pendulum Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Banujte Kupera da mogu ljudi neisprovocirano da patkometrišu po celom forumu. Bez veze se stresiraju dodatno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Da odgovorim i ekipici crveno-belih dušebrižnika (i redovnih patkomera na tati): čuj, isprovocirao vas Cooper, kme kme. Čovek jeste smarač i par exellance patkomer ali nikad nikoga od forumaša nije lično vređao, moš misliti vređao vam/nam klub, pa vređajte i vi njemu (ali bez prostakluka i morbidnosti, ako je moguće) umesto da ga tužite vaspitačima. Ne želimo da ovo mesto postane suviše sterilno, zato i postoji tata pa se tamo začikavajte/začikavajmo (pišem i ja nekad na tati, zašto da ne), a na klupskim temama bi dobro bilo da se ipak drži neki nivo i piše o košarci i aktuelnostima o konkretnom klubu na čijoj smo temi. Inače, nije zabranjeno, ko tako voli ili ga to raduje ili ako je na tom nivou uzrasta, da neko piše isključivo na tati, ali jasno je da se takav forumaš u tom slučaju sam diskreditovao iz bilo kakve ozbiljnije diskusije. Dakle, da rezimiramo, Coopera kao i svakog drugog forumaša ćemo banovati isključivo kada po našoj proceni to zasluži, a trajni ban takođe ide kada neko to zasluži, Cooper do sada to nije zaslužio. Da mi je među omiljenim forumašima lično - svakako da nije, ali svakako ću braniti njegovo pravo da piše ovde dokle god se ponaša u granicama pristojnosti. Takođe, postoji i ignore lista za one kojima neko konkretan toliko smeta, nije ta funkcionalnost džaba ovde, ima nas svakakvih. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Nije smarač već kul lik. Ostalo potpisujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Obrisite to sranje od teme❗ Ne postoji nijedan razlog za njeno postojanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ugasite KK Partizan! Oh...sorry...wrong church. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 16 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ugasite KK Partizan! Oh...sorry...wrong church. Tako se ne pocinje petrovski post. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Mala kazna za energetskog vampira, tzv devila. Covek je par ekselans dosadnjakovic, spamer, i bukvalno tera ljude s teme pisanjem. Neki ljudi (me included) povremeno hejtuju radonjica zbog upisa ove troline. Mislim da je cak i prinston to juce pomenuo. Mozda ne bi bilo lose otvoriti neku temu poput devil u paralelnom univerzumu, pa nek pise tamo sam sa sobom. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Banujte @Losmi17. Covjek napisa da hejtuje Radonju zbog upisa nekog nebitnog lika. Eee Losmi Losmi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ja stvarno ne vidim šta je razlika u ovim Devilovim postovima u odnosu na prethodnih xyz tokom sezone, pa da je sad zaslužio ban? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 15 hours ago, Miki28 said: Banujte @Losmi17. Covjek napisa da hejtuje Radonju zbog upisa nekog nebitnog lika. Eee Losmi Losmi Zamisli da Devil navija za Nadala. Usao bi u berserk mode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 15 hours ago, Losmi17 said: Mala kazna za energetskog vampira, tzv devila. Covek je par ekselans dosadnjakovic, spamer, i bukvalno tera ljude s teme pisanjem. Neki ljudi (me included) povremeno hejtuju radonjica zbog upisa ove troline. Mislim da je cak i prinston to juce pomenuo. Mozda ne bi bilo lose otvoriti neku temu poput devil u paralelnom univerzumu, pa nek pise tamo sam sa sobom. Devil, na prvim linijama fronta u Ukrajini. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 15 hours ago, Losmi17 said: Mozda ne bi bilo lose otvoriti neku temu poput devil u paralelnom univerzumu, pa nek pise tamo sam sa sobom. Što je najbolje/najgore/najjače mislim da bi stvarno pisao A ono što je @Princeton stvarno jeste tačno, mada nije loše za nas Zvezdaše - da nas povremeno trgne i da ne upadnemo u slepo obožavanje Radonjića, tako da djavo radi nesvesno i dobar posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) Nemam ništa protiv što ste makli reputaciju ali ovaj format prikaza broja postova je očaj. Edited June 21, 2022 by Sector 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 meni je reputacija bila ok bolje nego ovi fejsbuk stajl bedzevi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 meni je to sve suvišno & kontraproduktivno: i br postova i reputacija i ovo ordenje k'o neki nosioci partizanske spomenice da ne pričam o onim radnicima nedelje, meseca i godine na prvoj strani. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Da, ordenje je posebna priča. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Metalni je radio upgrade softvera foruma, što dugo nije radjeno, pa su mislim ove promene automatski postavljene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Onda je koristio isti upgrade kao EL sajt. 😆 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 hour ago, Ridji said: Metalni je radio upgrade softvera foruma, što dugo nije radjeno, pa su mislim ove promene automatski postavljene Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 uini je jedini koji je presao direktno u segrta, cestitke 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) Realno, ukinite reputaciju Trenutno se ovako osecam Edited June 21, 2022 by SteveFrancis#3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ukinite sve ove dzidzabidze koje blokiraju pogled na @SteveFrancis#3-ov avatar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 hour ago, AgroLaki said: uini je jedini koji je presao direktno u segrta, cestitke prosao sam i newbee plus rookie stejdz za par sati, ucim kao neo u prvom matrixu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Tapatalk problem - nemere se pristupiti. See into it 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts