UDresuKvinsiMilera Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 2 minutes ago, uini said: meni kažeš ili sam umislio? po meni je jednako jak protivnik hrvatska ili italija u 1/8 & litva ili francuska u 1/4 (kao i grčka ili slovenija u 1/2) Gledao si ovaj mec Ukr Hrv i mislis da su jednak protivnik Ita i Hrv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Pitanje je kakvu će motivaciju imati Poljaci večeras. Ako su prvi idu na Italiju pa najvjerojatnije Francusku. Ako su treći idu na Ukrajinu pa Sloveniju. Pretpostavljam da im ova druga opcija više odgovara jer je realno Ukrajina ekipa po mjeri za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Just now, UDresuKvinsiMilera said: Gledao si ovaj mec Ukr Hrv i mislis da su jednak protivnik Ita i Hrv? napisao sam na ovim stranama pre sat vremena da ne gledam meč. da, mislim da je manje-više isto, zato što su protiv nas svi full-on motiviani i nemaju šta da izgube a obe ekipe imaju firepower da naprave iznenađenje ako ih žešće prosere. ako izgube, nikom ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) 8 minutes ago, Borca said: Vecerasnji mec Italija - Britanija je nebitan, Italijani su sigurno 4-ti, Ukrajina je 2-ga, a Hrvatska 3-ca. Netacno, jer ako Italija izgubi, onda ne postoji vise krug od 3 ekipe sa skorom 3-2, pa bio tako Hrvatska bila 2. zbog ove danasnje pobede protiv Ukrajine. Naravno, to je samo u domenu teorije, jer su Britanci verovatno najlosija ekipa na ovom prvenstvu. Edited September 8, 2022 by Sombor Shuffle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Sad treba nešto da se plašimo Italije koja je kući bila četvrta u konkurenciji 3 i po reprezentacije. Treba to razgaziti i kraj priče. Nisu morali baš u 1/8, ali bi za 1/4 finale bili zicer. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Just now, Sombor Shuffle said: Netacno, jer ako Italija izgubi, onda ne postoji vise krug od 3 ekipe sa skorom 3-2, pa bio tako Hrvatska bila 2. zbog ove danasnje pobede protiv Ukrajine. Da u pravu si, jedino je sigurno da je Italija 4-ta u grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 10 minutes ago, Markoss said: Bukvalno. Zato se nadam da nece biti ikakvih kalukacija cevere. Priznajem da bi deo mene voleo da kalkulišemo samo da bih video kasnije izjave Bojana i društva iz ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) 13 minutes ago, uini said: napisao sam na ovim stranama pre sat vremena da ne gledam meč. da, mislim da je manje-više isto, zato što su protiv nas svi full-on motiviani i nemaju šta da izgube a obe ekipe imaju firepower da naprave iznenađenje ako ih žešće prosere. ako izgube, nikom ništa. Ne moze fire power pokriti sta oni uprskaju,da ih krene sut moze ali da odigraju konstatnu utakmicu ne mogu nema sile.A ti padovi su im epski. Evo danas je radio fire power,45% za tri na 30 suteva i jedva dobise Ukr.Dobili 3 razlike Estoniju... S druge strane nas je u ovom sastavu Italija vodila 17 razlike u trecoj cetvrtini.Odabir je jasan iz aviona. Samo eto ta Litv moze da se potuce verovatno bolje nego Fra,ali opet taj kvalitet Fra i bez obzira na nacin igre igrali su pa juce egal sa Slo koja je bila 80%,nije sala. A ako cemo jos dalje i ako Tobi igra radije bih Grcku nego Slo. Edit:Gledajte sta je zreb. Ako mi budemo prvi u grupi red utakmica do polufinaka nam je,Ita,verovatno Fra Dok sa druge strane Litvanci kao poslednji u grupi imaju Turska,drugi iz nase ili Hrvati Strasna razlika. Edited September 8, 2022 by UDresuKvinsiMilera Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) Grčka uopšte nije sigurna u polufinalu. Oni idu na Nemce koji će da imaju domaći teren+ suđenje u nokaut fazi. Videćete u tom meč kako će Janisu da se sviraju koraci koje mu ne sviraju celo prvenstvo. Edited September 8, 2022 by unagi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 @UDresuKvinsiMilera, ja ocigledno nemam tako visoko misljenje o italiji, odnosno toliko nisko o hrvatima. slazem se da su italijani organizovanija ekipa ali za pobedu protiv nas, i jednima i drugima trebaju epske partije a za to su sposobni hrvati koliko i italijani. isto vazi za francuska-litva u drugom tieru odnosno, slo-gre u trecem. to sto su italijani vodili 17 protiv nas u pripremnoj ili sto neko vise postuje A od B ekipe [u bilo kom pomenutom tieru], ne cini ih objektivno zgodnijim ili nezgodnijim protivnikom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mendoca Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Već sam rekao da mi se ne svidja Italija u 1/8 finala. Najradije bih Ukrajinu. Ali pošto je ovako kako je, onda mi se više svidja put Italija, pa Francuska...nego Hrvatska pa Litvanija Mnogo neprijateljstva i emocija na ovoj drugoj strani žreba. Ne znam ni kad smo zadnji put Litvance dobili na nekom takmičenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) Mislim da smo Litvance dobili jednom dok je Đorđević bio selektor? Ipak ne, izgubili smo tesno 2015. Sećam se da smo igrali. Edited September 8, 2022 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mendoca Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) 9 minutes ago, dzoneee said: Mislim da smo Litvance dobili jednom dok je Đorđević bio selektor? Ipak ne, izgubili smo tesno 2015. Sećam se da smo igrali. Pa sećam se i ja da smo igrali u 1/4 finalu. I da smo izgubili. Sećam se i za treće mesto borbe na SP u Turskoj, pod Dudom Ivkovićem. 30 razlike nas satrali. dobro, nije baš 30 🙂 Možda se provukla neka nebitna pobeda... A da, i na EP 2003 su nas u 1/4 finalu izbacili Šiškauskas i Macijauskas Što dalje od njih u 1/4 finalu, ako je moguće. S druge strane, s Francuzima imamo lepših iskustava, čak i kad su mnogo jači bili Edited September 8, 2022 by Mendoca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 3 minutes ago, Mendoca said: Pa sećam se i ja da smo igrali u 1/4 finalu. I da smo izgubili. Sećam se i za treće mesto borbe na SP u Turskoj, pod Dudom Ivkovićem. 30 razlike nas satrali. Možda se provukla neka nebitna pobeda... 1/2 je bilo 2015, to se nikad nece zaboraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Na pikenrol iz kaveza ispred zgrade su nam dali brat bratu 70 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 49 minutes ago, Borca said: Vecerasnji mec Italija - Britanija je nebitan, Italijani su sigurno 4-ti, Ukrajina je 2-ga, a Hrvatska 3-ca. Pa nije nebitna. Mogu Italijani da izgube od GBR i tako sjebu racunicu Hrvatima koji bi onda bili drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mendoca Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 4 minutes ago, Miki28 said: 1/2 je bilo 2015, to se nikad nece zaboraviti. Jeste, polufinale... Ma ne volim njih nikako kao protivnike. Ako može u finalu...onda ok. Ovako, brinu me samo Italijani u 1/8 finala. 1/4 finale sa Francuzima i polufinale sa Slovencima, mislim da možemo izneti dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Idemo na Ukrajinu u osmini finala i na Španiju u četvrtfinalu 🙂 U polufinalu padaju braća Grci i dolazimo do reprize finala 2017. godine 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ne mozemo, jer i ako izgubimo veceras onda igramo sa Hrvatima. Hrvati su treci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Dobili smo Litvance na EP 2013. u Sloveniji. Duda selektor. Prvo kolo, Nedovic izdominirao 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) Ovde se stvarno vodi diskusija da li bi bilo dobro da izgubimo od Poljske ili ne. Prva stvar, poraz od Poljske bi bio necu da kazem sramota, ali nedopustiv. A nameran poraz od Poljske bi bio sramota. Bilo je pod Saletom utakmica u grupi koje smo gubili i za kojima niko nije plakao jer smo tako izbegavali USA. Ali to nisu bili namerni porazi i izgubili smo od ekipa koje su slicnog kvaliteta nama (Brazil 2014. i Francuska 2016). Nisam ni ja odusevljen sto igramo protiv Italijana, ali da gubimo od Poljske da bi izbegli njih je komicno. Da dodam samo nesto. Zamislite da izgubimo namernu neku utakmicu i zajebemo ko zna koliko navijaca koji su kupili karte za D1 utakmice i isplanirali sve to. Mozda to sad zvuci banalno, ali jedno je kad odigras ispod ocekivanja, a drugo kad izgubis zbog kalkulisanja. Ali suvisno je pricati o tome, mislim da kod nas niko i ne pomislja na to, kao sto i ne treba. Edited September 8, 2022 by Del Piero 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) 2 minutes ago, McLeod said: Ne mozemo, jer i ako izgubimo veceras onda igramo sa Hrvatima. Hrvati su treci. Mislio sam na braću Hrvate 🙂 Hrvatska Španija Grčka Slovenija Šta mislite, može li neko da izbaci Sloveniju u 1/8 ili 1/4 ? Edited September 8, 2022 by PavNO1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Nema sanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) 12 minutes ago, Del Piero said: Ovde se stvarno vodi diskusija da li bi bilo dobro da izgubimo od Poljske ili ne. Prva stvar, poraz od Poljske bi bio necu da kazem sramota, ali nedopustiv. A nameran poraz od Poljske bi bio sramota. Bilo je pod Saletom utakmica u grupi koje smo gubili i za kojima niko nije plakao jer smo tako izbegavali USA. Ali to nisu bili namerni porazi i izgubili smo od ekipa koje su slicnog kvaliteta nama (Brazil 2014. i Francuska 2016). Nisam ni ja odusevljen sto igramo protiv Italijana, ali da gubimo od Poljske da bi izbegli njih je komicno. Da dodam samo nesto. Zamislite da izgubimo namernu neku utakmicu i zajebemo ko zna koliko navijaca koji su kupili karte za D1 utakmice i isplanirali sve to. Mozda to sad zvuci banalno, ali jedno je kad odigras ispod ocekivanja, a drugo kad izgubis zbog kalkulisanja. Ali suvisno je pricati o tome, mislim da kod nas niko i ne pomislja na to, kao sto i ne treba. Apsolutno. Nema mi šta da kalkulišemo. Bolje da su nam dopali Ukrajinci u 1/8 ali šta da se radi, favorit smo i protiv Italijana, objektivno smo jači, cepamo do kraja pa dokle doguramo. Sa druge strane, maksimalno odmoriti nosioce, po mogućstvu da igraju do 15-20 min (tek toliko da ostanu u ritmu), ubaciti Vanju i Milutinova ako su zdravi i spremni, forsirati second linere maksimalno, pripremati se za eliminacione utakmice. Pa ako pobede Poljaci - svaka čast. Mi treba da gledamo samo sebe. Edited September 8, 2022 by Kenozoik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Majko draga vec krenuo senzacionalizam i lupetanje da su Hrvati namjerno fulali bacanje za plus 8 u cilju izbjegavanja Srbije. Strasno sta se sve danas naziva novinarom. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts