Jump to content

Romantik

Član foruma
  • Posts

    2,192
  • Joined

  • Last visited

About Romantik

  • Birthday February 20

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Romantik's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. E bas bedak za Pata. Za Grozana se vise nicemu i ne nadam, ako se i kvalifikuje dobro ubrljace trku, nema tu dileme.
  2. Amerikanizacija i konstantno neutralisanje trke su ubili ovaj sport i tu pomoći nema.
  3. Kako je Pato bio ovako los? A i od Kirkvuda sam ocekivao vise.
  4. 1. Max 2. Per 3. Nor 4. Alo 5. Lec 6. Pia 7. Sai 8. Ras 9. Strol 10. Hulk FL Max
  5. @RatzenStadt nije ovde sporna ni matematika. Ti bi da se ovde ne racuna dan kada si izmirio ratu, i tako da dodjes do 60, ali cisto da razumes racunicu, iako je recima mozda malo nezgrapno formulisana, uzmi za pretpostavku da si ti kredit umesto 5. maja izmirio 6. maja (zanemarimo sad sta su radni dani, sta nisu i slicno). Dakle, sustinski ti si kasnio 1 dan, je li tako? E sad podjes od one formulacije, kasnjene se broji od prvog narednog dana, to je 6. maj, ti izmiris 6. maja, ali taj da si sa njegovim osvitanjem vec bio u kasnjenju, jer je to prvi dan kasnjenja, i zato taj dan izmirenja obaveze ulazi u kasnjenje.
  6. Kakva trka, vec sad ozbiljan kandidat za trku sezone! Vinjalesa ne volim otkako je usao u kraljevsku klasu, ali skidam kapu za ono juce, u ovako izjednacenom sampionatu ih onako nanizati, zaista nestvarna voznja. Markez se i definitvno oprostio od titule, pada kao Hondu da vozi, ocito je na moju vleku zalost usao u finalnu fazu karijere gde ce svaka eventualan pobeda biti ko kuca velika, a o titulama vise nema ni govora. I za kraj jedna velki za Akostu, decko gazi od starta kao sto su Rosi i Markez radili nekad, okitice se i KTM titulom uskoro.
  7. 1. Martin 2. Vinjales 3. Acosta
  8. Covek resio da ne ide u penziju dok ne doceka regularnu, starosnu
  9. Jusup apsolutno zasluzeno i konacno izbor na mestu. Covek je cudo napravio sa ovim limitiranim timom i lepo je videti kad neka nagrada zavrsi u pravim rukama. Pri izboru za trenera godine mora da se uzme u obzir sta je trener imao na raspolaganju i koliko je prebacio ocekivanja, a tu niko nije ni blizu Jusupu. Barac je uradio dobar posao, kao i Sferopulos, ali po meni to je par stepenica iza onog sto je uradio Jusup, a jos je pride skroz rehabilitovao i Bozica, kapa dole. Sto se Lazica tice to je stvarno sramotno i to ne po prvi put.
  10. @KooineeperkDakle ja sam ovo u sustini dobio sa skoro 400 bodova prednosti, demonstracija sile
  11. Lako mu je da uzme titulu kad je glavnog protivnika eliminisao pre starta Sa koliko poena je pobedio? Je li vise od 5045?
  12. Ova odluka bez ispadanja je stvarno sramotna. Ok, prosirenje lige, ali ne sme poslednji da bude siguran nikada ni po koju cenu. Mogli su bar da stave da poseldnji igra baraz sa drugim iz ABA 2, ali kako god jasno staviti do znanja da poslednje mesto nosi negativne konsekvence sa sobom a ne ovako. Zaista ubijaju ligu iz godine u godinu 🤮
  13. 1. Max 2. Per 3. Nor 4. Sai 5. Alo 6. Pia 7. Ham 8. Rus 9. Lec 10. Cun FL Max
  14. Imaš 5 na 3 i ti iz toga šutiraš trojku
×
×
  • Create New...