DejoLazaKalina Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 14 minutes ago, mister-no said: Vrati konferenciju iz Niša Branko & Duško i obrati pažnju na ruke 🙂 Inače da izjavim za dnevnik, ja sam old school i planiram da ostanem bez obzira na trendove. Ma gledao sam, prelepo. Ja sam dlakav mnogo na ledjima iznad zadnjice, nogama, stomaku verovali ili ne i grudima . Ali na rukama slabo, to me nervira kod sebe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 35 minutes ago, Kooineeperk said: Sto rece kolega "ajde da pricamo o kosarci"... 😄 Meni je top što su ljudi otvoreni i nema nekog snebivanja. @John Terry Tek sad skontah da si pod dlake oko ociju mislio na Vildozine trepuške 🤗 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Biće veoma teško, Alba igra veoma atipično, možda najefikasniju košarku u Evroligi u prvih 10 sekundi, u tranziciji i kontranapadu. Moramo da budemo zaista veoma fokusirani i da postignemo da igramo pet na pet protiv njih, statično. -duško 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 (edited) Zdravo braćo i sestre! 😀 Moj prvi upis posle dužeg praćenja svih vas ( mogu reći, iskreno, veoma zanimljivo iskustvo 😀 ). Prvi upis bih želeo da krenem sa optimizmom. U isčekivanju sutrašnjeg meča, danas kao i uvek, nekoliko dana pred meč izbija neko lepo raspoloženje i optimizam iz mene. Uhvatio sam sebe kako razmišljam i sve imam neki osećaj da ovo što sad se radi je samo priprema za sledeću sezonu. Nešto ne verujem da je neko na 1-6 doveo Duška, Luku i Fakua sa namerom da se odmah napadne EL. Nekim čudom ako Luka i Faku požele da ostanu i sledeće sezone, nama će i dve Arene biti male. Sledeće sezone se odvoji keš za Kalinu i jednu jaku peticu i ( Teo bi bio dobrodošao ) i mi ćemo samo od sezonskih da isplatimo sve. Potpisujem da bi bilo preko 12 hiljada prodatih. Vlažnim snovima sanjam roster za sledeću sezonu: Faku Teo Vildoza Neda Laza Kalina Dobrić Lazarevic Petrusev Ilic Mitrovic + dobra 5ica. Vlažni snovi ali... neka bude ,, Sve što smo želeli, sve što smo hteli..." ❤ Edited February 23, 2023 by Čočo 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Prvi post i odmah roster za sledeću sezonu, a u njemu Teodosić... Dobro nam došao, na pravom si mestu. 5 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 11 minutes ago, Guru said: Prvi post i odmah roster za sledeću sezonu, a u njemu Teodosić... Dobro nam došao, na pravom si mestu. Pa moraju da se poštuju neka pravila. 😀 Ne može prvi upis bez rostera za sledeću sezonu. Inicijacija mora da se prođe. 😀 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Quote Filip apostrofira i Albinu igru u tranziciji. "Veoma bitna utakmica za nas, da eventualnom pobedom potvrdimo veoma važnu iz Tel Aviva. Iako smo na papiru možda favoriti, oni su negzodna ekipa, koja igra prepoznatljivu brzu igru u tranzicji, na veliki broj poseda, što moramo da iskontrolišemo. Unutrašnju liniju im čine veoma iskusni igrači, pogotvu Sikma i Timan, ali treba da zaustavimo njihovu tranzicju u kojoj su veoma dobri. Ni ne okrenete se, već su izveli loptu i šutiraju za tri poena, to je glavna stvar koju moramo da zaustvimo. U jedan na jedan odbrani ćemo biti okej. Definitivno idemo na pobedu", ističe Petrušev. Pokazalo se ove sezone da takav stil igre nemačkog tima može da bude i mač sa dve oštrice, s ozbirom na rezultate koje je ostvarila Gonzalesova četa. "Ne terba da ulazimo u jurnjavu sa njim, već da igramo dobru odbranu i posle u napadu iz dobre odbrane kontrolisano uzimamo dobre šuteve. Naši dobri šutevi i njihovi nisu isti. Uzimaju ih sa 7, 8 metara preko ruke, a mi želimo da uzimao što bolje šuteve". Osvajanje Žućkove levice samo je dodatan podstrek za crveno-bele. "Daje nam samopouzdanje i malo veću rasterećenost, ali nismo još ništa uradili. Osvojili smo trofej, ali tek ide najbitniji deo seozne. Ne smemo da gubimo fokus", jasan je Filip Petrušev moze da bude trener sto bi rek'o Dusko😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Filip apostrofira i Albinu igru u tranziciji. "Veoma bitna utakmica za nas, da eventualnom pobedom potvrdimo veoma važnu iz Tel Aviva. Iako smo na papiru možda favoriti, oni su negzodna ekipa, koja igra prepoznatljivu brzu igru u tranzicji, na veliki broj poseda, što moramo da iskontrolišemo. Unutrašnju liniju im čine veoma iskusni igrači, pogotvu Sikma i Timan, ali treba da zaustavimo njihovu tranzicju u kojoj su veoma dobri. Ni ne okrenete se, već su izveli loptu i šutiraju za tri poena, to je glavna stvar koju moramo da zaustvimo. U jedan na jedan odbrani ćemo biti okej. Definitivno idemo na pobedu", ističe Petrušev. Pokazalo se ove sezone da takav