanja Dušku, makar do kraja ove sezone 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Srecna vam Nova godina, da gledamo u ovoj Novoj godini mnogo dobre kosarke i pobjeda pa opet Kalemegdan u junu💪 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Sve najlepse kolegama i koleginicama sa foruma,lepa je bila i prosla al nadam se jos lepsa ova 2023. godina,puno zdravlja na prvom mestu sve ostalo samo dodje DO SMRTI ZVEZDA CRVENA! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Puno zdravlja,a za sreću će Duško da se pobrine!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Komsije, zivi i zdravi bili, pa da se teramo jos mnooooogooo godina. Da nam svima dodju neka lepsa vremena, pa da nam stvarno najveca briga bude ciji je (budzet) veci. Ziveli! 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Srecna Nova Godina uz zelju da dovedemo Mirotica kad se zavrsi ova sezona(istice mu ugovor) Kad bi dosao sada.bio bi nasa najveca legenda :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 (edited) 7 minutes ago, vlaDixXx said: Srecna Nova Godina uz zelju da dovedemo Mirotica kad se zavrsi ova sezona(istice mu ugovor) Kad bi dosao sada.bio bi nasa najveca legenda 🙂 Sačekaj, zar on nije stranac koji bi uzimao mesto našim talentima? I da, srećna nova Edited December 31, 2022 by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Zdravlja, sreće, ljubav i zdovoljstva u Novoj, uz neki dinar, neće škoditi vama i vašim porodicama želim. Klubu, da svi budu zdravi. Ostalo će doći samo po sebi. 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Barćo, neka vam je srećna Nova Godina, da u ovoj osvojim sve kao i u prethodnoj, plus da se napokon desi taj iskorak u EL. Takođe vam želim puno sreće i zdravlja jer život bez toga ne bi imao puno smisla. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) Kalemegdan u Junu ... hmmm, bas onako klasicno zvuci. Ja bih nam ovaj put pozeleo neku egzotiku ... na pr. Litvanija u Maju ... cak iako mi ta destinacija lici na "ni da mi plate" varijantu. Srecna NG ciganijo moja Edited January 1, 2023 by Plant 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Felice Anno Nouvo a tutti noi e di rivederci questo Anno a Giunio a "Kalemegdan" 🏆🔴⚪ 6 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 11 hours ago, Wesley Sneijder said: Nadam se da ce klub uciniti nesto povodom broja ljudi u hali ili ce da se ceka da neko ponovo umre na utakmici da bi se to regulisalo? Juce sam video troje ljudi kako padaju u nesvest u mojoj blizini, od toga su dvoje bili ne stariji od 15 godina. Nazalost jedan od tih ljudi je moj drug, kako kazu doktori velika temp. razlika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 11 hours ago, Wesley Sneijder said: Nadam se da ce klub uciniti nesto povodom broja ljudi u hali ili ce da se ceka da neko ponovo umre na utakmici da bi se to regulisalo? Juce sam video troje ljudi kako padaju u nesvest u mojoj blizini, od toga su dvoje bili ne stariji od 15 godina. Nazalost jedan od tih ljudi je moj drug, kako kazu doktori velika temp. razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts