pavijan2 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 6 minutes ago, Sam B said: Jebiga, cak i tito je smrtan i moze se trajno banovati. Jedini koji se ne moze banovati je FBI agent, on je iznad zakona, tita, foruma...svega. EDIT: Sto se bana tice, zasluzen. Pao je covek na provokaciju, morao je da razume bolje kako stvari stoje na ovom forumu, nije on tu od juce. Tito je sistematski uništen ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 8 minutes ago, Dropkick Murphys said: u privatnim porukama samo moderatori i grobari pametnom dosta Organizuje godisnju skupstinu Robija Fan Club Srbija 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @uini daj neku fioku za zelimira, znam da imas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Ja izlizao report dugme...nista...uini reportuje...5 minuta kasnije trajni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Ko su braca Bajic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, Sam B said: Ja izlizao report dugme...nista...uini reportuje...5 minuta kasnije trajni... Kad te neko bude napušavao kurčinom, reagovaćemo promptno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Kad te neko bude napušavao kurčinom, reagovaćemo promptno. Napisah gore da je ban zasluzen. Ne radi se o tome i svestan si ti toga. 6 minutes ago, Mile1 said: Ko su braca Bajic Obrati paznju na ove sto reagovase na upis 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Raspast će se forum za 11 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 24 minutes ago, Mile1 said: Ko su braca Bajic Ima i treci Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 13 minutes ago, kriv i dužan said: Raspast će se forum za 11 godina. setite se gde smo bili 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Pitanje za moderaciju: da li je narativ koji se siri diljem tata2 topika nesto na sta bi trebalo da se naviknemo? Nakon kraceg zatisja, verovatno zato sto su glavni vinovnici popili banane, primecuje se pattern da nakon svakog dolaska novog igraca u KKP ili u komsiluk, odnosno svake dobro/lose vesti krece nova tura. Dolazice jos igraca, bice i odlazaka, bice i utakmica gde se valjda nekada mora i izgubiti (kada sudije pokradu, naravno), a ljudi iznova i iznova bivaju opravdano besnitm... So far: nakon odlaska Holinsa, pa Davidovca nakon odlaska Radonjica nakon dolaska Exuma nakon dolaska Nuna Li-a i pomalo izmedju Da pojednostavim, zanima me da li postoji neki konsenzus po ovom pitanju ili je in the making? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 14 hours ago, Tamburinjo said: Iskljucite Titu internet pre nego sto vidi za Nunalija 😄 Nisam mislio bukvalno jbt... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @kendrick Ta tema je prelazna i ostavićemo je kao "svaštaru" za sad, a koja se ipak razlikuje od tate. Kada se napravi nova tema za novu sezonu bićemo malo rigorozniji, ne sa kaznama, već sa tim šta će se dopuštati. Onda ćete i sami valjda skontati šta je dopušteno, a šta nije, odnosno, za šta postoje druge teme (i to ne mislim samo na tatu). Ako ne skontate moraćemo i kažnjavati. Svakako gledajte da ne bude baš svaštara, jer se u moru bezveznih izgube kvalitetni postovi. Ovo je, naravno, sve u dogovoru sa kolegama. Do tada ćemo, čini mi se, profiltrirati i ove nove članove, pošto očigledno neki nisu za ovaj forum. Takođe, za KK Budućnost imamo novu-staru temu, koju smo samo preimenovali i skinuli godine sezone, kako ne bismo morali svaki put da pravimo novu temu, jer nije mnogo aktivna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 hours ago, NikadProtivKaline said: setite se gde smo bili 2011. cook je i tada bio trajno banovan...ili je to bilo 2009? ne secam se vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 jel' ima neko broj telefona za cyber pretnje, ono kad hapse što su blatili vučića? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Kakvo dno 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Dobio sam i ja porciju na PM. 😄 Crno na belo o kakvoj se kretenčini radi i da je trebalo možda i ranije da bude sklonjen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Davno je on probio dno.Ovo je samo dokaz da nismo pogresili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Jeste razmišljali o tome da uvedete opciju da se onemogući slanje PM-ova dok se ne skupi određeni broj postova i/ili prođe određeno vrijeme od registracije? Znam da je to slučaj na dosta drugih foruma. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, Sharp said: Jeste razmišljali o tome da uvedete opciju da se onemogući slanje PM-ova dok se ne skupi određeni broj postova i/ili prođe određeno vrijeme od registracije? Znam da je to slučaj na dosta drugih foruma. Nije loša ideja. @MetalHead@Ridji 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Dobro bar znamo da fura tarzanku dolje. 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Tito je baš otišao u ..... skrenuo pogrešno kod Albukerkija. Nisam se tome nadao od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Jel uz PM išao i dickpic ili je prepušteno mašti? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 To je dobio Chaos u PM. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts