uncletima Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 I hate, Windows 10! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 13 minutes ago, Pantelija said: Bogu hvala, u zdravlju poživeh vek i po. No osta mi bol u srcu što ne osvojimo EL. Voleo bih da iznenadna promena u finansijama i politici dovođenja trenera i igrača nije usled pomračenja uma (trenutnog) Psiha i Čovića. Nadam se da će se ići na dalju stabilizaciji i rast kluba. Sledi F8 pa F4 i na kraju EL. Ako tako ne bude, iskopaće Bili pehar, ja vam kažem. Možèmo i da ukrademo 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Prepio se Raduljica juce 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 2 hours ago, madafaka73 said: Vildoza out, Campazzo na ledu do daljeg, Džoni povređen odavno... Tri dobra ballhandlera su nam nedostupna sigurno u meču protiv Valensije, a možda i duže. Sa tako kratkom rotacijom, jači protisak kod prenosa i generalno na loptu u dužim periodima meča nam može praviti ozbiljne probleme. Mi na PG imamo samo Pefija, uz Nedaru kao ispomoć. A realno je da je tu u stvari Pefi ispomoć. Tanko je to za niz utakmica koji nas čeka, jer ostali igrači iz spoljne linije mogu da kreiraju sa uspehom tek možda svaki peti napad. Da li je vreme da mali Top dobije značajniju ulogu u EL? Ono što je sigurno je da ga Duško neće ubacivati u vatru ako misli da nije potpuno spreman (videti pod Lazarević i Ilić). Ipak, očekujem da bar putuje sa timom i bude u 12 za naredni meč u EL, a da li će i koliko da igra, zavisi od same utakmice i odluke Duška. Možda meč protiv Splita bude neka vrsta testa za Topa sa više minuta, a i da se odmori Nedović koji je dao energetski maksimum protiv Barse. Pefi, Topić, Nedović Dobrić, Lazić, Holland, Lazarević Bentil, Ilić Luka, Petrušev, Kuz Moraće Bentil i Dobrić da daju mnogo veći doprinos ofanzivno, nadam se da su sposobni za to. Igra Kampaco sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Na Sport klubu neki tekst o platama igraca. Kazu Stefan Markovic 1 mil za 2 sezone. Ja ga jebem ako je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Ako su tacne one plate onda ne znam stvarno sta bih rekao. Ispada da Holand kosta isto kao Ledej, Egzum, Naneli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 22 minutes ago, Marokanac said: Na Sport klubu neki tekst o platama igraca. Kazu Stefan Markovic 1 mil za 2 sezone. Ja ga jebem ako je tako. U tekstu stoji da je Partizanu bilo mnogo da da 1m za dve sezone, a ne da u Zvezdi ima toliko. Tekst je smehotres. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Kakve navijace ova skvadra ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 23 minutes ago, Čvarkov said: U tekstu stoji da je Partizanu bilo mnogo da da 1m za dve sezone, a ne da u Zvezdi ima toliko. Tekst je smehotres. Jel su napisali i plate Singltona i Zorana Nikolića na Sportklubu? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 @ Navijaci Luka jedan, oba dva, i rebra za pusnicu i, onaj mali... Aj min! 2 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Al sponzor Meridianbet. Ovima Mocart..haha. Kao oni dali lovu, Boze dragi. Jel neko zna razlog sto Faku ne bi igrao protiv Valensije? Sprzeno toliko novca i sta nema da se pokrije nesto ili? Naprasno uleteo Meridian..itd.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Čini mi se da je neko rekao da osim što čekamo da se EL vrati sa odmora čekamo i da vidimo da li će prihvatiti te naše sporazume sa vjerovnicima kao validnu zamjenu za plaćanje dugova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 31 minutes ago, quentin said: Čini mi se da je neko rekao da osim što čekamo da se EL vrati sa odmora čekamo i da vidimo da li će prihvatiti te naše sporazume sa vjerovnicima kao validnu zamjenu za plaćanje dugova. Cekaj sad Bodiroga spojio zbog pravoslavnog Bozica, dobicemo odgovor za 2-3... Meseca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 1 hour ago, Devil In My Pants said: Al sponzor Meridianbet. Ovima Mocart..haha. Kao oni dali lovu, Boze dragi. Jel neko zna razlog sto Faku ne bi igrao protiv Valensije? Sprzeno toliko novca i sta nema da se pokrije nesto ili? Naprasno uleteo Meridian..itd.. Prvo si kukao kako nema smisla da je drzava sponzor, sada je problem sto su to privatnici 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 1 hour ago, Devil In My Pants said: Jel neko zna razlog sto Faku ne bi igrao protiv Valensije? Sprzeno toliko novca i sta nema da se pokrije nesto ili? Naprasno uleteo Meridian..itd.. Jesi ti bio na Kubi,Marsu? Ti si izmišljen karakter nemoguće da si realna osoba😂😂😂 odbijam da verujem. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka73 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 11 hours ago, Delija96 said: Igra Kampaco sutra Naravno da igra, pošto je sutra meč u ABA ligi. Moj post (kao i 99% ostalih koje pišem na ovoj temi) je bio usmeren na EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 8 hours ago, propolis said: Jesi ti bio na Kubi,Marsu? Ti si izmišljen karakter nemoguće da si realna osoba😂😂😂 odbijam da verujem. Bio sam u Brazilu na Kopakabani..sad mi prenesi..:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 On 12/31/2022 at 11:13 PM, Miki28 said: Da da, ja im javio da isprave https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3608869-evroliga-pokazala-nepostovanje-prema-crvenoj-zvezdi?fbclid=IwAR2R9EmHzBIMZ2X9hQ2oijqVcFt63dhCKkjvdJ1jWCfscvmi1mIix4C-dhQ Evo izvoli, napravili ljjudo skrinsot, ja sam video licno da ga nije bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 27 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Vildoza zasluženo MVP decembra. Mi ćemo u jednom momentu biti no-brainer top8 ekipa ali se bojim da nam do tad ne odmaknu konkurenti. Mjesec dana je ogromna pauza za ponajboljeg igrača, ako se Faku ne registruje naredna 2 dana teško ćemo dobiti u Valensiji. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Ajd' pa da Petrusev bude MVP u januaru 🙂 Tango Argentino Luke u decembru 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Kad je neko nas poslednji put bio MVP meseca u EL? Loyd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 4 minutes ago, Nini3112 said: Kad je neko nas poslednji put bio MVP meseca u EL? Loyd? Kuzmic 2017 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Jbt Kuzmara... Kako se čovek raspao na proste činiocu, užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts