HAMMER Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 oprosti im valtere ne znaju sta rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 8 hours ago, MetalHead said: Slazem se da je i to, ali i licemerje je. Previse ekstreman primer sam dao. moram još ovo da dodam, pošto imaš važnu funkciju na ovom forumu, pa završavam, što se mene tiče: nije i licemerje i nerazumevanje kulturološkog i socijalnog konteksta - već je u ovom slučaju, tvoje nerazumevanje kulturološkog i socijalnog konteksta dovelo do toga da vidiš kao licemerje to što caucasians ne smeju da koriste reč "nigger" (jer je uvredljiva kao opaska koja osobu karakteriše kao pripadnika niže rase, roba), dok crna populacija sme da koristi reč "nigga", jer označava pripadnost i prijateljstvo unutar grupe. možda ti je jednostavnije razumeti razliku na primeru oko kojeg ovaj forum ima nultu toleranciju, jebemli ga Spoiler Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije Šiptar je slovenizovani oblik albanskog etnonima Shqiptar (Šćiptar), odnosno Shqipëtar (Šćipetar), kojim Albanci sami sebe nazivaju. Usled negativne konotacije, termin "Šiptari" se smatra uvredljivim u srpskom[1][2][3][4], makedonskom[5][6] i drugim južnoslovenskim jezicima. daklem, nije to licemerje, već razumevanje ili nerazumevanje kulturološkog i socijalnog konteksta (ukoliko ne razumemo razliku). (nisam zaista došao da te nešto sad tu tovarim, nego mislim da je tema ljudski-bazično značajna a ne bi trebalo ni da je kompleksna, što kaže frensis : )) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Novim moderatorima sa srecom, dacu skroman doprinos i ponasacu se normalno (neko vreme ) 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 37 minutes ago, oubrevo. said: moram još ovo da dodam, pošto imaš važnu funkciju na ovom forumu, pa završavam, što se mene tiče: nije i licemerje i nerazumevanje kulturološkog i socijalnog konteksta - već je u ovom slučaju, tvoje nerazumevanje kulturološkog i socijalnog konteksta dovelo do toga da vidiš kao licemerje to što caucasians ne smeju da koriste reč "nigger" (jer je uvredljiva kao opaska koja osobu karakteriše kao pripadnika niže rase, roba), dok crna populacija sme da koristi reč "nigga", jer označava pripadnost i prijateljstvo unutar grupe. A oni mešane rase? Sve si to lepo opisao, samo ako se zaista teži ravnopravnosti onda će i ove granice ko šta sme ili ne sme da radi zbog greha otaca morati da se izbrišu. u suprotnom, opet klizimo u neku vrstu segregacije, kako beše ono iz šezdesetih jednaki ali odvojeni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: daklem, nije to licemerje, već razumevanje ili nerazumevanje kulturološkog i socijalnog konteksta (ukoliko ne razumemo razliku). Ok. Kao sto rekoh, los primer sam dao i daleko od toga da smatram da je ok upotrebljavati ne samo rasne/nacionalne "nadimke" koji imaju pogrdan/uvredljiv kontekst, vec ne odobravam ni druge pogrdne/uvredljive nadimke osim eventualno ako ih i sama osoba ne prihvata. Ipak, stoji da je licemerje ono sto je Cooper uradio. I sam kaze "...ko je doveo Radonju kad se zna da Coki ne moze ocima da ga vidi...". Eto bolji primer za licemerje. A to je poenta diskusije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 @MetalHead, apsolutno. zato sam u startu napisao "nevezano za temu o kojoj pišeš" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Nije nista apsolutno. Neka napise i na kom topiku je sta pisano. Da sam na dan dolaska Radonje napisao na topiku KKCZ da je "Coki doveo Jadonju", post bi imao cc 48 prijava. Ali to vec nije ni posao metala, hvala Bogu, a ni moj, videcemo do kad, sad imamo novu moderaciju, pa cemo pratiti kako se ko ponasa. Prvi dani mi govore da se nesto ipak promenilo, sto je pohvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 @oubrevo. Tema koja je krenula na NBA topiku jeste kompleksna, jer su ova desavanja u i oko NBA lige samo jedan delic te vece slagalice - pokazalo se da je i u zapadnim drustvima mnogo vise trulezi kada je u pitanju ovaj vid zlostavljanja i predatorskog ponasanja. Problem je dakle znatno veci nego sto bi se reklo na prvi pogled i bukvalno nista ne moze da se 'raspravi' zadrzavanjem na slucajevima sadasnjih/bivsih igraca abjuzera, pa bi to odvelo u sirinu i zahvatilo mnogo stvari koje sa NBA ili samom kosarkom nemaju ni najmanje veze. Zato sam apelovao da se sa diskusijom stane i ista preusmeri sa topika. Toliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Drago mi je da vidim da bar ovaj forum nije zastranio i otisao u neki napredni/avangardni pravac. Novim moderatorima sva sreca ovog sveta, trebace im. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Kakva crna podrška moderatorima? Moderator je po difoltu neprijatelj svakog poštenog forumaša i patkometra. Ćeraćemo se još! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 E, moja grobarijo, videše oni kako prođe sezona kad sam dobio čast da otvorim temu, a posle ove "časti" da postanem mod mislim da za otvaranjem KKP2022/23 neće ni biti potrebe. 😄 Radi kuhinja... 16 hours ago, threepwood said: uvrnuto - drzi marihuane na avataru, ladovina neka, taj ne krvavi kolena u odbrani garant Odličan skauting! Shodno reputaciji, da najavim godišnji do kraja sledeće nedelje. Do tad paz'te šta radite i bute dobri. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 2 hours ago, Liska Manjina said: Kakva crna podrška moderatorima? Moderator je po difoltu neprijatelj svakog poštenog forumaša i patkometra. Ćeraćemo se još! To kao ono kod tradicionalnih navijaca u Srbiji, ekipe izlaze na teren, utakmica nije ni pocela a sa tribina ide zvizdanje sudijama, neretko uz povike Lopovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 On 6/30/2021 at 1:55 PM, Arsenije Pesic said: Jbt, je l' ostade neko da nije postao mod? Trebaće vam skupštinska sala za zasedanje. Ja 18 hours ago, Barkley#34 said: Ako bude forumu išlo kao temi koju je otvorio jesenas, moraćemo da "pravimo" novi 4um mala ispravka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 58 minutes ago, John Dies at the End said: Ja mala ispravka Tebe ni ukucani ne bi predlozili za MZ, a kamoli neko ovde za Moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 4 hours ago, uvrnuto said: E, moja grobarijo, videše oni kako prođe sezona kad sam dobio čast da otvorim temu, a posle ove "časti" da postanem mod mislim da za otvaranjem KKP2022/23 neće ni biti potrebe. 😄 Radi kuhinja... Odličan skauting! Shodno reputaciji, da najavim godišnji do kraja sledeće nedelje. Do tad paz'te šta radite i bute dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 15 hours ago, Kronostime said: Tebe ni ukucani ne bi predlozili za MZ, a kamoli neko ovde za Moda. Kakva MZ, predsednika skupstine stanara stambene zgrade je za prvi deo recenice. Ne ispunjava obecanja i obaveze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Cestitke novim moderatorima, a sad svi na svoje radne zadatke 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 On 6/30/2021 at 10:57 PM, threepwood said: Nista nisam zadovoljan. Chaos - preko 10 godina na forumu, ispusena mustikla NMX - nabio milion poruka, divljak, privatnik Safet - stranac, uzima mesto nasoj deci uvrnuto - drzi marihuane na avataru, ladovina neka, taj ne krvavi kolena u odbrani garant 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 On 6/25/2021 at 11:17 AM, Chaos Is Me said: Lavrnja je rođen u poznatoj lozi moderatora, jbga plava krv, mi radnička klasa možemo samo da plačemo. Vidis kako se sve promenilo u roku od par dana 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Svaka cast @Chaos Is Me, ne znam kako ce da stigne da se bavi advokaturom, NBA fantazijem i modovanjem na forumu ( i jos da napise po nekoliko kilometarskih postova). Samo cu da citiram Babica : Ja se njemu divim fizicki i mentalno kad stigne da ispuni sve te dnevne obaveze Spoiler Edited July 3, 2021 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Svaka cast @Chaos Is Me, ne znam kako ce da stigne da se bavi advokaturom, NBA fantazijem i modovanjem na forumu ( i jos da napise po nekoliko kilometarskih postova). Samo cu da citiram Babica : Ja se njemu divim fizicki i mentalno kad stigne da ispuni sve te dnevne obaveze Reveal hidden contents 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Čim vidim Safetov ili NMX-ov post očekujem neki dobar meme, neću se lako na ovo naviknuti definitivno. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Moderacija izgleda i dalje na odmoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 pa vidis da jeste, cim i dalje pises.. za nedelju dana istrolovao si vise tema nego omanji bataljon za 2 godine ☕ 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Obojicu vas još uvjek branim ... fino se igrajte. 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts