Jump to content

Amigo

Član foruma
 • Content Count

  3,586
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,035 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,945 profile views
 1. @urosg3 Davno je to bilo, ne sjecam se, ali mislim da je to bilo lokalno izvodjenje sarajevskog pozorisnog ansambla.
 2. Znaci to je to, da nisu bili izmasakrirani ne bi bilo odmazde.
 3. Ja sam sve mislio da su tu bili Ljoticevci, mada ne znam koja je razlika sa Nedicevcima.
 4. Za Zepce ne znam, ali Stolac poznajem, to je jedan od najgorih gradova u Bosni i Hercegovini, tu je vrijeme stalo, bosnjacka i hrvatska djeca idu u istu skolu, srpske gotovo da nema, ali u razlicite smjene za svaki slucaj. Sva privreda je unistena, Inkos Stolac, Metal, vinograd u Vidovom polju je unisten, gdje se pravilo vino Samotok, tu su naseljeni Hrvati iz centralne Bosne, popravni dom vise ne postoji, gdje je radilo dosta ljudi, cuo sam da se konacno hotel obnovio, trebalo je samo 30 godina. Nasa porodicna kuca je potpuno spaljena, kao i ostale kuce u tom dijelu i ako tu nije n
 5. Ne forum, nego zivot, a forum je ovakav kakav je, rasprave na Politici takoreci ne postoje, mene vise podsjecaju na moj Viber, gdje mi raja salju raznorazne stvari. Evo npr nas dvojica, dolazimo sa istog prostora, mogli bi imati neke interesantne rasprave o starom kraju, informacije iz prve ruke i slicno, ali toga nema i nece ni biti. Forum bez mogucnosti rasprave jednostavno nije interesantan, sreca tu je sport. Hvala na ispravci, znamo i da Mao Ce Tung nije rekao Sve je sranje osim pisanja, a i pisanje je sranje ako pisas uz vjetar. ali je dobra izreka
 6. Amigo

  Crna Gora

  @Milenko Puzigaca with all due respect, ja vise ovde ne citam vise tvoje postove. Ubise brate ovu temu. Razumijem odprilike sta hoces da kazes, ali posto se stalno vrti jedno te isto, dosadilo vise kolega @Budha , @Valensija pisite vise, vi ste na terenu, da saznamo stvarno sta se desava iz prve ruke.
 7. Amigo

  Crna Gora

  Eh na sta se svela ova tema
 8. https://www.klix.ba/sport/tenis/damir-dzumhur-postao-otac-njegova-djevojka-barbara-rodila-sina-luku/211018057/komentari Cak i ovakva vijest ima politicki obojene komentare.
 9. Mogu samo da konstatujem da ne znas nista o politickoj situaciji u Bosni. Mnogo je to kompleksnije nego sto ti se cini, tako da bacanje tih tvojih fraza, ne znaci nista. Vucica i Seselja se rjesavajte vi iz Srbije, a ljude u Bosni pusti da rjesavaju svoje probleme, ukljucujuci i Dodika, kao i neke druge, da ih ne spominjem.
 10. A do tada oni koji zive u BiH ne trebaju da vode politiku, da pregovaraju, da pokusaju naci neka rjesenja, itd. Jel to zelis da kazes?
 11. Amigo

  Crna Gora

  Svaka crkva preko svog djelovanja utice na politicku sliku bilo koje drzave, pa tako i ovde.
 12. Amigo

  Crna Gora

  Naravno da ima. Ima i hrvatska crkva isto.
×
×
 • Create New...