kalistenika u rutini Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 46 minutes ago, McLeod said: ni ovo ne razumem. Slabo citam gluposti po forumu kojih ima previse pa sam mozda zato kostunica ma pricao nam uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
x|o Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Al' hajkacki odred ponovo u akciji. Ista ekipica sa B92 foruma i ovdje nastavlja da spinuje, fura neku jeftinu psihologiju i onako suptilno, izokola pokusava da navuce druge forumase na ban. Potpuno ista garnitura likova ni na starom ni na ovom forumu bukvalno nikada nije bila ni opomenuta, a kamoli sankcionisana za ovakvo djelovanje. I onda se, kao, oni zale na moderaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 6 minutes ago, x|o said: Al' hajkacki odred ponovo u akciji. Ista ekipica sa B92 foruma i ovdje nastavlja da spinuje, fura neku jeftinu psihologiju i onako suptilno, izokola pokusava da navuce druge forumase na ban. Potpuno ista garnitura likova ni na starom ni na ovom forumu bukvalno nikada nije bila ni opomenuta, a kamoli sankcionisana za ovakvo djelovanje. I onda se, kao, oni zale na moderaciju. gde si iksoks, kako ide kladza, rulet, kocka, karta? 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Jel ja to dobro videh - izgleda da je i Drakon pisao sa slave 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted November 21, 2019 Author Share Posted November 21, 2019 U Drakona je usao duh starog, dobrog Dzespera. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 13 hours ago, Isiah said: Poenta nije takve ljude odstraniti vec im pomoci da postanu funkcionalni deo zajednice. Imam utisak da ti imaš sliku u glavi (postojeću i željenu) a ne pratiš ono što se zaista dešava. Sve što si naveo u delu koji nisam citirao se upravo i radi. Ti banovi su vremenski, vaspitna mera upravo da se postigne ovo što sam citirao. Odakle ti to da se tek tako banuje za psovke i teži rečnik i da se sad ljudi zbog toga ustežu? Primeri koje si naveo su kad se baš pretera. Ako ljudi shvate da je to no-no, napredovaće i diskusija u pravcu u kome svi želimo. Vode se često neke rasprave oko moderacije ali, evo neka neko kaže da li ih ona kaznenom politikom sputava u pisanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Kako je Drakon sočno isprozivao koleginicu 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 14 minutes ago, Død said: U Drakona je usao duh starog, dobrog Dzespera. I on je bese bio sudija? Mnogo je znao o basketu, ali je na live pucao iz teske artiljerije, previse cak i za mene zivcanog 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ja ne bih banovao Drakona. Ane Panter je sudijska posast, parekselans moronka i kosarkaski diletant. Sudi za zatvor svaki mec maltene, a cesto je i tendenciozna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 @drakon1 odes na slavu, stuces na brzinu pre klope 2-3 radze koje je uzgred domacinov deda ispekao jos davne 70 i neke, ali ti to saopste tek posle druge, za to vreme srces trecu dok pustas tekmu i lagano metamorfoziras u burazera baneta trifunovica. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Panterka pa da sudi loše panterima. Nešto je tu sumLJivo, nije ni čudo da je čovek popizdeo. 😛 Izaći ću sam. 😄 2 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 22 hours ago, uini said: zaplet - dulematic i njegov kum mcleod je trebalo da uđu u još jedan startup biznis nakon nekolicine uspešnih zajedničkih startup biznisa u prethodnim godinama - mcleod u poslednjem trenutku i na opšte iznenađenje okoline, obznani društvu da ide bez dulematica u startup biznis, te da će povesti u ovaj poduhvat birčevića koji je uvek spreman da pomogne makar da se prenese nešto fizički iz tačke A u tačku B, mada nije najoštrija olovka u pernici. kumara mcleod takođe kaže društvu da ste pričali i da Ti znaš zašto ovaj put ne radite zajedno. pitali smo i tebe, nismo dobili konkretan odgovor. Rasplet Doslo je do tradicionalne srpske svadje medju kumovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ana je verovatno najlosiji sudija u EL. Ja evo ne mogu da se setim nekog losijeg. Ko toliko nema osecaj za kosarku. Ali to nije opravdanje za onakve reci. Mada sam i ja svasta opsovao ali u TV 🙂 Sudila nam je par nebuloza ali ne zbog namere nego zbog neznanja @drakon1 je korektan clan foruma, meni je ovo neprepoznatljivo za njega. Ali svako od nas ima nekad nekih zutih minuta 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 [mention=241]drakon1[/mention] odes na slavu, stuces na brzinu pre klope 2-3 radze koje je uzgred domacinov deda ispekao jos davne 70 i neke, ali ti to saopste tek posle druge, za to vreme srces trecu dok pustas tekmu i lagano metamorfoziras u burazera baneta trifunovica. Da se ubacim ovde kao veliki ljubitelj vocnog destilata i dobar poznavalac materije: Nije problem rakija iz 70 i neke, cak je i dobra jer je odstojala. Problem je mlada rakija, pecena ove sezone koja udara kao ludara. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 52 minutes ago, ivan9 said: @drakon1 je korektan clan foruma, meni je ovo neprepoznatljivo za njega. Ali svako od nas ima nekad nekih zutih minuta Dešava se. Rečnik je neprihvatlji i otišlo se malo dalje u istom... ništa strašno ako ne predje u naviku. Svakome se dešava da mu kočnice otkažu u nekom trenutku jbga... zato smo ljudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Da je kojim slučajem muško, Ana Panter ne bi mogla suditi ni drugu ligu Srbije, a kamo li EL! Za nju je Jasmina Juras - Lotermozer, lično. Ali eto, usled činjenice da je jedini ženski sudija u EL ona jaše i dalje... Edited November 22, 2019 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 1 minute ago, Liska Manjina said: Da je kojim slučajem muško, Ana Panter ne bi mogla suditi ni drugu ligu Srbije, a kamo li EL! Za nju je Jasmina Juras - Lotermozer, lično. Ali eto, usled činjenice da je jedini ženski sudija u EL ona jaše i dalje... nećemo tako. Ima i muških i ženskih sudija koji veze s vezom nemaju... i to što jedna dama veze nema sa sudjenjem, jebi ga... nego daj da vidimo mi ko je nju tu postavio tako nestručnu... kontaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 11 hours ago, Kosjan Willavić said: I on je bese bio sudija? Mnogo je znao o basketu, ali je na live pucao iz teske artiljerije, previse cak i za mene zivcanog 😄 Ne znam cime se bavio Dzesper, zaboravio sam. Ali zato njegove postove na lajv temi je tesko zaboraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Just now, Død said: Ne znam cime se bavio Dzesper, zaboravio sam. Ali zato njegove postove na lajv temi je tesko zaboraviti. Jasper je pravnik, bar se tako predstavljao, ne advokat nego pravnik koji je radio u nekom preduzeću.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Bravo! Toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 1 hour ago, Stondisha said: nećemo tako. Ima i muških i ženskih sudija koji veze s vezom nemaju... i to što jedna dama veze nema sa sudjenjem, jebi ga... nego daj da vidimo mi ko je nju tu postavio tako nestručnu... kontaš? Slažem se da ona nije jedini problem, i da ima mnogo većih problema od nje kad je u pitanju delegiranje sudija. Kao i u svakoj profesiji, tako i ovde imamo razne lobije, a bilo je priče da je došlo do toga da su određeni klubovi ucenjivali Đordija, odnosno primorali ga da određene sudije uključe u Elitnu listu sudija. Kompletan UEBO je smešna organizacija, a kao i svugde onaj ko finansira ima pravo da bira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Kako se otvara novi topic? Ja sam hteo otvoriti topic Naši u Nba i piše mi ovo Something went wrong. Check the values provided on the marked tabs and try again. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 definiši naše 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 14 minutes ago, Ne sam Safete said: definiši naše Iz Čikaga moji Znaš ti dobro koji.* *samo da prošetam novi nick. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts