Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

1 hour ago, Don Dusko said:

A opet si generalizovao na sve ovde sto su bili ukljucujuci i Kankunena(tako se moze protumaciti post da ne bude zabune).

Ja sam odgovorio i smatram da diskusija ne bi trebalo da se nastavlja.

 

Nikakvo aboliranje nece biti pa makar skupili i 100 lajkova. Jer smo mu mi sanse davali, nije iskoristio i eto.

Abolicija ne važi samo za ubice, silovatelje i počinioce ratnih zločina. Sve ostalo je podložno reviziji i korekciji. Ne vidim razlog zašto se ne bi neka odluka moderacije preispitala, koliko ja pratim moderatori su ljudi od krvi i mesa a ne bezgrešni roboti. Jedan sam od forumaša koje je svojevremeno na forumu b92 sasvim zasluženo dodoeljen trajni ban, međutim nakon par dana i smirivanja jedne vrlo teške situacije tadašnji moderatori su seli i još jednom sve sagledali i preimenovali kaznu na čini mi se 60 dana. Nema razloga da i sad ne razmotre smanjenke kazne.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Mislio sam naravno na ovog gore koji kaže nas trideset sa kkcz to hoćemo i tako treba da bude

 

Nigde nisam napisao da tako treba da bude, u dva upisa si vezao spocitavanje.

 

Napisao sam to i pitao sta misle o tome i da li je to fer i obrazlozio zasto meni jeste. Apsolutno nigde nisam napisao da tako treba da bude.

 

36 minutes ago, Instinkt said:

a čak ni tu nije uspeo da prevali preko tastature i napiše Partizan početnim velikim slovom.

 

Lajkovase ti upis covek koji ja mislim nikada nije napisao Zvezda velikim slovom a neretko je pisao i pogrdne nazive. 

 

Aj da probam i tebe da pitam posto niko ziv da odgovori:

Da li ti je ok da forumas pise 'nulta tolerancija za klon naloge' dok on sam je isti koristio i zbog toga je banovan na 10 dana nakon toga sto je to napisao? Kao i da takodje dobio opomenu pred trajni a nakon toga je samo dobijao vise manjih banova za veoma slicne razloge kao i Kvinsi. Jel ti to ok?

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Markoss said:

Po ovom sto si ti napisao, covek treba da bude banovan dozivotno jer misli da je Partizan drzavni projekat i da ima ogroman budzet, i jos to pise na KKP temi? Dakle, jer drugacije misli od tebe?

 

Ne banalizuj Markose. Moja replika je na konto tvog inicijalnog upisa. Ako mu pogledaš istoriju banovanja, upozorenja i kazni, dobićeš malo širu sliku, i odgovor 

 

Da neko od nas dođe na vašu temu, i počne da otvara oči, provocira, pa makar to bio i poslovično korektni Barkli, koliko dugo bi opstao? 

Poslednja rečenica, kao neki izvedeni zaključak, uopšte nije na mestu; niko ne dobija trajni ban zbog drugačijeg mišljenja. 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Instinkt said:

 

Ne banalizuj Markose. Moja replika je na konto tvog inicijalnog upisa. Ako mu pogledaš istoriju banovanja, upozorenja i kazni, dobićeš malo širu sliku, i odgovor 

 

Da neko od nas dođe na vašu temu, i počne da otvara oči, provocira, pa makar to bio i poslovično korektni Barkli, koliko dugo bi opstao? 

Poslednja rečenica, kao neki izvedeni zaključak, uopšte nije na mestu; niko ne dobija trajni ban zbog drugačijeg mišljenja. 

Jbg nama kada se kulturica otvaraju oci da je Vlada Jovanovic u stvari dobar trener i da treba da sedi na klupi je ok, a realno moze da se protumaci kao trol. 

Ne kazem da si trolovao, samo kazem kako je moglo da se tumaci. I ovo nije vezano za Kvinsijev upis, samo pokusavam da napravim paralelu oko otvaranja ociju. 

Elem, mislim da je dosta forumasa koji navijaju za Zvezdu ukazalo na cinjenicu da se nekome tolerisu dosta gore stvari i dobiju samo 10 dana ban, ali hajde tu je upozorenje. I ne znam sta to toliko bode oci pokojni RSB forum. Ja sam ga dosta dugo citao, ali ne mora da znaci da pijem svaku koja je bila napisana tamo i ne znaci da neke stvari nisu bile tacne, pa za nase transfere su (ispostavlja se) bili relevantniji nego kum prosli prelazni rok. Sa druge strane postoje forumasi koji deklamuju gtr retoriku i sta, to ne smeta?

 

Sto se bana tice, forumas je bio upozoren, shodno tome zasluzuje trajni ban ako je bio upozoren za trajni ban. 

Svidelo mi se ovo objasnjenje @Don Dusko za nacin donosenja odluke, znam da vam je to mozda dosta vise posla, ali ja bih to voleo da vidim na svim duzim banovima, ne samo objasnjenje zasto ban nego i nacin donosenja odluke. Mislim da bi to dosta uticalo da se smanji napadanje na odredjene moderatore, konkretno @uvrnuto

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Pacino

 

Ja sam pisao šta mislim na temu; svašta ste pisali o njemu, reagovao sam na uvrede i dao objašnjenje da se nekad mladom treneru treba pružiti šansa; uostalom, to sam zagovarao i za Vladu Šćepanovića. 

Kada je došao Duško, dao sam mišljenje i o tome kakav je trener, takođe na vašoj matičnoj. O Kampacu, više puta. Pa sad, da li sam trol ili ne, znaju momci iz vašeg tabora sa kojima privatno komuniciram. 

Na vašu matičnu nisam nikad upao kao provokator, čestitao sam vam uspehe xy puta, čak i kad je bolelo. Nikad nisam pisao o vašem budžetu na temi KKP, o suđenju na vašim utakmicama još manje, a na vašoj matičnoj tek nikad. 

 

Elem, nisam cvećka uopšte, mlatio sam na tati svašta, ali tamo je i dozvoljeno. I opet bih, jer mi je uvek bilo zanimljivo malo prepucavanja sa vama, pa čak i kad dobijem po nosu. Sve kul, #plakaosamceodecembar, sad vi plačete. 

 

Da se vratim na temu, momku je svaki drugi upis bio zajedljiv i maliciozan, puna mu usta Partizana. Toliko o kvalitetnim postovima. Ne drugari, kvalitetni upisi su ono što prezentuje Guru, medobrundo i Chaos kad odluče da ne mere patku, Markoss kad mu se piše, i još brdo vaših sa KKCZ matične, smara me da nabrajam. 

A ne Kvinsi. 

 

Više neću o ovome, svoje mišljenje sam dao, kapiram da su svi shvatili do sad. O rsbu tek neću više, da je sreće da se vrati, ako već nije, pa da se pojedini trutovi vrate svojoj matici. 

 

 

Edited by Instinkt
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Kosjan Willavić said:

Ne znam da li tripujem, ali mislim da je bila vise puta opomena pred trajni za njega ako se ne varam

E..ali on "ima dobre foritze"..tako nam objasniše pre cirka pet godina. Ko je kriv ostalima što nemaju dobar smisao za humor? :classic_rolleyes:

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Drug Crni said:

E..ali on "ima dobre foritze"..tako nam objasniše pre cirka pet godina. Ko je kriv ostalima što nemaju dobar smisao za humor? :classic_rolleyes:

Kendrik ima bolje sto se da videti iz prilozenog. Kuper je nesto kao LeBron, dobar je, ali bas overrated od strane fandoma.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cesto, dok radim a nekada radim po 12h dnevno, forum mi stoji otvoren na jednom monitoru pa refreshujem na pola sata mozda i onda nekada vidim i komentare koji posle nestanu, verovatno budu obrisani od strane moderacije a ne usledi kazna. Imao sam i sam takve postove, uglavnom kad upadnem u pricu koja u korenu bude brisana pa onda i moji postovi. Sta hocu da kazem - ima prilicno stvari koje promaknu nama forumasima, pogotovo onima koji nisu cesto tu. 

 

Recimo za Decembarskog, jedini kome treba da bude zao sto vise nece biti clan su Kuper i Kendrick. 😄 Ako je nesto bilo zagarantovano to je da ce on da reaguje na njihovo tatisanje. Ili bilo koga drugog sa "tamne strane brda". Meni kao zvezdasu ni malo nije zao njegovog trajnog bana... A imao sam razmenu poruka sa njim, ne bi se promenio nikada. 

 

Za Kvinsija, bilo je sta da se procita, ali kad je bio kaznjavan to su stvarno bljuvotine bile, barem ovo sto mi vidimo na objavama banova. Pogledajte ko ne veruje ili se ne seca. Dzaba onda dobri upisi ako ima i toga.

 

Ali, ali, ali... treba samo drzati isti kriterijum i za druge clanove foruma. Neki novi padnu odmah a neki "stariji i vidjeniji" dobiju popust. To je donekle ok, i mozda 1-2 puta da se desi ali ne da neko konstantno ima popust. Ne mislim da ima klupske obojenosti u odlukama, niti da moderacija moze da bude bezgresna, ali ovde greske nisu napravljenje, IMHO. 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Cooper said:

.2e4d55e8d521c44a47e4d5d482c86337.jpg

 

Ovo bi na primer mogli i Vucic i Covic da kazu za sebe jer se i za njima dize velika prasina, pa ne znaci da su dobri...

 

Duhovito svakako, ali to ne menja da se na forumu gaji forumas koji je napisao da je nulta tolerancija za klon naloge dok je sam imao isti.

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, Losmi17 said:

I ja sam vise tim keni.

 

Iako je pokusao da kopira ovog drugog, u medjuvremenu je izgradio svoj stil.

 

Poraslo dete, osamostalilo se...

U pocetku su bili duplikat, a ovo sada je smesno.

Ostavio ga Keni za citav krug.

Kendrik ima kvalitetnih upisa na fudbalu koliko i Kupi poslednjih banova pred trajni (sto je slozicemo se preko 500).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Samo mu treba oduzeti Tatko-tastaturu i sve ok.

 

Kao i mnogim drugima, nije on jedini, daleko od toga. 

 

 

Pa znaš kako, dok je Tatko tema bila otključana, ja sam to shvatala na sledeći način - svako ko dođe da tu piše zna gde je došao. Prema tome smešno mi je da njegovo pisanje (ili bilo čije a da je bio redovan postavljač na temi) posmatram kroz tu prizmu. Nisu ni kendrick ni Cooper bili ništa veći "problem" nego neki drugi koji su isto redovno tatisali.

 

4 minutes ago, McLeod said:

Trebaju nam njegove analiticke sposobnosti na Evrovizija topiku, ali ne silazi.

 

Možda čuje sad, pa nam se pridruži. 😄 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...