Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

1 hour ago, Laki21 said:

 

Druže daj baci neki tip za berzu, loto, nešto

Da si me ovo pitao za vreme utakmice mogao sam da bacim tip da će biti saopštenje večeras, mada nisam bio siguran ko će ga pisati. Sad je lako biti general. E da, sutra dobijamo u basketu, probaj to i plus na Rasela u Baru.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Fat Zadd said:

Ovaj balvan od sudije je bez problema mogao da svira i penal nad mslim Milunovicem kod onih makazica u 90 i nekom minutu.

 

Igra nam je i dalje go q

Nad Krstičićem, pisali smo već da se ni VAR ni glavni sudija nisu oglasili a da je bio penal.

 

Ipak je bolje ovako.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Azazelkg said:

Gledao si današnju utakmicu i imaš ovakvo mišljenje ili se podrazumeva da je ovako 🤔

Gledao sam, pomno sam pratio. Ne vidim neki pomak. Napadali jesmo, ali zato sto su ovi igrali povuceno. 90% nasih napada je bilo prilicno jalovo. Evo reci mi da li si primetio da je neki igrac imao dobru partiju danas? Imao je Mijailovic koji je zadnji vezni, a napred? Jedan Ivanic se ne vidi, nema uticaja na igru. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bukari je bio odličan danas. Čak i Pešić, jedva prevaljujem ovo preko tadtature, je bio dobar iako je imao neke "Lucidne" poteze kao što je onaj pvo šut na asistenciju Bukarija ili ono vraćanje lopte glavom nazad u 16 kada je trebao da je zakuca u gol. Ipak je dao dva gola.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Napredak nase skaut masinerije se odlicno vidi na primeru trilinga super asova, Van La Pare, Živkovica i Kulibalija. Ovaj prvi je i dobio neku sansu da pokaze svoje neznanje, Rišairo takodje. Pali su tu i poneki golovi u kup i pripremnim utakmicama. Kulibali je vidan napredak, verovatno nije i stanju da pretrci sto metara bez pauze.

Cekamo novog, pa da triling postane poker.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...