laki pepe Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Reprezentacija svetinja. Dokazala da i na pripremnim naasuje klupske teme. Amin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Srecni dobitnik ovde je Filip Covic. Zaboravise ljudi ja njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Srecni dobitnik ovde je Filip Covic. Zaboravise ljudi ja njega. Sačekaj dok vidimo šta je sa Teom, možda budemo morali naknadno pozvati nekog pleja. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Retardi koji su se istripovali da postoji i zrno razloga da bilo ko poštuje njihovo mišljenje ili veruje više njima nego treneru i momcima koji su na 4 uzastopna takmičenja stigli do polufinala (i 3 finala) - i na istim uvek odavali utisak sjajne grupe ljudi Dokaz dokle idu ljudska glupost, nerazumevanje, (prava) sujeta, navijačka zaslepljenost.. Odnosno da su ograničeni kao novinari Informera. Odavno sam predlagao da je potrebno uraditi split, kao i da bi moderacija trebalo da razlikuje iznošenje argumentovanog mišljenja od polivanja teme fekalijama, koje ne vrede ič. Ne mogu ni da zamislim na šta bi ličila tema da se ne stigne do (polu)finala. Nek se bukvalno napravi fan tema (gde će biti dozvoljena kritika od onih koji su u stanju da napišu promišljeni post) i hejt tema, ako je potrebno. 9 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Radi se o tome da neke likove boli qrac za reprezentaciju i zanima ih samo zvezda/partizan a tamo su da truju i troluju. To je sva filozofija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Topic je već neko vreme pun smeća, za vreme prvenstva neće moći da se čita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 1 hour ago, Sector said: Radi se o tome da neke likove boli qrac za reprezentaciju i zanima ih samo zvezda/partizan a tamo su da truju i troluju. To je sva filozofija. Slazem se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Slažem se i ja da je pun smeća. Mislim na postove koji su dominantni na topicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 1 hour ago, Sector said: Radi se o tome da neke likove boli qrac za reprezentaciju i zanima ih samo zvezda/partizan/RKG a tamo su da truju i troluju. To je sva filozofija. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Kronos i dekkard, pokušavam brisanjem postova da vam suptilno pošaljem poruku, nadam se da neću morati da postanem manje suptilan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 2 minutes ago, Arsenije Pesic said: Kronos i dekkard, pokušavam brisanjem postova da vam suptilno pošaljem poruku, nadam se da neću morati da postanem manje suptilan. Izvini, djede, sto se mene tice tice - slobodno dremaj, Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Klosari sa reprezentativne kosarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Otvaramo li pdf za SP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 1 minute ago, realno *w said: Otvaramo li pdf za SP? I jedan specijalni h8 topik u okviru SPa za decu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 15 minutes ago, realno *w said: Otvaramo li pdf za SP? Moglo bi. I @LayupFromTheMidget da vidi za fantazi neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 6 hours ago, realno *w said: Otvaramo li pdf za SP? ma kakav sp, sta bi sa mojim misa tumbas kutak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Znace se posle turnira na Kritu, strpi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 10 hours ago, stefan81888 said: Moglo bi. I @LayupFromTheMidget da vidi za fantazi neki. Pa spance cemo ako su zivi ionako @uini brani titulu kao sampion. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Klosari sa reprezentativne kosarke Urgiraj tamo da nam otvore “Utorak 22h” pdf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Quote Sovinizam - 30-60 danaPrimeri: relativizacija ili negiranje sudski utvrdjenih zlocina, nazivanje celih naroda pogrdnim imenima, uvredljive generalizacije koje se odnose na celi narod, neku teritoriju ili poreklo. Quote Ovi Litvanci izgledaju ili kao da rade u Gestapou ili kao mesari koji izvrsavaju egzekucije. Ni kod starih Svaba nisam video toliko furanje na vajt pauer, arijevsku...pricu. Treba ih tuci svakom prilikom, gde god se sretnemo. Zbog ovoga je banovan kolega pre 10 min, a mene zanima u kom filmu je dozvoljeno ovo ispod? Quote pa jel moguće da smo toliko bre jedna prizemna nacija i jedan prost i pokvaren narod ajde, ovo moze da se protumaci drugacije zbog konteksta, mogu da zazmurim ,ali ovo Quote Naravno da je moguce. Odes na Teodosicev instagram i pored slike sa vencanja koju je postavio, kako bi obelezio godisnjicu, vidis preko 1400 komentara, uglavnom najprizemnijih uvreda i psovki, a sve samo zato sto nije potpisao za Zvezdu vec za Virtus. Umobolna nacija, bila i ostala. Mogu li ja da pisem za druge nacije doticni bold? Savrseno mi se jebe sta vazi na politici i kakva pravila ste gore smislili, da je ok ako se pise za svoju drzavu, svoj narod, a za ako je za druge dodje berba usiju, ovde taj film necete da gledate, makar vam iskakao iz ormara svaki dan pre jutarnje kafe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 (edited) 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Zbog ovoga je banovan kolega pre 10 min, a mene zanima u kom filmu je dozvoljeno ovo ispod? ajde, ovo moze da se protumaci drugacije zbog konteksta, mogu da zazmurim ,ali ovo Mogu li ja da pisem za druge nacije doticni bold? Savrseno mi se jebe sta vazi na politici i kakva pravila ste gore smislili, da je ok ako se pise za svoju drzavu, svoj narod, a za ako je za druge dodje berba usiju, ovde taj film necete da gledate, makar vam iskakao iz ormara svaki dan pre jutarnje kafe. @Dropkick Murphys Kratko, Ne mozes tako pisati za druge. Da podebljam jer beshe ban pre neki dan:Primarni AntiamerikanizamSta je ovo onda? Sekundarni antisrbizam i to je ok? Edited August 12, 2019 by Squabbit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 @Dropkick Murphys @Squabbit i ostali, primedbe primljene, nema potrebe dalje raspravljati jer ce posledice po sve samo biti drasticnije... Sacekajte odluku moderacije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 jel može umesto quotea ekipe na ignoreu da mi piše nešto tipa "this post was made by xy who is currently on your ignore list"? džaba što sam sedam ljudi metnuo, previše vidim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 ... da ne budem glup i drustvu da pitam jopet. U cemu je fora sa Vinijevim napusavanjem Tita onom stvari? Vidim pis zivi na taj post, pa da i ja jadan skapiram foru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts