Stanko1997 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 15 minutes ago, Carl Johnson said: Brat je bio mamac Fazon "odakle sad ovaj ispade, drž ga, on je lud" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) Uzeo sut bez oklevanja i to u kakvom trenutku. Edited June 20, 2023 by Don Dusko 15 25 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Potez koji je slomio utakmicu u nasu korist. Mislim da je ovde inat proradio kod Lazarevica. Nije se uopste dvoumio hoce li uzeti sut. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: Uzeo sut bez oklevanja i to u kakvom trenutku. 3 minutes ago, Profesor said: Potez koji je slomio utakmicu u nasu korist. Mislim da je ovde inat proradio kod Lazarevica. Nije se uopste dvoumio hoce li uzeti sut. I to jeste za pohvalu ali da se ne zezamo, nije to nesto sto treba da mu obezbedi mesto u timu i za narednu sezonu. Kad bi to mogao da pogadja kao Lazic sa nekih 35% ili cak i vise jer su uglavnom skroz otvoreni njihovi sutevi, pa jos da kazes da je dobro imati ga. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: I to jeste za pohvalu ali da se ne zezamo, nije to nesto sto treba da mu obezbedi mesto u timu i za narednu sezonu. Kad bi to mogao da pogadja kao Lazic sa nekih 35% ili cak i vise jer su uglavnom skroz otvoreni njihovi sutevi, pa jos da kazes da je dobro imati ga. U 15 ce imati mesto sigurno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 6 minutes ago, Don Dusko said: Uzeo sut bez oklevanja i to u kakvom trenutku. On je namerno promašio onaj zicer u prošloj utakmici i ovde ga ostavljaju samog, čak se i odmiču od njega kad je dobio loptu. Što bi neko rekao: "E, onda se pojavi Lazarević, bum, doviđenja" Pošto se istorija ponavlja i poigrava cenim da će ABA pobednika rešiti Holand. On to najbolje zna 😉 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 3 hours ago, Holivud said: Petrušev daje izjavu a Ledej imitira policijsku sirenu. "Šmersko peckanje" https://www.instagram.com/reel/CtuZvQ9Iyoj/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Ovde su skandirali kao 1987.godine Titula Beogradu 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Ocekujem Javor-Hordov-Petek u cetvrtak, nadam se da cemo izbeci Koljensica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Ovo je bio Partizanov najneefikasniji meč ove sezone, zadnji put su dali 56 poena u prvom derbiju prošle sezone. Radonja je ponosan na Lazu i ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 @Čvarkov 9 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Meni je izuzetno drago da pored svih provokacija na terenu, pored svih provokacija van terena, naša ekipa na čelu sa trenerom je ostala dosledna sportskom duhu i kulturnom ponašanju. Prava gospoda!!! 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 6 hours ago, Don Dusko said: Uzeo sut bez oklevanja i to u kakvom trenutku. Ni lopti nije jasno kako je prošla. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 6 hours ago, Don Dusko said: Uzeo sut bez oklevanja i to u kakvom trenutku. Dobric u fazonu jbg Stef nemam kome drugo ali stavljaš je majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 5 hours ago, fradler said: Ocekujem Javor-Hordov-Petek u cetvrtak, nadam se da cemo izbeci Koljensica. Ziv li je Radovic? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Stoji svaka kritika za Lazarevica al se olako zaboravlja da je decko ove godine 90% cetvorki strpao u dzep kao sto su izmedju ostalih Mirotic i Vezenkov a da je i Sasa Obradovic rekao da je mozda najbolja defanzivna cetvorka u europi sto ipak nije mala stvar. Koliko se secam prosle godine je dosta bolji bio na obrucu i cesce je znao pogoditi iz coska nego ove,e sad da li se ove sezone vise trosi u odbrani pa mu se koncentracija i osecaj izgube ko ce ga znati jbg. Mislim da on i dalje kao def. specijalac ima mesta u timu i kad bi iskoristio leto da jos malo popravi sut pa da pogadja bar otvorene (kao Lazic npr.) bio bi jako koristan. Bonus mu je sto je domaci igrac i ipak nije to to kad nema bar par nasih momaka koliko god nas belad nervirali. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 6 hours ago, fradler said: Ocekujem Javor-Hordov-Petek u cetvrtak, nadam se da cemo izbeci Koljensica. Javor mi se cini sigurica, Hordovu bi to bilo 3. put da sudi pa ne znam. Petek ako moze nikako. Nedovic takodje. Zaobici nas u sirokom luku, molim. Daj Majkica ako vec mora. 59 minutes ago, Sector said: Ni lopti nije jasno kako je prošla. Nije ni klupi KKP ni Madaru koji se okrenuo posle suta da vidi ko je tacno dao kos...:) Jedino je Zoc znalacki unapred video da nece izaci na dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 5 minutes ago, drakon1 said: Javor mi se cini sigurica, Hordovu bi to bilo 3. put da sudi pa ne znam. Petek ako moze nikako. Nedovic takodje. Zaobici nas u sirokom luku, molim. Daj Majkica ako vec mora. Nije ni klupi KKP ni Madaru koji se okrenuo posle suta da vidi ko je tacno dao kos...:) Jedino je Zoc znalacki unapred video da nece izaci na dobro. Pukl, Javor i Hordov 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Onaj Boltauzer isti J.K. Simmons. Koliku sudije imaju kintu za suđenje u finalu? Konkretno, koliko dobijaju ovi što sude sad ovo finale? Otprilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Mogao je umesto Pukla i Boltauzer (sinoc je bio solidan), ali Pukl je doro resenje. Dobra sudijska trojka na papiru. Ako budu u stanju da se suprotstave pritiscima kao u G3 i G4 kod nas, onda je to ok. Ionako mislim i nadam se, da sudije nece biti faktor. Ako mi budemo u stanju da ponovimo odbranu iz ove dve zadnje utakmice i ne dozvolimo sutersko ludilo KKP onda imamo itekako sanse. Ali, oni imaju znacajnu prednost i toga trebamo biti svesni. It's their game to lose. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Obradovic u fazonu aj da vidimo jesi li Lazare nindža ili mindža, i jbg ispade nindža... jbg... zajebo se... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 10 hours ago, uini said: morace @Barkley#34 na ovo sranje da odgovori jos jacim. Sigurna sam da je mislio na tribine i to da oni mogu prirediti veće sranje. Pošto je ponašanje igrača KKCZ za svaku pohvalu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 9 minutes ago, PERICA!!! said: Obradovic u fazonu aj da vidimo jesi li Lazare nindža ili mindža, i jbg ispade nindža... jbg... zajebo se... mi smo sinoc sutirali ekipno 36% za tri, sto nam je najbolji procenat jos od druge tekme, gde smo imali 37%. takvu ekipu je logicno pustati, u smislu odabranih igraca a lazarevic je tu zicer, hue hue. razlika je sto je partizan sinoc sutirao 26%, obicno su na 40+% 4 minutes ago, DameTime said: Sigurna sam da je mislio na tribine i to da oni mogu prirediti veće sranje. Pošto je ponašanje igrača KKCZ za svaku pohvalu. barkley i magia sad moraju da preuzmu navijanje, posto je kockooblo u autu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Dobro jutro 20 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 4 minutes ago, uini said: barkley i magia sad moraju da preuzmu navijanje, posto je kockooblo u autu. uini u fazonu, rešio sam KockaObla, još samo Barkley i Mađija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Dobro jutro Jel' sme ovo da se radi? Ionako nebitno, jer se radi o Petrusevu. Nebitan igrac. Leday bio u MUP-u? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts