Kankkunen Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Zašto su uopšte dovodili Holinsa ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 14, 2022 Author Share Posted October 14, 2022 Teo sinoć 4 izgubljene lopte, sve 4 na neke pokušaje egzibicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 minute ago, Chaos Is Me said: Teo sinoć 4 izgubljene lopte, sve 4 na neke pokušaje egzibicije. Baš je preterivao, valjda se uželeo terena ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 33 minutes ago, Chaos Is Me said: Teo sinoć 4 izgubljene lopte, sve 4 na neke pokušaje egzibicije. 30 minutes ago, Kankkunen said: Baš je preterivao, valjda se uželeo terena ... Ali je zato od 48:51, napravio asistenciju za 50:51, pa još jednu za 56:51, dao koš za 58:51, umalo asistirao za 60:51 (Pajola omašio čist zicer na Teovu asistenciju, Ismael prikucao) i dao još jedan koš za 64:51. Bukvalno su na krilima njegove igre napravili 15:0. Baš dobra sekvenca bila. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 14, 2022 Author Share Posted October 14, 2022 Video sam i to. Klasik Teo, il te izdigne da poletiš il te zakopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Just now, Chaos Is Me said: Video sam i to. Klasik Teo, il te izdigne da poletiš il te zakopa. Makar neku nagaznu minu da izbegnemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Video sam i to. Klasik Teo, il te izdigne da poletiš il te zakopa. pa poenta je valjda u tome da ih je uz sve navedene prodate izdigao? da je igrao bez greske tih 15ak minuta, imali bi sigurnu pobedu pre kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 14, 2022 Author Share Posted October 14, 2022 Ma ovo je bukvalno davao u ruke protivnicima za kontru jer se zajebavao, ono njegovo, malo kome bi se to trpelo. Nema zbora da i dalje može da bude oružje u EL, čim je ušao odma buć trojka. 20 minuta po meču mu taman sada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Saša Obradović je nešto mnogo dobro uradio u prethodnom životu da bi ga zapalo da vodi ekipu napakovanu kao Monako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Dobar trener. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Just now, Beonegro said: Saša Obradović je nešto mnogo dobro uradio u prethodnom životu da bi ga zapalo da vodi ekipu napakovanu kao Monako. Sasa Obradovic je vodio isto taj Monaco kad je bio u EC.Pa je presao u Zvezdu...Kasnije znamo sta se izdesavalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Btw, koliko je Pajola dobar defanzivno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 2 minutes ago, MilošVB said: Dobar trener. Budimo velikodušni pa recimo prosječan trener. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 minute ago, MilošVB said: Btw, koliko je Pajola dobar defanzivno... Da, i meni je ostao utisak njegove jako agresivne odbarne. Na kraju 3 ukradene lopte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Just now, uvrnuto said: Da, i meni je ostao utisak njegove jako agresivne odbarne. Na kraju 3 ukradene lopte. I protiv nas je bio odlican na EP. Sampionski igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 6 hours ago, Sam B said: Na ovo ga u principu Gudaitis naterao, ne bi se on sam setio🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 18 minutes ago, Gudura said: Na ovo ga u principu Gudaitis naterao, ne bi se on sam setio Verovatno ga je Gudaitis naterao i da prošle sezone traži čelendž protiv Fenera, kada su u završnici meča sudije preinačile odluku i ipak dodelile loptu nama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 minutes ago, Guru said: Verovatno ga je Gudaitis naterao i da prošle sezone traži čelendž protiv Fenera, kada su u završnici meča sudije preinačile odluku i ipak dodelile loptu nama. koji je to tacno datum bio? ne slavim slavu, pa bi ovo bio dobar povod da okupim prijatelje oko neceg plemenitog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 13 minutes ago, uini said: koji je to tacno datum bio? ne slavim slavu, pa bi ovo bio dobar povod da okupim prijatelje oko neceg plemenitog 27 februar ... Sveti Kirilo Slovenski 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 (edited) 3 hours ago, Beonegro said: Budimo velikodušni pa recimo prosječan trener. Los takticar koji zna da zabrlja u odlukama na utakmici ali ima dobru i jasnu kosarkasku viziju,takodje bitan faktor u trenerskom poslu. Neko i tim pretalentovanih igraca ugusi zarad nekog sistema koji zapravo nije korisniji,ko je rekao Saras? Edited October 14, 2022 by UDresuKvinsiMilera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 (edited) Da nismo potcenili Albu? Trenutno biju Milano. Edited October 14, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Da nismo potcenili Albu? Trenutno biju Milano. Manje više ista priča svake godine. Na papiru krš roster, ali cepaju fin basket i kažnjavaju ko god jih podceni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Fener fizički moćan, dobar trener, Motli je zver, biće opasni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Gudura trpa, ne zalama ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Zapalio se Pangos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts