Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

neki utisci

 

- jebote kurac ne secam se kada sam se nervirao poslednji put zbog sporta. mozda ona utakmica sa arg

 

- razocarao jokic u skoku. pogotovo defanzivnom. ne ide mi u glavu zbog cega skace na trojku giannisa umesto da ide na gradjenje/skok nakon promasa. par puta je lopta pala na zemlju i grci je uhvatili

 

- thanasis je jedan od najglupljih igraca koje sam gledao. sto je najgore lozi se kao njih desetorica jer zna da nista ne zna i to je jedino sto mu je preostalo...

 

- steta za milutinova da igra ovako malo. bio je mozda i drugi najbolji igrac u ekipi

 

- giannis je dao najneprimetnijih 40 poena u istoriji 40 poena

 

- jokic zavrsio sa 0 faulova i to protiv giannisa. nekoliko puta bas ga lepo zaustavio ispod kosa. do produzetka grk nije ni poksavao da ide na njega

 

- lucic i kalinic moraju igrati najvise minuta na svakoj utakmici cini se. volim ih najvise iz ove ekipe

 

- razocaravajuca slobodna bacanja jokica. usput jel se samo meni cini da je onaj sombor shuffle dvojka?

 

- jel ono malina na nasoj klupi wtf

 

- grci bas imaju prosecnu ekipu

 

- sudjenje bolje nego u nba. ili bar pravila

 

- ne mogu prezaliti povredu bogdanovica

 

- pribojavam se turaka

  • Like 4
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Odigrali smo mušku utakmicu i dobili što ovoj ekipi donosi sigurnost. Mnogo smo razmazena publika postali kad je reprezentacija u pitanju, samo merimo ko je pogrešio a podrške igračima nigde. Uz sve to povredio nam se glavni plej i trebalo se prilagoditi novim okolnostima. Za mene niko nije bio loš a prijatno me iznenadio Jaramaz. Jokic i Milutinov ne treba da igraju zajedno vec da svaki od njih kad je u igri vuče ekipu. Verujem da možemo još jače da igramo odbranu i to bez pardona.  Moram da ukazem na nešto što me zaprepastilo od komnetatora na SK. Lik je iznenađen što je video masu ljudi da nosi Jokićev dres, batali se  komentarisanja sporta momče, ima i vremenska prognoza ili znanje imanje pa tamo lupaj.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, uini said:

 

ovo mu je prva tekma a imao je fantasticnu sekvencu u 5mins

 

sta je onda u toj logici nedovic, da se penzionise?

 

pri tome svemu, igrao backup pleja odjednom

Meni Dobric i Marinkovic, ne mogu da se porede sa Nedovicem, da je tu Bogdan pa da se ne skrnavi ta pozicija ovoliko...ali Guduric kao i Nedovic uvek rovit, cesto odsutan...igras za reprezentaciju, ne za klub 50 meceva pa da razumem da se odjavis ponekad.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Eh kako bih voleo da vidim stručnu analizu igre naše strane pomoći od strani ekipe koja smatra da smo bili katastrofalni.

 

Ispadali smo konstantno, al evo sada vraćam neke napade i neverovatno je koliko je to težak posao protiv Janisa. Čovek zajuni, krene prvi korak sporo, onda drugi produži i predje 4 metra, izbaci celu odbranu. Njegovo paženje od faula u napadu je impresivno, deluje ti da će da se zakuca u igrača, a onda samo stane i uradi nešto drugo.

 

Zatim izbacivanje lopte. Opet nešto potpuno impresivno i neverovatno. Izgubi dribling, udvajamo ga, na ivici je koraja, faula u napadu ili jednostavno izgubljene lopte, onda iz te pozicije, iz zgloba izbaci perfektan pas na 45 stepeni sa suprotne strane.  

 

Sve u svemu monstrum za koga niko nije našao rešenje već bar 5 godina u NBA, pa nećemo tako ni mi biti revolucionarni po tom pitanju, naravno jer nemamo nijednu četvorku koja bi ga branila makar spolja.

 

  • Like 15
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, leki bg said:

Imaju odlicnu ekipu. Falili su Papajanis, Papapetru i, skoro celu, Janis the 3rd.

 

Ma naravno. Fali i nama puno igrača, al čisto iz ugla Grčke - Papajanis im je jako bitan u reketu i oslobadjanju Janisa od tih stvari. Papapetru sekundarni organizator, a Kostas je već sada duplo bolji igrač od Tanasisa, koji je na kraju bio dobar samo zbog trojki.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, realno *w said:

Sve u svemu monstrum za koga niko nije našao rešenje već bar 5 godina u NBA, pa nećemo tako ni mi biti revolucionarni po tom pitanju, naravno jer nemamo nijednu četvorku koja bi ga branila makar spolja.

Treba ga snimiti iz svih uglova, svim vrstama kamera pri svim kretnjama i pokazivati na medicinskim fakultetima širom sveta. Nije s ovog sveta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...