Jump to content

UDresuKvinsiMilera

Član foruma
  • Posts

    1,071
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

UDresuKvinsiMilera's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

1.4k

Reputation

  1. Zavisi koliko se dopadas moderatorima u principu.Ja sam u jednoj diskusiji,vec zapocetoj, o nekom prljavom potezu igraca kkp na pocetku sezone rekao da im je tim takav,pun takvih igraca i dobio sam 15 ili 18 dana zbog "generalizacije". Istine radi,od tada Lesor se slikao pored onog uvredljivog transparenta o Kalinicu i Petrusevu,zapoceo jedno 5 tuca,Andjusic je vredjao Zvezdu nakon neke nasumicne EL utakmice pa opet to ponovio i pored izvinjenja,pa su ucestvovali u najvecoj tuci EL ikada i opet timski provocirali publiku... Uglavnom nije bitno sta pricas i sta je istina nego kako neko to subjektivno shvata.
  2. I bilo je lepo onima koji su dosli a ovi ostali nek dodju sledeci put. Bilo je i navijanja od strane dva momka sa stakama jedan na B tribini, jedan u parteru😄
  3. Pozivam sve Zvezdase i ljubitelje sporta da dodju sutra u 20h u Pioniru i podrze kosarkase CZV.Jednu ekipu sjajnih momaka,pravih sportista i sa liderom Brankom Lazicem.Ne liderom po kosarkaskim vrednostima nego ljudskim,jer takav je klub i ekipa pa se ipak to najvise vrednuje.Mozda neke trpimo kosarkaski ali kao ni u pravoj porodici clanovi se ne mogu tek tako odbacivati.Dodjite da zajedno uzivamo u sportu,lepoj atmosferi i lepim potezima. Kad smo kod porodicnih vrednosti cestitke Ognjenu Dobricu i nek je sa srecom.
  4. Mislio sam vise na to da jedan roster ne odgovara drugom pa da zato ni Mateo nema sta novo da izmisli i da ako je tako da Zelimir to prvi zna i siri samopouzdanje.
  5. Da ja vratim temu u normalne tokove. Hteo sam ovaj upis da napisem na kkp temi ali vidim da se tamo masovno pisu neke pesme... U strucnom stabu kkp su sigurno vrlo svesni koliko ih je posrecila zavrsnica protiv Pao koja je dovela do duela sa Realom ali nisam siguran za ostatak mase.Verujem da je Real ubedljivo najbolji rival kkp od te top3 ekipe. Real je izgubio 4 od 4 meca od Baskonije koja na slican nacin povredjuje Realovu odbranu kao kkp.Protiv kkp u Madridu u prvoj cetvrtini su primili 42p,odmah se znalo da ako uspeju da ih brane da ce ih rutinirati jer ni kkp ne brani dobro.Real nikada to nije uspeo,zavrsilo se sa preko 100 primljenih p u BG i preko 30 valjda u poslednjoj cetvrtini. Time receno Real ni jednu od 6 utakmica protiv kkp i Bask nije igrao kako je zeleo,ni jednu.NIje to mali uzorak. Obe ekipe razvlace Tavaresa po terenu i tako njegov uticaj znatno opada a to im je pola dominacije.Takodje koliko ne verujem ovoj spoljnoj liniji Reala sam pisao i pre sezone,ne mogu da verujem da su dopustili to sebi,nemaju konstatnog beka.Prakticno zavise od toga da li ce Ljulj da pogadja neke mandarine i slicno.Bez njega u BG su imali velikih problema da prenesu loptu...A ko daje loptu Musi i Hezonji u zavrsnici prodje kao sto su oni prosli u Tel Avivu,sa par bacenih lopti u treci red publike ili rukama protivnika za laku kontru.Svaka njima cast sta pruzaju,Hezonja na momente,ali oni nisu igraci koji mogu da kreiraju tokom vecine meca,to je vise sporadicno i u sistemu. Takodje sta li Mateo razmislja i sta moze niko ne zna.Meni je zaista porazavajuce da on u ovih 6 pomenutih mecava nije mogao ni malo da se adaptira,svaki drugi mec pukne stotka. Ne bih se zacudio ni da bude 3 0 za Real a ni 0 3.Veliki su favoriti za prolaz Madridjani,nek bude da je onda ipak to najizvesnije ali nisu toliki favoriti na domacem terenu,vidim i neki analiticari iz Eurohoopsa pisu da ocekuju brejk u Madridu pa ribrejk u Bg,nisam siguran da ce to kkp dozvoliti.Imaju mnogo kvaliteta i samopouzdanja i cini mi se da to potice od Zelimira licno,kao da je siguran da Mateo nema znanja ni resursa da odgovori na igru kkp. Treba napomenuti i da je kkp pao u formi i da odbranu nikada nisu ni igrali,Vrlo lako mecevi mogu da prevagnu na bilo koju stranu. Kao i da je "losa forma" kkp npr igra protiv Buducnosti a opet su sutirali 55% za tri sto je istorijski a njima kao dobar dan,paklen roster.
  6. to u sta ti verujes ne odlucuje utakmicu nego sta sudija (ne)dosudi.
  7. Lopta nije u igri dok igrac ne primi loptu i brojanje tek tada prestaje a ne kada je igrac koji izvodi izbaci iz ruku.Hvala sto si dokazao da je bilo vise od 5 sek.
  8. Sudijin posao zavisi od fizicke spreme,ako ona nije na nivou i on ne moze da pomera ruku kako treba u utakmici sezone onda on treba da se sakncionise. Istina je kao sto je neko malopre rekao,sudija je video da je blizu i ukradena i 5 sek i faul i prestup i sta sve ne i naravno da ce preventivno dunuti u koristi onog ko ce mu praviti vise problema van terena.To su ljudi,treba razumeti.
  9. A kako se broji kad kkp ne moze da ubaci loptu?Jel ide 1,2,3,4,4,4,...?
  10. Kako ako Panter nema posed i ne sme ovako da postavi telo dok se Bel krece,doslovno mu je podmetnuo telo ispod njega i presekao kretnju.Nije Bel promenio pravac i udario u njega.Da je imao loptu pa i da sme to da uradi u zastiti lopte.
  11. Nije situacija problem lige vec to da protivnik kkp ima 3 faula u prva 2 min poslednje cetvrtine sigurno.Vise puta su tako odradili mec ukljucujuci i derbi.Sada u poslednjoj cetvrtini su dali 24p a imali su mozda 2 smislena napada za 10min,doslovno ne mogu da izgube egal na ovaj nacin.Da su sutirali bacanja kako znaju ne bi bilo potrebe da sudija vadi stvari samo 2 sek pred kraj
  12. Reci da smo strateski unakazeni je isto kao kad za Zorana Savica kazu da pravi cuda u kkp a on ustvari dovodi krem EL. Previse oba kluba zavise od jednog izvora i jedne odluke da bi pricali o nekim strategijama i sistemu kluba. Da smo bili iole ravnopravni Radonjic bi svoju ekipu zadrzao i nadogradio i onda nema mesta za ovo sta smo mi uradili na pocetku sezone.Za boldovane delove, nema tu nikakve filozofije i strategije..Ne treba ni pricati o (ne)uspesima i kako se ko nagradjivao za iste. Stvari su jasne kao dan.Kad dobijes amin da nesto uradis verovatno i hoces,ne mozes toliko zabrljati.A kada ga ne dobijes i stave te na cekanje e onda ti sampionska ekipa pokupi kofere i sve dalje sta sledi.... Edit:i da,kad kazem sve dalje mislim sve.Ti igraci nisu ostali jer im se dugovalo a Kampaco nije igrao dobar deo sezone isto zbog tih dugova.Jedan drzavni klub nije imao te probleme drugi jeste.Tu je sve jednosmerno,kakve strategije.
  13. Mnogo si napisao a sa losom poentom od starta pa jos si nadodao lose argumente. Nikog u EL ne zanima sta je radio u fibinim prozorima,nikog u EL ne zanima sta je radio sezonu pre Efesa jer je tu pokazao da njemu fale 2 3 sezone da ocvrsne da bi igrao centra u EL,ako i tada to uspe.To je jedini utisak koji su EL klubovi imali o njemu posle Efesa. Niko drugi se ne bi igrao sa njim i pokusavao sa njim na 4.Sada kada ima samopouzdanja bio bi na pozitivnoj nuli kao petica,ne znam koliko timova hoce da da dobru ulogu nekom zbog pozitivne nule.On koliko bi dao u napadu toliko bi prosuo u odbrani. Podvlacim ovo sada sa samopouzdanjem,ti idi pogledaj pripremne meceve Zvezde u Turskoj pre sezone pa opet napisi nesto o ovoj temi.Pogledaj kako je izgledao na petici i kakav mu je govor tela bio,koja nesigurnost u potezima koliko prosutih zicera(a njemu forte i jeste osecaj oko kosa) a mekanost je ostala i sada mada i to se popravlja zbog samopouzdanja.Decko u Efesu kosarku nije video barem 6 meseci. Zato ga je i stavio Jovanovic na 4(ne Dusko),jer drugacije ne bi mogao ni da igra. Takav vruc krompir nije hteo ni PAO,bukvalno je to rekao Misko pre 3 dana.Smejali su se kad im ga je ponudio.
×
×
  • Create New...