Jump to content

Recommended Posts

Posted

S obzirom da je obicaj bio da se otvara privatna liga a da samo clanovi foruma mogu da udju, neka mi se jave ljudi koji zele da igraju da im posaljem kod za pristup. 

Da li treba i ovaj H2H da otvaram ili samo obicnu ligu?

edit:

Ako moze neko da skloni i zakljuca onu staru temu a ovu stavi na vrh. @uvrnuto @Chaos Is Me @Don Radonja

• Like 2
Posted (edited)
  On 9/29/2022 at 7:27 AM, Kooineeperk said:

S obzirom da je obicaj bio da se otvara privatna liga a da samo clanovi foruma mogu da udju, neka mi se jave ljudi koji zele da igraju da im posaljem kod za pristup. 

Da li treba i ovaj H2H da otvaram ili samo obicnu ligu?

edit:

Ako moze neko da skloni i zakljuca onu staru temu a ovu stavi na vrh. @uvrnuto @Chaos Is Me @Don Radonja

Expand  

Zaključao sam staru, a nisam siguran da mogu ovu da stavim na vrh. Mislim da to zavisi od trenutne popularnosti i poslednjih postova, tako da će se sama vozdići.

Igrao bih i ja Fantazi. Bar bih pokušao. 😄
Igra se ovaj zvanični ABA?

edit. vidim da može da se pinuje, što je Haos uradio.

Edited by uvrnuto
  • Thanks 1
Posted
  On 9/29/2022 at 8:15 AM, Kvaratskhelia said:

Ja nijesam igrao prošle sezone, ali sam prije toga igrao manje-više redovno. Je li to onaj isti fantazi kao i tada? Može jedan igrač da napravi 10 timova? Nema zamjena? To su neke stvari koje su mi ranije najviše smetale. 

Expand  

Isti fantazi kao i godinama unazad valjda, mozes 10 timova da napravis (ali samo sa jednim udji u ligu) i mozes da menjas posle svakog kola po 3 igraca. Saljem ti info za ulazak.

Posted

Prošle godine smo imali i ligu i H2H, koje smo mogli igrati sa različitim timovima, ja sam za da opet bude tako. Učestvovao bih u obje, pa mi pošalji pristupni kod.

• Like 1
Posted
  On 9/29/2022 at 1:28 PM, Grunf said:

Prošle godine smo imali i ligu i H2H, koje smo mogli igrati sa različitim timovima, ja sam za da opet bude tako. Učestvovao bih u obje, pa mi pošalji pristupni kod.

Expand  

Evo sad sam probao H2H da otvorim, ali potrebno je minimum 6 timova a za sada nas je 4. 

Sa tobom ce biti 5. Stice info za pristup... 

Posted

Napravi novu ligu samo za h2h. Nju ne moraš nužno aktivirati (pretvoriti u h2h) prije prvog kola, jer ne vjerujem da će nas biti puno. @MetalHead je otvarao prošle sezone, pa ako ima vremena ne bi bilo loše da kaže kako je uradio.

Posted
  On 9/29/2022 at 4:57 PM, Grunf said:

Nemoj se zeznuti da od ove obične lige napraviš H2H. 😅

Expand  

To sam i hteo 😄 ali mogu i posebnu nije problem. Ali onda moraju svi da udju i u tu drugu, plus sto ce onda i tamo biti normalna liga - a to moze biti zbunjujuce? Da ipak igramo sve sa istim timom? 

@Romantik stize!

Posted

Pa trebalo bi napraviti i posebnu ligu za h2h (opet, ako ima zainteresovanih), koja nakon pokretanja traje onoliko kola koliko je potrebno da učesnici „odigraju” utakmice jedni protiv drugih u dvokružnom sistemu. Znači ukoliko nas bude recimo šest, a počnemo ligu prije prvog kola, ona će trajati svega 10 kola. Nadam se da sam dobro objasnio. 😅

Uglavnom, nemoj dirati ovu ligu što si već napravio. Nadam se da će biti što više učesnika.

Posted

Kreirao sam Vox92 H2H i sad cu svima da posaljem kod i za nju, kad bude vise od 6 koji su pristupili mogu da je aktiviram.

Ovde ne gledamo regularnu ligu vec samo H2H. 

Ovo sam uradio kako @Grunf rece, da bi mogli sa drugim timom da igramo H2H i prilagodimo tim.

• Thanks 1
Posted

Ajmo ljudi, jos malo pa nestalo. Do 17:45 mogu da se naprave timovi. 

Ako mi trazite kod za pristup a ne budem online (a necu  biti tamo od 16h) pisite nekom od kolega iznad koji su trazili 🙂 

Za H2H ligu nam nedostaje 1 tim trenutno 🙂 5 se prijavilo.