Nenadd Posted February 19 Share Posted February 19 2 hours ago, Bogoljub Gagic said: Баш изненађење за то што је Митровић капитен, у овом саставу бих очекивао да је то Гудурић, али они унутра знају зашто су Митровића одабрали. Ranije se u klubovima nudila traka kao prevaga za potpisivanje novog ugovora, naravno kada su u pitanju najbolji (domaci) igraci. Ne bi me cudilo da je Kari hteo da ga privoli na taj nacin, ipak je Luka u zadnje vreme uglavnom odbijao ucesce. Istini za volju, imao je i problema da uhvati ritam u klubovima, a ni povrede ga nisu zaobilazile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 20 Share Posted February 20 Za mene je svaki sastav bez Kaline krnji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 22 Share Posted February 22 Dobar im je ovaj brending 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 22 Share Posted February 22 Ja sam od jutra nervozan, a tekma sa jebenom Finskom je sutra... Ovakav osecaj u stomaku moze da mi napravi samo kosarkaska reprezentacija Srbije. (Ili nocas sam nesto gadno pojeo...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 22 Share Posted February 22 (edited) Izvinjavam se za off ali jedno pitanje, sto se prvorodjeni dohvatio Berica? Edited February 22 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 22 Share Posted February 22 Koliko znam,Berić je pomogao Đilasu da ukrade 619 miliona. Verovatno je to. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 22 Share Posted February 22 5 hours ago, Geronimo said: Ja sam od jutra nervozan, a tekma sa jebenom Finskom je sutra... Ovakav osecaj u stomaku moze da mi napravi samo kosarkaska reprezentacija Srbije. (Ili nocas sam nesto gadno pojeo...) Nema realnih razloga, Finska prolazi direktno iz naše grupe kao domaćin i još dve ekipe od preostale tri (Gruzija, Danska i mi). Zaista tu ne bi smelo da bude problema, pogotovo što ćemo u svakom prozoru imati EL igrače. Ja na sutrašnju utakmicu gledam kao na šansu da pun Pionir pozdravi momke koji su nam doneli toliko radosti letos, bez ikakve nervoze. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 22 Share Posted February 22 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Izvinjavam se za off ali jedno pitanje, sto se prvorodjeni dohvatio Berica? Otvoreno je govorio protiv Vučića, kačeno je na temi Bivši Partizanovci (kapiram što nisi video 😛 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted February 22 Share Posted February 22 Ne vidim u programskoj semi SK-a na kom kanalu je prenos, a na sajtu pise SK 11?? Kapiram da je neka greska. Ako neko zna nesto nek javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 22 Share Posted February 22 5 minutes ago, Nenadd said: Ne vidim u programskoj semi SK-a na kom kanalu je prenos, a na sajtu pise SK 11?? Kapiram da je neka greska. Ako neko zna nesto nek javi. SK1 i RTS1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 23 Share Posted February 23 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 23 Share Posted February 23 Rasprodat Pionir. Napred nasi! Jedva cekam da pozdravimo momke. Nadam se lepoj uvertiri u uspesne kvalifikacije. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 23 Share Posted February 23 FIBA je izbacila 12 nasih za danas: SRB: Aleksa Avramovic, Dusan Beslac, Dejan Davidovac, Nikola Durisic, Marko Guduric, Ognjen Jaramaz, Balsa Koprivica, Vanja Marinkovic, Luka Mitrovic, Filip Petrusev, Aleksa Radanov, Dusan Ristic Prilicno iznenadjujuce po meni. Finska: FIN: Perttu Blomgren, Daniel Dolenc, Jacob Grandison, Mikael Jantunen, Alexander Madsen, Edon Maxhuni, Topias Palmi, Remu Raitanen, Sasu Salin, Ilari Seppala, Luukas Vaara, Elias Valonten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 23 Share Posted February 23 Fizička je tortura gledati Dušana Ristića kako igra košarku, nadam se da će više biti u human victory cigar ulozi ovog puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 23 Share Posted February 23 Meni je decko postao toliko drag, da bih se sam sebi gadio kada bih napisao bilo sta sto nije afirmativno. Objektivnost na stranu. God bless Shandu Stichri. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 23 Share Posted February 23 40 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: FIBA je izbacila 12 nasih za danas: SRB: Aleksa Avramovic, Dusan Beslac, Dejan Davidovac, Nikola Durisic, Marko Guduric, Ognjen Jaramaz, Balsa Koprivica, Vanja Marinkovic, Luka Mitrovic, Filip Petrusev, Aleksa Radanov, Dusan Ristic Prilicno iznenadjujuce po meni. Bez Dobrica, Trife i Uskokovica. OK za poslednju dvojicu ali sto nema Dobrica? Mogao je umesto Beslaca, ne treba nam 6 visokih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted February 23 Share Posted February 23 Nije zalečio povredu Dobrić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Momcima i kouču sva sreća i zdravlje. Danas po prvu pobedu. 💪🍀 Inače što se tiče Kalinića, on neće igrati za reprezentaciju dok je Pešić trener. Takva je situacija za sada. Možda se se nešto promeni u međuvremenu ali nisam optimističan. Edited February 23 by Čočo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 23 Share Posted February 23 Kalinić je vrlo verovatno završio sa reprezentacijom, a da budem iskrena ne razumem toliku fascinaciju njim. Očigledno Kari nije prvi selektor sa kojim ima problem tako da ga ne bih zadržavala, kad već nije u stanju da stavi tim ispred svoje sujete. Imamo izrazito neproblematičnu ekipu momaka na okupu i neka tako ostane. Ajmo momci do pobede večeras! U vas se uzdam za neku analizu, za nas koji nismo u mogućnosti da gledamo. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 23 Share Posted February 23 21 minutes ago, Čočo said: Inače što se tiče Kalinića, on neće igrati za reprezentaciju dok je Pešić trener. Takva je situacija za sada. Možda se se nešto promeni u međuvremenu ali nisam optimističan. Istu stvar sam čuo i za Micića. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Edited February 23 by Marvin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 23 Share Posted February 23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 23 Share Posted February 23 @Kankkunen reci ti za koga navijas veceras? 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 23 Share Posted February 23 Just now, Problem sa licnim greskama said: @Kankkunen reci ti za koga navijas veceras? 😄 Isto pitanje i za @Kooineeperk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 23 Share Posted February 23 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: @Kankkunen reci ti za koga navijas veceras? 😄 Napred plavi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts