Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 12/12/2021 at 6:49 PM, vilhelmina said:

moja nova baza na jugu je Torrevieja.

Jesi li bila do šume palmi (el palmeral) u Elcheu i, ako jesi, da li i dalje tamo ima kamion sa argentinskim roštiljem a.k.a. jedna od većih radosti mog stomaka u poslednjih 5 godina? 😄

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
On 1/30/2022 at 1:31 PM, Beonegro said:

Jesi li bila do šume palmi (el palmeral) u Elcheu i, ako jesi, da li i dalje tamo ima kamion sa argentinskim roštiljem a.k.a. jedna od većih radosti mog stomaka u poslednjih 5 godina? 😄

Nisam, a kad cu, ne zna se.

Sav posao oko papira i renoviranja kasni zbog covida, a iz istog razloga ni ja ne stizem da odem i da ih nalegnem. Bice valjda do kraja februara, kad vec nije u januaru, kao sto je ranije planirano.

U svakom slucaju, jedva cekam i hvala na preporuci :thumbsup:.

• Like 1
Posted
3 hours ago, vilhelmina said:

Nisam, a kad cu, ne zna se.

Sav posao oko papira i renoviranja kasni zbog covida, a iz istog razloga ni ja ne stizem da odem i da ih nalegnem. Bice valjda do kraja februara, kad vec nije u januaru, kao sto je ranije planirano.

U svakom slucaju, jedva cekam i hvala na preporuci :thumbsup:.

Uzivaj, Vili 🙂

Ta tvoja ideja mi je sve zanimljivija!

Jug Francuske, Italija, Spanija - kupiti neki stancic za pobeci, ne moram cekati penziju, iovako radim od kuce.

Florida podaleko, da bi se caskom skoknulo, a stan u Nemackoj mi ionako zvrji prazan - bolje da ga prodam (cene su otisle u nebesa), i kupim sebi nesto na jugu Evrope. Dopada mi se Pescara, IT, lep gradic na obali Jadranskog mora, pa dole oko Malage, pa Menton/Antib na Azurnoj, Savona, IT, Ligurija (oko Genove)

Jos kad se probudim u ovako sivom danu u NL..... 😞

• Like 1
Posted

Uzivaj, Vili [emoji846]

Ta tvoja ideja mi je sve zanimljivija!
Jug Francuske, Italija, Spanija - kupiti neki stancic za pobeci, ne moram cekati penziju, iovako radim od kuce.
Florida podaleko, da bi se caskom skoknulo, a stan u Nemackoj mi ionako zvrji prazan - bolje da ga prodam (cene su otisle u nebesa), i kupim sebi nesto na jugu Evrope. Dopada mi se Pescara, IT, lep gradic na obali Jadranskog mora, pa dole oko Malage, pa Menton/Antib na Azurnoj, Savona, IT, Ligurija (oko Genove)

Jos kad se probudim u ovako sivom danu u NL..... [emoji20]
Na Siciliji možeš da kupiš 100m2 za 100k ojra, Catania, Siracusa. Ja gledao i špekulisao malo o toj ideji.

Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk

• Thanks 1
Posted
7 hours ago, alberto.ascari said:

Na Siciliji možeš da kupiš 100m2 za 100k ojra, Catania, Siracusa. Ja gledao i špekulisao malo o toj ideji.

Ako se ne varam, oni imaju uslov da renoviras i da tamo stalno zivis. Za one kojima to odgovara, vise nego dobra ponuda.

Posted

Ako se ne varam, oni imaju uslov da renoviras i da tamo stalno zivis. Za one kojima to odgovara, vise nego dobra ponuda.
Ne, to je ono kad ideš u selo i dobiješ kuću za 1 euro. Ovo je normalan biznis, kupiš, prodaš.

Posted
18 hours ago, alberto.ascari said:

pih ovo bas bas dobro zvuci

• 3 weeks later...
Posted
Mislim da sam izabrala dobro mesto za preseljenje, sad samo trazim tacno kraj:

GuF08Sm.jpg

kkVlLCM.jpg

Bhp0qSh.jpg
Ova poslednja lokacija najbolje izgleda. Jednu kućicu od 4000sqft i da tornado zaobiđe
[emoji23]

Sent from my SM-G998U using Tapatalk

Posted
13 minutes ago, mrd said:

Ova poslednja lokacija najbolje izgleda. Jednu kućicu od 4000sqft i da tornado zaobiđe
emoji23.png

Sent from my SM-G998U using Tapatalk

Ma kakvi 4000, danas mi i 2,200 dosta....

Mali speed boat... Ne treba velika kuca kad ceo dan mozes biti napolju

Posted
1 hour ago, Eddard said:

Nego… kad primaš goste 😁😎?

Cekaj da se smestim... negde od leta ... kad pocne sezona uragana :smiley2:

Nadam se da barem nesto privremeno nadjem u narednih mesec dana i da se smestim... pa natenane da kupujem.

• Like 1
Posted (edited)

Hahaha

Hocu da vas posetim obe. Pod uslovom da se ne posvadjate oko politike, da se nadjemo na veceri. Na pola puta ste mi, hocu da prespavam negde, a ja ovde za Daytona Beach na Daytona Bike Week - https://officialbikeweek.com/ ...

A kad vas ufate uragani, dodjite da se sklonite. Ja lepo par sto milja od obale. Bice kise i vetra ali nece veceg zla.

:classic_biggrin:

Edited by zoran59
Posted
11 hours ago, zoran59 said:

Hahaha

Hocu da vas posetim obe. Pod uslovom da se ne posvadjate oko politike, da se nadjemo na veceri. :classic_biggrin:

Zoki, dolazimo zajedno, da glumimo Unprofor. Tačnije, ti ćeš da smiruješ, ja ću da banujem 😁

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
1 hour ago, Eddard said:

Zoki, dolazimo zajedno, da glumimo Unprofor. Tačnije, ti ćeš da smiruješ, ja ću da banujem 😁

U prevodu - Zoki, ti ces da dobijes po grbini. :lol_2:

• Ha-ha 1