Jump to content

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Kronostime said:

Zasto bruka?

Ko zna sta sve moze da se izdogadja za godinu dana?

zato luka doncic tamo negde izmedju nove godine i allstar pauze, izjavi, ako sam zdrav igram

nema ni on magicnu kuglu ali zna da ce igrati ako moze

• Like 1
Posted
8 hours ago, DameTime said:

Rano je počeo sa suptilnim odjebavanjem. Bojim se da će Jokićevaca ostati za pod šljivu, ako i toliko.

Biće uvek Jokićevaca ako gledamo NBA, ali odnos prema reprezentaciji je sramotan

7 hours ago, Darko said:

I meni je to jadno. Da je bar imalo zagrejan, valjda bi rekao nešto tipa "imam želju, ali zavisi jer mnogo toga može da se desi za godinu dana" itd itd. Izgleda da onaj podvig tima u svetskom nije ostavio neki dublji trag na njega.

Očigledno ne želi da igra, a i ako bude na OI biće to preko one stvari 

1 hour ago, Kronostime said:

Zasto bruka?

Ko zna sta sve moze da se izdogadja za godinu dana?

Recimo Aron Gordon je na istom medija danu izjavio da bi voleo da igra za USA. 

Igraću ako budem zdrav , prosto.

Posted
9 minutes ago, Milos 3.14 said:

Biće uvek Jokićevaca ako gledamo NBA, ali odnos prema reprezentaciji je sramotan.

Znam, zaebavam se malo 😄

Najgore je što on nema muda da zauvek odjavi reprezentaciju. Više bih ga poštovala da otvoreno kaže kako njega to ne zanima i da bi leti radije nešto drugo radio. 

Nadam se da ovaj put neće biti cirkusijada kao prošli. Ili neka Savez saopšti na vreme ili neka on sam izda neko PR saopštenje, ne na dan okupljanja. Imamo baš lepu atmosferu u nacionalnom timu i imaće ko da igra, ne treba nam prenemaganje.

• Like 2
Posted

To sto ti kazes i meni najvise smeta iako sam tkzv. Jokicevac iliti popularno Jokicev svedok. 😄

Mislim da to jednostavno nije posteno prema citavoj selekciji i da je fokus na otkazu a ne na igracima. Da takvog igraca uvek treba prihvatiti je sasvim druga prica, da nama smeta odnos je isto razumljivo.

• Like 4
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Dobro ljudi ima jos godinu dana do Olimpijade. Nije svako Luka pa da kaze odmah ako bude zdrav i u mogucnosti da ce igrati.

Mogao je gospocki da kae da će sigurno doći na proslavu ako ih baba ceca opet počasti svojim prisustvom

• Thanks 1
Posted
9 minutes ago, DameTime said:

Nek neko javi Cecili da organizira koncert na Ušću na leto, šifra #hitno

Ma jok, bolje u Parizu. Jokic pali Vojka na max i odaziva se pozivu otadzbine

• Like 4
  • Thanks 3
  • Ha-ha 3
Posted
39 minutes ago, Beonegro said:

Objektivno, prišljamčivanje na proslavu medalje da bi nakon toga izjavio da nesna je iznimno jadno ponašanje.

Aj sad, prišljamčivanje. Zvali su ga drugari, nije upao sam. Tim to definitivno drugačije posmatra od nas.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Barkley#34 said:

Aj sad, prišljamčivanje. Zvali su ga drugari, nije upao sam. Tim to definitivno drugačije posmatra od nas.

Dali su mu akontacionu ljubavTM, ako bude zdrav a ne odigra OI ne postoji deterdžent koji će ga oprati za takvu izdaju ekipe, što se mene tiče.

• Thanks 1
Posted

Nadam se da ce ga selektor zvati na siri spisak, a potom na poslednjem rezu odstraniti sa spiska putnika u Pariz.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Nisam strucnjak, mora li to da se menja nakon odredjenog vremena ili isti implant bleji sve vreme? Cisto ovako, opste kulture radi..

Menja se, tako da pitanje je da li je Beo novi ili stari implant :innocent:

• Like 2
  • Ha-ha 3