Jump to content

mrd

Član foruma
 • Posts

  4,796
 • Joined

 • Last visited

About mrd

 • Birthday 05/21/1965

Recent Profile Visitors

2,127 profile views

mrd's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated
 • Very Popular
 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

2.8k

Reputation

 1. Tragicno je da se u 21-om veku, posle svega sto smo doziveli, ponavljaju stvari za koje sam mislio da smo naucili. Ne moze bez rada pogaca, a to ova demokratska levica gura. Kao pandan im se pojave konzervativni republikanci, koji bi zenu u pecinu iToETo. Ovi jedni plase narod da ce da urade kao Tito, a ovi drugi kazu, ma ne damo nasu drzavu i hoce da nam emancipuju zene. PFFF. Svaka prica ima svoga kupca, a ti sad vidi. Nema tu mnogo price, sada pamet vise ne kontrolise nista.
 2. Citas komentare onih koji ne vole Trumpa i prepricavaju postove onih koji kazu negativno misljenje o demokratama. Ne velica ovde niko lik i delo Trumpa, vec se ne slazu sa mnogim demokratskim tezama(u poslednje vreme). Car je go, ali to vidi samo polovina. PFF
 3. Zamisli kad imaju sada samo: Biden, Harris, and Newsom(koji laje kako ce da uleti u igru). Sa druge strane glavni slogan je, ako nas ne izaberete pusticemo Trumpa da skakuce.
 4. Jbtebe nema tebi pomoći, možeš šta hoćeš da koristiš. Duva tamo gde nosiš šešir.
 5. Šta ti znaš o tome što mene boli uvo. Ti ne bi ni nos mogla da pogodiš da te neko pita gde ti je. Začepi ti tvoje uši ubiće te promaja. : 😂
 6. Eh, sad nam fali jos neki tweet o prljavoj vodi, ili nesto sto nece izaci na dobro. Napadi na onu uj kako se zvase "Pelosi" . Ajde sto su granice sigurne, ali sto se ovima koji protivzakonito prebacuju preko granice, niko ne da socijalno i zdravstveno osiguranje.
 7. @Eddardja obeleh ovde poslednjih 12+ godina objasnjavajuci kako me je bilo briga za pare u Srbiji, ali taj osecaj da se drugi stalno grebu o tebe, kao mladjeg me je ubijao. Cim sam sleteo, osetio sam kako se ceni moj rad. NIkoga nije bilo briga od cegovica sam, samo sta znam. BTW BRAVO.
 8. 17 ili 18,a gimnazija je obavezna. Ne kao u nekim drugim zemljama gde je samo osnovna škola obavezna.
 9. I šta si ovim htela da kažeš. U stvari to ništa nisi rekla. Ajde mi vrati $250k što platih za školu. Vidim da ti smeta ovo što ovaj napisao. OMFG
 10. Tebe to nikada ne zaustavlja. 🙂 Nemoj ti meni da pricas sta da pisem, nego upotrebi tu svoju malu glavicu i ponekad razmisli. Gde je kraj, kod tebe izgleda nema dna. 🙂 Bolje nekada ne pitati pitanja na koja ne zelis odgovor. No sta smo ono imali, dve baklave i jedna tulumba?
 11. Desava se da monkey pocks ne moze da se vise zove tako, jer vredja AA. Vucemo lance za nama umesto da ih skinemo. Ovo je samo banalan primer, gluposti. Proslost ne moze da se izbrise, ali buducnost moze da bude lepsa, ali se neke stvari ne zaborave, ali se shvati da zivot ide dalje. Na tvoj post dodajem, posto bas pita sta se desava. Eto sta se desava, mesto da se shvati da svako ko je sikaniran ima svoja zivotna prava idemo na ruku rasistima i nacionalistima, da na kraju budu zrtve posto su eto prebili obojenog, a kaze im se NO, NO. To ti je isto ko kada jure DUI, onaj ko vozi pijan toga te kazne ne zaustavljaju dok ne ode u cuzu.
 12. Necemo se sloziti da jedna budala moze da sve zaprlja. Moje iskustvo 90-ih govori da je to nemoguce. No, da ne dubimo vec ispricanu pricu.
×
×
 • Create New...