ZiS Posted June 16 Share Posted June 16 Ma jašta...5 postova kuma godišnje generiše pizdariju na forumu i ometa dubokoumnu diskusiju članova SANU. 10 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 16 Share Posted June 16 E ako su nam najveci problemi to sto nam kum govori da ce iz Italije doci neki igrac, koliko mi zapravo lepo zivimo 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 16 Share Posted June 16 Kad vidim kakvih sve likova više ovde nema, bude i jasno zašto ovo izgleda sad ovako. Bedurija. Doviđenja. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16 Share Posted June 16 Meni se cini da je drasticno pala motivacija ljudima da pisu na KKCZ temi. Da li zbog evropskog u fudbalu ili nesto drugo, ali deluje da je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 16 Share Posted June 16 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Meni se cini da je drasticno pala motivacija ljudima da pisu na KKCZ temi. Da li zbog evropskog u fudbalu ili nesto drugo, ali deluje da je tako. Samo je stala aktivnost na tržištu. Nema novih imena. Sve se ispucalo u prve 2 nedelje juna. Sad sedimo i čekamo. 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 16 Share Posted June 16 Sto lepo samo ne otvorite dve teme - jednu za prelazni rok koja ce da nabije 500 stranica za mesec dana i na kojem ce da se pise sve sto se pozeli i zvanicnu KKCZ temu na kojoj bi se raspravljalo o vestima koje su sluzbeno objavljene i igracima za koje se sigurno zna da ce biti pojacanja (ili da su produzili ugovor)? Smatram da je cela prica oko prelaznog roka i KKP i KKCZ bljutava, ali ima i onih kojima nije, a to je i prilika za opustanje i razonodu ljudi tokom leta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 16 Share Posted June 16 1 hour ago, Juan Pablo Montoya said: Meni se cini da je drasticno pala motivacija ljudima da pisu na KKCZ temi. Da li zbog evropskog u fudbalu ili nesto drugo, ali deluje da je tako. Ispucani svi igrači pa sad samo ćutimo i smrdimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 20 Share Posted June 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20 Share Posted June 20 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ja reko sam sebe banovao a ono server pao.Nije forum vec server... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 20 Share Posted June 20 Morao sam privremeno da blokiram svima pristup (osim sebi), kako bi se "raskacile" konekcije ka bazi i kako bih mogao i sam da pristupim odredjenim delovima. Bice ovo vruce leto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 20 Share Posted June 20 Ja mislio hibridni rat sad kad dovlačimo igrače na kilo. 😁 Spoiler Zajebavam se mislio sam da je Toko sletio. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20 Share Posted June 20 Ja vec pomislio da se promenio vizuelni izgled obavestenja o banu. Taman sam navikao na stari. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20 Share Posted June 20 29 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ja mislio hibridni rat sad kad dovlačimo igrače na kilo. 😁 Reveal hidden contents Zajebavam se mislio sam da je Toko sletio. Pao forum zbog reprezentacije. Neocekivano ali da dobro si procitao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20 Share Posted June 20 17 minutes ago, Don Dusko said: Pao forum zbog reprezentacije. Neocekivano ali da dobro si procitao. Vala su i igrali k`o da su trazili ovde savete za taktiku i sastav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 20 Share Posted June 20 Piksi pokvario i forum. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 20 Share Posted June 20 2 hours ago, Kronostime said: Vala su i igrali k`o da su trazili ovde savete za taktiku i sastav. Piksi čita forum i pravi sledeće beleške: Quote Ovo Tadic- Mitrovic - Vlahovic je debakl… Samo je Mitrovic tu iole aktivan u igri… Quote Mitar je već zreo za van Quote bez Sergeja ni ono malo sigurnosti na lopti nema Quote Ali dvojac na sredini Ilić-Lukic, ajde što su operisan od bilo kakve kreacije, nego svaki kontakt kiks i otvaranje kontre Quote Vlahovic nam je najveci problem u igri. Quote Naša boljka što su nam dva najbolja igrača u ekipi dva čista centralna napadača. Quote Tadic lik za rekreativni fudbal. 12 koraka ukupno bez lopte. Quote Ja ne znam gde je Lukic. Tadic je pretrcao vise od svih zajedno do sad, i na levoj i na desnoj strani, svuda je Quote Ovde jedino Vlahović igra, ovi ostali .... Quote Lukić jedina svijetla tačka. Quote Piksi je debil 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 20 Share Posted June 20 @Smrtokapa tako smo i igrali, kao da je citao. Nepovezano. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 21 Share Posted June 21 @MetalHead Jesi ga opravio svaka ti čast. Ako je forum ostao na nogama sad posle Kaline, niko mu ne može ništa. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 21 Share Posted June 21 pokojni uini da otvori kkp topik za predstojeću sezonu amilj 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21 Share Posted June 21 Izuzetno zadovoljan izbrom @robespierre za moda... cestitam 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 21 Share Posted June 21 Ala će da bude giljotiniranja po forumu... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 21 Share Posted June 21 Brat Robi treba da dobije svoj emoji 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted June 21 Share Posted June 21 1 hour ago, Juan Pablo Montoya said: Izuzetno zadovoljan izbrom @robespierre za moda... cestitam 🙂 Nemoj ovo dva puta da kažeš. 😄 Što reče jedan, ima nešto u toj nauci o imenima... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 21 Share Posted June 21 Samo pažljivo s tim terorom, i njegova je glava na kraju završila u korpi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 21 Share Posted June 21 Znači da očekujemo da se pojavi i Žan Pol Mara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts