Jump to content
Vox92.net Forum

Amigo

Members
 • Content Count

  861
 • Joined

Community Reputation

422 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

345 profile views
 1. Kakvi razni inzinjeri u IT, cuo sam ja da ima I zena sa bradom. Ja ne sporim da ti imas 10 sedmica I da radis kad I koliko hoces, ali da je to neko pravilo u Americi je najobicnija dezinformacija, tako da nemoj vise o tome, verujem ti. Nego poslije Trampovih ucjena preko tvitera, Apple stok je pao direktno kao posledica toga, a ne nikakvih trendova ma berzi. Lik Nike normalan, to je evidentno svr vise I vise.
 2. Spin je jer je to izuzetak koji se zeli predstaviti kao pravilo, naradjeni dani itd, dok je generalno SAD po broju dana godisnjeg odmora na samom dnu u razvijenom svijetu, tako da je tvoj kolega mrd jedan od prvaka dezinformacija, jer ovdje su manje- vise sve obicni ljudi, nikakvi super eksperti, naucnici i slicni, sto mogu da rade kada i koliko hoce.
 3. Glumci imaju I po 6-7 mjeseci godisnjeg, pa I vise, ali kako to primjeniti ma obicne ljude, znaci klasicna dezinformacija I spinovanje.
 4. U Ontariju nije, mozda na zapadu
 5. Highway, freeway ista stvar. Kod meme je u stvari sve highway, cak I ono sto se kod nas zove magistrala. Freeway je u SAD. Mislim da highway dolazi od gradnje puta na stubovima. Za Milosa Velikog pravi put cujem, ali je prevod dobar.
 6. Amigo

  EVROPSKA UNIJA

  Ocigledno da je egzibicionista, znaci nije normalan. 🤪
 7. Trampov ludacki ekonomski rat sa Kinom polako ali sigurno obara berzu, akcije padaju, investitori su zabrinuti, privatne penzije gube vrijednost, ako ostane i drugi mandat, taj narcisoidni krmak ce da zavije u crno stotine miliona ljudi. Jednostavno je izgubio kontakt sa realnoscu, izdajuci naredjenje da americke kompanije napuste Kinu, vidjecemo kako ce se to sve zavrsiti. Nemoguce da sve to tek tako prodje bez posljedica. https://www.businessinsider.com/wall-street-warns-stock-market-volatility-amid-trump-trade-war-2019-8
 8. Druga tura salate i mladog luka, posijano i posadjeno prije 3-4 dana.
 9. Ma sloboda nema cijenu, a mi smo je imali tada za zezanje neograniceno.
 10. @Honey Badger ja kada sam posao u Kanadu mislio sam da necu nikada vise nositi majice kratkih rukava, medjutim ljeta su ovde, bar u Ontariju, jako vruca i sparna i bez klima uredjaja bi bilo nemoguce zivjeti, tako da nije cudo za paradajz. Klima bi bila slicna nasoj da zima ne traje dva mjeseca duze Tako i basta kasni i onda kada dodje vrijeme za paradajz u prodavnicama ga prodaju skoro za dzaba ali zadovoljstvo je u procesu. Sad je luk ponovo posadjen, to brzo raste.
 11. Amigo

  Rusija - zemlja cuda

  Interesantan podatak, Rusije je postala najvezi izvoznik zita na svijetu . Prestigli su i Kanadu i SAD.
×
×
 • Create New...