Jump to content
Vox92.net Forum

Amigo

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  2,478
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,465 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,036 profile views
 1. Poslije duge zime malo i sunca za nas u Kanadi
 2. Onda ce to morati sve da saceka da prodje leto, 😎
 3. Dark. Moze li se gledati treca, ako nisam dovrsio drugu. Gledao sam prvu i bila je super, poslije godina sam poceo drugu, nemam pojma vise ko je ko i odustanem, tako da bih drugu preskocio, ako je moguce.
 4. Reklame iskacu po matrici korisnikovog surfanja, analizira se sta citas i otvaras i onda shodno tome i reklame. Znaci pratis Skoru redovno Meni iskacu neke druge reklame ali da ih iskopiram ovde trebao bi da upotrebim parental guidance Ukljuci neki Ad blooker i to je to.
 5. Aliexpress je postao potpuno nepouzdan. Imam slican problem, nadam se da ce Paypal da me na kraju isplati.
 6. Amigo

  SPC u Crnoj Gori

  Vas su tukli policajci iz Srbije, po nalogu vaseg predsjednika koji je rodjen u Pozarevcu, a i ostali visoki funkcioneri tadasnjeg vremena rodjeni u Srbiji. Da se tu zadesio koji rodjen van Srbije, moguce, ali po tebi su vas tukli iskljucivo rodjeni van Srbije. Koja je to faktografija, bas bih voleo da vidim neki dokaz te tvrdnje.
 7. Amigo

  SPC u Crnoj Gori

  Svarcegener guverner Kalifornije je rodjen u Austriji. Ima veze samo za funkciju predsjednika, i ni za sta drugo.
 8. Amigo

  SPC u Crnoj Gori

  Ovo je strasno razmisljanje, mislim u krajnjem slucaju ni Zoran Djindjic nije rodjen u Srbiji. Sad ima veze ko je gdje rodjen, a ne ko kakav je covjek. Te nerodjene u Srbiji, cini mi se da biraju gradjani Srbije, a ne neko drugi. Cuj sad jos gledat ko je gdje rodjen
 9. Amigo

  SPC u Crnoj Gori

  Kakve veze ima gdje se ko rodio?
 10. Probao sam nedavno Sunaru Outback 2019, 2.5 litra, CVT, odlican dil bio, automobil je imao samo 3900 km, a desetak hiljada jeftiniji od novog, ali sam na kraju odustao. Sve je super, udobnost, opremljenost, prostor, ali motor je preslab, ubrzanje nikakvo. Sa 100 do 120 da nekoga pretices, jako sporo, ipak nisamo jos penzioner Mozda jednog dana opet pokusam sa turbo verzijom.
 11. Amigo

  Sluša se...

  Kad pomislim odes u kafanu, tamo svira Muddy Waters i odjednom uskacu Stonsi
×
×
 • Create New...