Kooineeperk Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 S obzirom da je obicaj bio da se otvara privatna liga a da samo clanovi foruma mogu da udju, neka mi se jave ljudi koji zele da igraju da im posaljem kod za pristup. Da li treba i ovaj H2H da otvaram ili samo obicnu ligu? edit: Ako moze neko da skloni i zakljuca onu staru temu a ovu stavi na vrh. @uvrnuto @Chaos Is Me @Don Radonja ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steva cenejac Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Evo mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) 38 minutes ago, Kooineeperk said: S obzirom da je obicaj bio da se otvara privatna liga a da samo clanovi foruma mogu da udju, neka mi se jave ljudi koji zele da igraju da im posaljem kod za pristup. Da li treba i ovaj H2H da otvaram ili samo obicnu ligu? edit: Ako moze neko da skloni i zakljuca onu staru temu a ovu stavi na vrh. @uvrnuto @Chaos Is Me @Don Radonja ? Zaključao sam staru, a nisam siguran da mogu ovu da stavim na vrh. Mislim da to zavisi od trenutne popularnosti i poslednjih postova, tako da će se sama vozdići. Igrao bih i ja Fantazi. Bar bih pokušao. 😄 Igra se ovaj zvanični ABA? edit. vidim da može da se pinuje, što je Haos uradio. Edited September 29, 2022 by uvrnuto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Ja nijesam igrao prošle sezone, ali sam prije toga igrao manje-više redovno. Je li to onaj isti fantazi kao i tada? Može jedan igrač da napravi 10 timova? Nema zamjena? To su neke stvari koje su mi ranije najviše smetale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 45 minutes ago, Kvaratskhelia said: Ja nijesam igrao prošle sezone, ali sam prije toga igrao manje-više redovno. Je li to onaj isti fantazi kao i tada? Može jedan igrač da napravi 10 timova? Nema zamjena? To su neke stvari koje su mi ranije najviše smetale. Isti fantazi kao i godinama unazad valjda, mozes 10 timova da napravis (ali samo sa jednim udji u ligu) i mozes da menjas posle svakog kola po 3 igraca. Saljem ti info za ulazak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Prošle godine smo imali i ligu i H2H, koje smo mogli igrati sa različitim timovima, ja sam za da opet bude tako. Učestvovao bih u obje, pa mi pošalji pristupni kod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 3 minutes ago, Grunf said: Prošle godine smo imali i ligu i H2H, koje smo mogli igrati sa različitim timovima, ja sam za da opet bude tako. Učestvovao bih u obje, pa mi pošalji pristupni kod. Evo sad sam probao H2H da otvorim, ali potrebno je minimum 6 timova a za sada nas je 4. Sa tobom ce biti 5. Stice info za pristup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Napravi novu ligu samo za h2h. Nju ne moraš nužno aktivirati (pretvoriti u h2h) prije prvog kola, jer ne vjerujem da će nas biti puno. @MetalHead je otvarao prošle sezone, pa ako ima vremena ne bi bilo loše da kaže kako je uradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 Bice nas valjda vise od 6. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Igram i ja, dajte kod, ali samo ovu klasičnu, ne i H2H. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 1 hour ago, Kooineeperk said: Bice nas valjda vise od 6. 🙂 Nemoj se zeznuti da od ove obične lige napraviš H2H. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 1 hour ago, Grunf said: Nemoj se zeznuti da od ove obične lige napraviš H2H. 😅 To sam i hteo 😄 ali mogu i posebnu nije problem. Ali onda moraju svi da udju i u tu drugu, plus sto ce onda i tamo biti normalna liga - a to moze biti zbunjujuce? Da ipak igramo sve sa istim timom? @Romantik stize! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Pa trebalo bi napraviti i posebnu ligu za h2h (opet, ako ima zainteresovanih), koja nakon pokretanja traje onoliko kola koliko je potrebno da učesnici „odigraju” utakmice jedni protiv drugih u dvokružnom sistemu. Znači ukoliko nas bude recimo šest, a počnemo ligu prije prvog kola, ona će trajati svega 10 kola. Nadam se da sam dobro objasnio. 😅 Uglavnom, nemoj dirati ovu ligu što si već napravio. Nadam se da će biti što više učesnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Igram, ovaj klasicni. Saljite id i kod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Saljite kod za obe lige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 Kreirao sam Vox92 H2H i sad cu svima da posaljem kod i za nju, kad bude vise od 6 koji su pristupili mogu da je aktiviram. Ovde ne gledamo regularnu ligu vec samo H2H. Ovo sam uradio kako @Grunf rece, da bi mogli sa drugim timom da igramo H2H i prilagodimo tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 (edited) Evo ja bih igrao. Ako se skupi ozbiljnijih fantazera od mene, mogu da prepustim mesto. Edited September 30, 2022 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 42 minutes ago, realno *w said: Evo ja bih igrao. Ako se skupi ozbiljnijih fantazera od mene, mogu da prepustim mesto. Nema ogranicenog broja mesta, svi ulazimo. Saljem ti kodove za pristup i za Ligu i za H2H. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Bacite kod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Moze li kod i za mene? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Može i meni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 Ajmo ljudi, jos malo pa nestalo. Do 17:45 mogu da se naprave timovi. Ako mi trazite kod za pristup a ne budem online (a necu biti tamo od 16h) pisite nekom od kolega iznad koji su trazili 🙂 Za H2H ligu nam nedostaje 1 tim trenutno 🙂 5 se prijavilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Možete i meni poslati pristupne podatke za ligu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 I meni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 2 hours ago, bekrinjo said: Možete i meni poslati pristupne podatke za ligu... 2 hours ago, goldberg said: I meni... Jel ste se snasli dok nisam bio tu? p.s. za H2H nisam startovao jer nas je jos uvek svega 5, ali mozemo od drugog kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts