Jump to content

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, Chaos Is Me said:

Teo sinoć 4 izgubljene lopte, sve 4 na neke pokušaje egzibicije.

30 minutes ago, Kankkunen said:

Baš je preterivao, valjda se uželeo terena ... :classic_smile:

Ali je zato od 48:51, napravio asistenciju za 50:51, pa još jednu za 56:51, dao koš za 58:51, umalo asistirao za 60:51 (Pajola omašio čist zicer na Teovu asistenciju, Ismael prikucao) i dao još jedan koš za 64:51. Bukvalno su na krilima njegove igre napravili 15:0. Baš dobra sekvenca bila.

• Like 5
Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Video sam i to. Klasik Teo, il te izdigne da poletiš il te zakopa.

Makar neku nagaznu minu da izbegnemo.

Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Video sam i to. Klasik Teo, il te izdigne da poletiš il te zakopa.

pa poenta je valjda u tome da ih je uz sve navedene prodate izdigao?

da je igrao bez greske tih 15ak minuta, imali bi sigurnu pobedu pre kraja.

Posted

Ma ovo je bukvalno davao u ruke protivnicima za kontru jer se zajebavao, ono njegovo, malo kome bi se to trpelo. Nema zbora da i dalje može da bude oružje u EL, čim je ušao odma buć trojka. 20 minuta po meču mu taman sada.

• Like 2
Posted
Just now, Beonegro said:

Saša Obradović je nešto mnogo dobro uradio u prethodnom životu da bi ga zapalo da vodi ekipu napakovanu kao Monako.

Sasa Obradovic je vodio isto taj Monaco kad je bio u EC.Pa je presao u Zvezdu...Kasnije znamo sta se izdesavalo.

Posted
1 minute ago, MilošVB said:

Btw, koliko je Pajola dobar defanzivno...

Da, i meni je ostao utisak njegove jako agresivne odbarne. Na kraju 3 ukradene lopte.

• Like 1
Posted
Just now, uvrnuto said:

Da, i meni je ostao utisak njegove jako agresivne odbarne. Na kraju 3 ukradene lopte.

I protiv nas je bio odlican na EP.

Sampionski igrac.

Posted
18 minutes ago, Gudura said:

Na ovo ga u principu Gudaitis naterao, ne bi se on sam setio

Verovatno ga je Gudaitis naterao i da prošle sezone traži čelendž protiv Fenera, kada su u završnici meča sudije preinačile odluku i ipak dodelile loptu nama. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Guru said:

Verovatno ga je Gudaitis naterao i da prošle sezone traži čelendž protiv Fenera, kada su u završnici meča sudije preinačile odluku i ipak dodelile loptu nama. 

koji je to tacno datum bio? ne slavim slavu, pa bi ovo bio dobar povod da okupim prijatelje oko neceg plemenitog

• Ha-ha 2
Posted
13 minutes ago, uini said:

koji je to tacno datum bio? ne slavim slavu, pa bi ovo bio dobar povod da okupim prijatelje oko neceg plemenitog

27 februar ... Sveti Kirilo Slovenski

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
3 hours ago, Beonegro said:

Budimo velikodušni pa recimo prosječan trener.

Los takticar koji zna da zabrlja u odlukama na utakmici ali ima dobru i jasnu kosarkasku viziju,takodje bitan faktor u trenerskom poslu.

Neko i tim pretalentovanih igraca ugusi zarad nekog sistema koji zapravo nije korisniji,ko je rekao Saras?

Edited by UDresuKvinsiMilera
Posted
2 minutes ago, Dracarys said:

Da nismo potcenili Albu? Trenutno biju Milano.

Manje više ista priča svake godine. Na papiru krš roster, ali cepaju fin basket i kažnjavaju ko god jih podceni

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...