Jump to content

Romantik

Član foruma
 • Content Count

  1,133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

538 Excellent

About Romantik

 • Birthday February 20

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meč u Zadru je danas jedna kladionica (ne znam da li i ostale) izbacila iz ponude još oko 15 časova, a Borac onda odigra užasan meč, pitam se ima li tu neke veze...
 2. Auuuu šta mi uradi Džonson! Da nije igrač protivničkog tima u fantaziju bio bi ovo jedan od lepših mečeva koje sam gledao, koja lakoća trčanja, standard je bio skoro pa 9 jardi po trčanju, kao da trči među decom u parku, greota će biti ako dečko dogodine ne bude prvi trkač nekog drugog tima.
 3. Kad signal nije HD slika gore izgleda što je bolji tv, pogotovo ako mu je poveća dijagonala.
 4. Ja sam bez kompa do daljnjeg, ni rezultati prognoze za ovu trku u Teksasu neće biti pre naredne, a pitanje je u kom formatu će i biti kad ih izbacim.
 5. Ovo je baš dobar savet, samo to je malo previše za mene, pogotovo što mi ni glavna baterija nije pristupačna bez otvaranja laptopa, a da zlo bude veće bila je skoro puna pre update-a (oko 90%) 😂
 6. Imao sam pin i ja znam pin, ali je posle update-a u petak odmah tražio taj dugi broj, uopšte nemam nigde opciju da ukucam pin.
 7. I ja sam podelio jako negativno iskustvo sa tom kladionicom, imaju zaista najbolju ponudu od domaćih, ali čim igraš neke nestandarne sportove (u mom slučaju zimski sportovi i moto trke) ograničavaju uplatu na zaista mizerne iznose i to od starta, dakle od prvog do poslednjeg tiketa koji sam igrao tamo.
 8. Hvala, ali pregledao sam ja ove tutoriale, ovaj prvi je skroz beskoristan, a ovaj drugi je ok, ali je problem što kod mene nema većine ovih opcija iz videa (nemam skip, nemam ove pod menije u koje on uđe)...ništa pašće formatiranje pa sve nanovo, srećom bar 95% podataka imam na rezervnom disku, par fotografija, desetak fajlova, i par naloga fantazi naloga će biti gubitak. Najgore od svega što ja znam PIN, ali nemam mogućnost da ukucam isti, jer mi direktno traži ovaj veliki broj, a u većini video uradaka oni svi imaju opciju da ukucaju pin, samo ga ne znaju pa idu dalje 😞
 9. Na laptopu, kupljen proletos, instaliran win 10 skinut sa Microsoft sajta, ali nikad nije aktivirana licenca. Bio je žig o tome u donjem desnom uglu ali sve ostalo radilo normalno, automatski update-i redovno stizali i jedan takav stigao danas, ali nakon restarta pojavi se sledeći zahtev: recovery key id bitlocker, koji ja naravno ne znam i bez istog neće da podigne sistem. Ima li rešenja tom problemu sem formatiranja diska? Sve što sam nalazio po netu su tutoriali gde na ima i opcija skip, kod mene tako nešto nema.
 10. Samo zato što je rano upoznala Rafu pa se okrenula pravim vrednostima 😊 Visinu (178) i lepotu ima za tako nešto.
 11. Nemoj tako, Ciska bi lagano mogla na pistu 🥰
 12. E sad me je razočarao skroz 😞 Ne mogu da shvatim kako se ovoj mladoj generaciji dopadaju ove oslikane...
 13. Tropa sam, ali mi se baš sviđa kako su uradili fantazi, uvlači te max, jedino što još nisam provalio sistem kojim se menjaju cene. Šta je sa Petruševim, zašto je izgubio minutažu ovako drastično?
 14. Jako zanimljivo na tabeli, @Xpert je imao Botasovsko izdanje, ali ne iz Turske vec standardno 🙂 zbog cega je @fancy uspeo opet da preuzme vodecu poziciju, i to samo za pola boda, iako je propustio tipovanje u kvalifikacijama, ali je jedini imao 5 pogodaka u trci. Pobednik vikenda je @krangovotelo jednim uravnotezenim izdanjem, dva puta po 4 boda. Jedini covek koji u potpunosti pogodio startni grid je bio @alberto.ascari i za to je nagradjen sa nula bodova ume nekad ovo da bude okrutna igra. Sve zalbe se uvazavaju u nedelju do ponoci.
×
×
 • Create New...