propolis Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 hour ago, Kronostime said: Ja nisam zavisan od kladionice. To je odlično za tebe 🙂 Bez zezanja mislim da je kockanje ozbiljan problem u Srbiji, maltene u kafićima nema ljudi jer svi sede u kladionicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 3 minutes ago, propolis said: To je odlično za tebe 🙂 Bez zezanja mislim da je kockanje ozbiljan problem u Srbiji, maltene u kafićima nema ljudi jer svi sede u kladionicama. Jebiga, kad drzava pospesuje bolest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 13 hours ago, propolis said: Ja ne znam da li postoji balkanac koji nije zavisnik od kladionice. Za poslednjih 7 godina sam 2 puta ušao u kladionicu. Jednom dok sam čekao da mi se opere auto seo da popijem kafu i drugi put da sa školskim koji radi u kladionici popijem pivo. Ne igram ni online, da ne bude zabune. Pre toga sam igrao toliko da mi je većinu vremena u toku dana zaokupljivao flashscore. Najbolje će opisati situacija da sam u 2 ujutru jurio stream bolivijske lige jer sam čekao samo tu utakmicu za pare. Tada sam osetio da me sve to jako psihički umara i jednostavno sam odlučio da više ne igram. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 7 hours ago, John Terry said: Jebiga, kad drzava pospesuje bolest. Jednim udarcem dve muve, narod ima zabavu i zatupljuje se, a ima itekako koristi i od poreza kao i jake slike broja zaposlenih. Možda je kockanje industrija za najviše zaposlenih u Srbiji 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 7 hours ago, propolis said: Bez zezanja mislim da je kockanje ozbiljan problem u Srbiji, maltene u kafićima nema ljudi jer svi sede u kladionicama. Ne znam gde živiš, ali puni su i kafići i kladionice. Posle kao nismo ekonomski tigar regiona 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 hour ago, propolis said: Jednim udarcem dve muve, narod ima zabavu i zatupljuje se, a ima itekako koristi i od poreza kao i jake slike broja zaposlenih. Možda je kockanje industrija za najviše zaposlenih u Srbiji 🤔 Znam osobu koja je napustila Narodnu banku i otišla da radi u kladionici (ne da kuca tikete ). Glavni srpski biznis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 11 minutes ago, Barkley#34 said: Znam osobu koja je napustila Narodnu banku i otišla da radi u kladionici (ne da kuca tikete ). Glavni srpski biznis. U Nišu mrtva trka kladionica i pekara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Pa kod nas su ove kladže postale najozbiljnije korporacije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Kod nas je sveto trojstvo kafic,kladionica,apoteka Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 10 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Kod nas je sveto trojstvo kafic,kladionica,apoteka Bermudski trougao gde ti nestaju pare 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 15 hours ago, Nemam_ti_kad said: Kod nas je sveto trojstvo kafic,kladionica,apoteka Tim redosledom 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Bankomat, kladionica i apoteka. Podignes pare, izgubiš u kladionici i onda ideš da kupiš nešto za smirenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ima li ovde nekih vesti ili ce na 3 strane da se pise o kladionicama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ramljak i Jusup potpisali nove, dvogodisnje ugovore sa svojim klubom. Nemanja Popovic presao iz Lietkabelisa u Megu. Interesantno ce biti pratiti prelazni rok u Cedeviti - otisli su skoro svi bekovi (Ferrell, Adams, Jeremic, Rebec), a dosli su Glas, Scuka (sa pozajmice iz Mornara), Sow (on je 4 ili 5?), Saskov (centar koji nece imati neke minute) i plej Holatz (KKP se interesovao za njega ranije). Trenutno je stanje kod njih ovakvo: PG Holatz/Gnjidic SG Dragic/Glas SF Radovic/Daneu/Krudzinski + Muric koji je povredjen PF Sow/Scuka/Kosi/Ciani + Alibegovic koji je na izlaznim vratima C Omic/Matkovic/Saskov Bice ovde jos dolazaka i odlazaka. Fale prvi plej i prvi bek, a mozda i jos neki igrac pod kosem ako Pianigiani bude zeleo da dovede jos nekog tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 12 hours ago, goldberg said: Ramljak i Jusup potpisali nove, dvogodisnje ugovore sa svojim klubom. Nemanja Popovic presao iz Lietkabelisa u Megu. Interesantno ce biti pratiti prelazni rok u Cedeviti - otisli su skoro svi bekovi (Ferrell, Adams, Jeremic, Rebec), a dosli su Glas, Scuka (sa pozajmice iz Mornara), Sow (on je 4 ili 5?), Saskov (centar koji nece imati neke minute) i plej Holatz (KKP se interesovao za njega ranije). Trenutno je stanje kod njih ovakvo: PG Holatz/Gnjidic SG Dragic/Glas SF Radovic/Daneu/Krudzinski + Muric koji je povredjen PF Sow/Scuka/Kosi/Ciani + Alibegovic koji je na izlaznim vratima C Omic/Matkovic/Saskov Bice ovde jos dolazaka i odlazaka. Fale prvi plej i prvi bek, a mozda i jos neki igrac pod kosem ako Pianigiani bude zeleo da dovede jos nekog tu. U Megu je prešao Nemanja Popović iz Zvezde, pauzirao celu sezonu zbog povrede. Nikola Popović je deo prošle sezone bio u Litvaniji kod Čanka... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 5 minutes ago, bekrinjo said: U Megu je prešao Nemanja Popović iz Zvezde, pauzirao celu sezonu zbog povrede Takozvani goldielocks 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Hvala, @bekrinjo, pobrkao sam ta dva igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) Zlatna doba ABA lige!! Edited July 12, 2023 by Triticum vulgare Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Koliko vidim, ovi iz Buducnosti su do sada ostavili cetvoricu igraca iz prosle sezone koja je bila uzasna i doveli trojicu pojacanja iz SC Derbija i Mege. Morace ovih 5-6 pojacanja koja budu stigli da budu bas dobri kosarkasi inace ce ekipa biti duplo slabija nego prosle sezone. Onda se postavlja pitanje, pa gde je to zavrsio povecan budzet, u cijim dzepovima su se slile gradske pare (2,5 miliona evra)? Jer, do sada imamo - Kuridza 200k, Ilic 100k, Grbovic 50k, Slavkovic 50k, Magee 200k, Popovic 250k, Drobnjak 100k. Ovo je manje od milion evra za celu sezonu. Ostaje jos 2 do 2,5 miliona evra za pet igraca. Dakle, samo bez novih Boothova, Bell Haynesova i ostalih Miskovic pronalazaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) I Zganec ce slecece sezone igrati za Zadar. Dobar posao rade, jos kad bi mogli da nadju pleja stranca po Jusupovom izboru, automatski bi postali bolji od 50% ekipa u ligi. @Nemam_ti_kad Sta je smesno? Cifre koje sam naveo? Edited July 13, 2023 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Propo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 U pitanju je posudba na godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 To je to, Cedevita trazi prvog pleja. Inace, fenomenalan klub za razvoj mladih igraca, do sada su u ovih par sezona dali sansu tacno 0 svojih talenata. Spominje se i povratak Jake Blazica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Očito to i nisu neki talenti, počevši od Gnjidića pa nadalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts