Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

1 hour ago, deez nuts. said:

 

Nije morao da trlja rakije na koleno kad je isao da gleda tekme u Pionir...tada ga nije bolelo.

 

Folirant.

 

 

Ne znam da li trolujes , ali ako neko nije zasluzio ovakve kvalifikacije to je Bogdan ( u stvaru jos vise Teo, mada za njega hvala bogu nikad nisam video ).

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Pa meni nije bilo ok ponašanje javnosti prema Nikoli nakon EP 2017. Šta god ja mislila o njemu, toliko su ga vređali i prozivali na mrežama da je dečko morao da ih obriše. On sa svojim slobodnim vremenom (što ovaj period reprezentativnih okupljanja de facto jeste) ima prava da radi šta hoće.

 

S druge strane, apsolutno je zaslužio svaku negativnu kritiku nakon ponašanja na SP. Ok mi je da ne dođeš, ali ako si već došao onda moraš biti svestan odgovornosti koju tvoje prisustvo nosi i prihvatiti je. Pogotovo ako si jedan od najboljih igrača u NBA, sada već dvostruki MVP. Ako se opet bude prenemagao, ja ne znam... Ali, hajde da mislim pozitivno. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, DameTime said:

 

Ako ćemo da imitiramo Denver bolje je da se ne takmičimo. 

 

Amin. Što nije prestao da igra za Denver kad su se povredili MPJ i Džamal, kad ne igraju "najbolji"? Aha, tamo plaćaju. Ništa onda.

Pre ce biti da je mislio na najbolji i dostupni. Mozda je ciljao na to da celafuto nije zvao Kalinu. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Miki28 said:

@DameTimesta li je tek negativno ako je ovo pozitivno razmisljanje?😂😂😂

 

Haha ja sam inače pesimista, ali nisam rekla da je ovo pozitivno razmišljanje nego u fazonu hajde da mislim pozitivno... u narednih mesec dana. 😄 

2 minutes ago, Itachi Uchiha said:

Pre ce biti da je mislio na najbolji i dostupni. Mozda je ciljao na to da celafuto nije zvao Kalinu. 

 

Još gore onda. xD DakleM ćelava prevara nije zvala tog Kalinića koji spada u najbolje i dostupne, ali je zvala tebe i ti si se odazvao tom selektoru (iz kog god razloga, rezultat je da je igrao u Kini). Malo je bezvezno komentarisati retroaktivno kad taj čovek više nije selektor, je li to onda neka ne tako suptilna poruka Pešiću? 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ajde jos jednom (posto nisi bila clanica Foruma tada,pa verovatno nisi ni citala):

U Kini najveci problem nije bio odnos selektor - Jokic,vec cinjenica da je Djordjevic izgubio svlacionicu. A izgubio ju je, jer je forsirao svog ljubimca na ustrb nekih drugih igraca. Najpre je puklo na relaciji Milutinov - Djordjevic,a onda su kola krenula nizbrdo. Nije bilo posebnog skandala ili ekscesa,ali je atmosfera bila narusena. Jokic nije bio zadovoljan, nije bio ni Sale,ali nije ni Bogdan koji se,uzgred budi receno, solidarisao sa Nikolom.

Bilo i proslo i vise ne doslo,sto se kaze. To je ostalo u proslosti. Nema razloga,a ni potrebe, u novu pricu kretati sa stegama proslih vremena/takmicenja.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nisam bila na forumu ali to nije ni bitno, ne pričam(o) o tome šta se pisalo na forumu. Iznosim svoj stav i više puta sam ga iznela ovde do sada - smeta mi Jokićevo ponašanje i neke karakterne osobine koje se naziru kroz njegove dosadašnje postupke u reprezentaciji. Možda sam u krivu, ali je to moje viđenje. Nema opravdanja za dolaženje sa 20 kg viška, u trenutku kad imaš tim ispred kog treba da staneš kao igrački lider i najbolji igrač kog imamo (individualno), kada ti selektor dozvoljava da u jeku priprema gledaš konjičke trke ili šta već... Neozbiljno, neprofesionalno i detinjasto ponašanje. Ako ćemo to gledati opet - neka, hvala. Kina je bila sukob sujeta, na relacijama Đorđević-Jokić i Đorđević-Milutinov, a moje viđenje zašto je forsirao Bogdana je da je video sebe u njemu i verovao da može da vodi reprezentaciju do medalje. Malo se preračunao jer tim ne sme da zavisi samo od jednog igrača, ali jbg. Naravno da će se Bogdanović solidarisati kao što je pokrivao leđa Nikoli u medijima i sl, to radi pravi saigrač i sportista. Ne radi se o "stegama prošlih vremena" nego opravdanoj bojazni kakav će se Jokić pojaviti, na osnovu prethodnih iskustava. Kao što smo svi ovde pisali "znamo da će Bogdan sigurno igrati ako je zdrav" - na osnovu iskustva s njim u nacionalnom timu. Ja ću ga svakako podržati i podržaću koji god tim da Pešić sklopi jer mi je tim iznad pojedinca, ali ako opet budemo gledali neko prenemaganje, meni ne pada na pamet da tražim opravdanja. Naravno, vrlo je realna mogućnost da je sazreo kao ličnost i da neće biti tako, kao što rekoh videćemo.

Edited by DameTime
  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

moramo nešto pežorativno da smislimo za karija odmah, neće on mene prevariti sa dva zlata od pre 20 godina.

 

draft predlozi

- odrtaveli piroćanac

- pirotska prevara

- slatkorečiva škrtica

- pohlepni gastos

-licemerni penzos

-jokićev dželat!

 

rečenice počinjati sa

"lepo je govorio savan", "kad se setim šta je uradio nedoviću" i "nije ni čudo da vasa...."

 

 

  • Like 9
  • Love 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

Ono sto je vazno je da ponovo imamo selektora koji zna znanje, pa ce samim tim ovi lomovi biti manji.


Sto se igrackog kadra tice, najvaznije je da nema Salovog ljubimca, jer da je on tu pola godine neigranja ne bi bilo nista, jer zna se kakva je to klasa u pitanju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, DameTime said:

Naravno, vrlo je realna mogućnost da je sazreo kao ličnost i da neće biti tako, kao što rekoh videćemo.

Činjenica je da je promenio stav i ponašanje u Denveru, tako da ima dosta osnova da se veruje da će normalno da pristupi reprezentaciji.

37 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ne znam da li trolujes , ali ako neko nije zasluzio ovakve kvalifikacije to je Bogdan ( u stvaru jos vise Teo, mada za njega hvala bogu nikad nisam video ).

Najgore od svega je što glupo i nezanimljivo troluje.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Slažem se, zato i ostavljam to kao vrlo realnu mogućnost, a čini mi se da sam negde i spominjala da u Denveru ima manje tih "bezvoljnih" momenata i dečijih tantruma (čak uopšte nema). No, ne verujem (glasom Andrije Miloševića) dok ne vidim svojim očima. 😄 

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, realno *w said:

Javite kad vam dosadi pljuvanje Saleta, da možemo da pričamo o sadašnjem timu.

 

Ne znam je l vam javio ko, nije selektor već tri godine. Kao da vam je Vučić uzor, sa pričom o demokratama, 11 godina kasnije.


Gledajuci ko je sve podrzavao iz ovog igrackog kadra Vucica je pre njima uzor nego ljudima na forumu 🙂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...