stil igre nemačkog tima može da bude i mač sa dve oštrice, s ozbirom na rezultate koje je ostvarila Gonzalesova četa. "Ne terba da ulazimo u jurnjavu sa njim, već da igramo dobru odbranu i posle u napadu iz dobre odbrane kontrolisano uzimamo dobre šuteve. Naši dobri šutevi i njihovi nisu isti. Uzimaju ih sa 7, 8 metara preko ruke, a mi želimo da uzimao što bolje šuteve". Osvajanje Žućkove levice samo je dodatan podstrek za crveno-bele. "Daje nam samopouzdanje i malo veću rasterećenost, ali nismo još ništa uradili. Osvojili smo trofej, ali tek ide najbitniji deo seozne. Ne smemo da gubimo fokus", jasan je Filip Petrušev moze da bude trener sto bi rek'o Dusko[emoji16]Petrušev u odnosu na svoj bogat skil set i potencijal generalno, kao i zbog svojih godina zasigurno dobija najviše instrukcija od Duška. To je i razumljivo jer u odnosu na Lazu i Lazarevića, moguće ga je ubaciti u tako mnogo kombinacija, plus Duško zasigurno ozbiljno radi sa njim na odbrani. Lepo je videti da mu je prilično toga jasno i da ozbiljno radi na svom apgrejdu.Ona serija koju je napravio nije ni dobra, ni odlična već je topčina od serije po bilo kojem parametru.Ono što mi se najviše dopada kod njega je što deluje najzajebaniji kada je gusto. Tačno mu prija taj ambijent. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Pohvalno je da tako mlad igrac analizira igru protivnika I mnogo iskusniji daju sablonske izjave tipa borimo se, damo sve od sebe itd Kad ga slusas ili procitas ono sto je izjavio jasno je da je Duskovu kritiku njemu skapirao na najbolji nacin 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 5 hours ago, DameTime said: Edit: još je i lav u horoskopu... tu isto dobija nekoliko poena. A đe su moji poeni, i ja sam lav??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 10 minutes ago, Laki21 said: A đe su moji poeni, i ja sam lav??? Evo i tebi poeni! 😄🦁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 8 hours ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Što se tiče večerašnjeg meča, mi ćemo pobediti. Samo da ne bude posle ono "od jebene Albe". lepo ja rekoh da večeras dobijamo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Trijumfom sutra se vracamo na pobedu od top 8. A onda Faku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Uvertira ... SK-1 01:30 Košarka - Kvalifikacije za SP (M): Argentina - Canada DIREKTNO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 7 minutes ago, Kankkunen said: Uvertira ... SK-1 01:30 Košarka - Kvalifikacije za SP (M): Argentina - Canada DIREKTNO Samo bez povrede, moliću lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 12 minutes ago, Kankkunen said: Uvertira ... SK-1 01:30 Košarka - Kvalifikacije za SP (M): Argentina - Canada DIREKTNO 01:40 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 6 minutes ago, drakon1 said: Samo bez povrede, moliću lepo. Igra i Vildoza, Al Huan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Igra i Vildoza, Al Huan ... I taj zaeban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Hvala puno svima ♥️ A mene, nas, danas ocekuje vrlo vrlo bitna utakmica. A na toj utakmici cu i ja biti, Boze zdravlja, posle mnogo godina. Imamo 3 karte, i 4 potencijalna ucesnika. I da budem pored Pionira, meni ce to biti dovoljno. ❤️❤️❤️ 10 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Prvih 9 poena Fakundo...Ima da rodi mečku ovde...bez Laprovitole, Vildoze, Deka...čak ni Skola nije u 12.Igra im zgleda Delfinov sin...ili je to Carlos u svojoj četrdesetoj godini...šta mu teško. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 2 hours ago, BojanaCZV said: Hvala puno svima ♥️ A mene, nas, danas ocekuje vrlo vrlo bitna utakmica. A na toj utakmici cu i ja biti, Boze zdravlja, posle mnogo godina. Imamo 3 karte, i 4 potencijalna ucesnika. I da budem pored Pionira, meni ce to biti dovoljno. ❤️❤️❤️ Ajmo, ko će da nabavi tu jednu kartu za Bojanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Gudurić, Nedović, Kalinić i Kampaco u Zvezdinom dresu iste sezone, pa dumrem ako treba. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 3 minutes ago, Nek grmi jako said: Gudurić, Nedović, Kalinić i Kampaco u Zvezdinom dresu iste sezone, pa dumrem ako treba. To bi bio oooozbiljan kvalitet, ali bi se potreba za sljakerskim kolicima uvecala drasticno. Nasao sam i model, samo da uvedemo i malo bele... https://www.wobyhaus.co.rs/kolica/30169-kolica-gradevinska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Na kraju Facu 13/4/11 za 32 minuta igre,dabl dabl😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Srecno veceras, komsije. 2 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts