Jump to content

Recommended Posts

Posted

@K.Dot ja ti opraštam, ma šta ko rekao, nikom nije lako pao sinoćni poraz.

Srećna Nova godina drugari i drugarice, Zvezdaši i Partizanovci. Da nas sve zajedno posluži zdravlje, a ostala podjebavanja će doći na tati! 

• Like 7
  • Love 3
Posted

Lep provod večeras i od mene, želim svima na forumu, a poruku ostavljam ovde jer mi je omiljena tema.

Čitamo se i pišemo od sutra ponovo.

Srećna nova ljudi.

• Like 5
Posted (edited)

Volite Zvezdu i u Novoj godini, ciganijo!

Narocito ovakvu Zvezdu, borbenu i do samog kraja zeljnu pobeda. 

Uzdravlje bilo svima!

Edited by Manoly
  • Like 6
  • Love 3
Posted

Sve najlepse kolegama i koleginicama sa foruma,lepa je bila i prosla al nadam se jos lepsa ova 2023. godina,puno zdravlja na prvom mestu sve ostalo samo dodje

DO SMRTI ZVEZDA CRVENA!

• Like 3
Posted

Komsije, zivi i zdravi bili, pa da se teramo jos mnooooogooo godina. Da nam svima dodju neka lepsa vremena, pa da nam stvarno najveca briga bude ciji je (budzet) veci. Ziveli!

• Like 10
  • Love 1
Posted (edited)
7 minutes ago, vlaDixXx said:

Srecna Nova Godina

uz zelju da dovedemo Mirotica kad se zavrsi ova sezona(istice mu ugovor)

Kad bi dosao sada.bio bi nasa najveca legenda 🙂

Sačekaj, zar on nije stranac koji bi uzimao mesto našim talentima?

I da, srećna nova :classic_biggrin:

Edited by Darko
  • Ha-ha 1
Posted

Zdravlja, sreće, ljubav i zdovoljstva u Novoj, uz neki dinar, neće škoditi vama i vašim porodicama želim.

Klubu, da svi budu zdravi. Ostalo će doći samo po sebi.

• Like 11
  • Love 2
Posted

Barćo, neka vam je srećna Nova Godina, da u ovoj osvojim sve kao i u prethodnoj, plus da se napokon desi taj iskorak u EL. 

Takođe vam želim puno sreće i zdravlja jer život bez toga ne bi imao puno smisla. 

• Like 3
Posted (edited)

Kalemegdan u Junu ... hmmm, bas onako klasicno zvuci.

Ja bih nam ovaj put pozeleo neku egzotiku ... na pr. Litvanija u Maju ... cak iako mi ta destinacija lici na "ni da mi plate" varijantu.

Srecna NG ciganijo moja

Edited by Plant
  • Like 5
  • Love 2
Posted
11 hours ago, Wesley Sneijder said:

Nadam se da ce klub uciniti nesto povodom broja ljudi u hali ili ce da se ceka da neko ponovo umre na utakmici da bi se to regulisalo? Juce sam video troje ljudi kako padaju u nesvest u mojoj blizini, od toga su dvoje bili ne stariji od 15 godina. 

Nazalost jedan od tih ljudi je moj drug, kako kazu doktori velika temp. razlika.

• Tuzno 1
Posted
11 hours ago, Wesley Sneijder said:

Nadam se da ce klub uciniti nesto povodom broja ljudi u hali ili ce da se ceka da neko ponovo umre na utakmici da bi se to regulisalo? Juce sam video troje ljudi kako padaju u nesvest u mojoj blizini, od toga su dvoje bili ne stariji od 15 godina. 

Nazalost jedan od tih ljudi je moj drug, kako kazu doktori velika temp. razlika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...