Jump to content

EUROLEAGUE 2022/23


Chaos Is Me

Recommended Posts

Olimpijakos je nesumnjivo bolja ekipa odje ali Itoudis odje bukvalno igra na neke njihove principe koje igraju citave sezone da eksploatise. Kad god bekovi Olya probiju i krenu ka reketu, prva opcija je kickout pas i da se kreira otvoren sut, pa stoga ovi i odbijaju neke solidne poglede ka obrucu da sami zavrse i tu neke lopte izgube jer Fener igra na te passing lanes da zatvori i da im se taj protok poremeti pa se uzimaju nesto tezi sutevi. Fener igra borbeno ali isti problem ko sinoc Partizan vs Reala, fundamentalne stvari poput bacanja i skoka im ne daju da tu utakmicu okrenu u svoju korist i iskoriste taj prazan hod Olimpijakosa kad usledi.

Edited by MrTwister
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kako teska tekma za navijanje - nije bas da volim Olimpijakos (ogadilo brate ono "bratstvo") iako generalno volim grke, a sa druge strane, Fener bas nesto ne volim, ali Gudura i Bjelica... a opet ovaj Itudis koliko ga gotivim toliko me nervira sa tim drndanjima na granici tehnicke. 

 

Moracu samo da uzivam u ovoj, tvrdoj, utakmici. Ako je moguce 😄 

Link to comment
Share on other sites

To bi bilo to.
Košarka je na kraju sport u kojem je cilj što više puta proturiti loptu kroz obruč. Fener je to večeras radio bolje..serija trojki domaćina je presudila. Plus ovo što je Propolis napisao - Vezenkov se nije pojavio.

Link to comment
Share on other sites

Da je Fener kompletan gotovo sigurno bi se plasirali na F4. Ne toliko zbog Bookera, koliko zbog Wilbekina.

 

Mada i ovako bi bili tamo da nije ušla ona strela Slukasa, ni on ne zna kako. U Pireju su šanse 70:30 za Oli.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...