Jump to content

pierre van hooijdonk

Član foruma
  • Posts

    2,786
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

pierre van hooijdonk last won the day on October 3 2023

pierre van hooijdonk had the most liked content!

About pierre van hooijdonk

  • Birthday 08/06/2008

Recent Profile Visitors

3,425 profile views

pierre van hooijdonk's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

4.8k

Reputation

  1. @Brat od Korneta Zašto gubiš vreme na izvlačenje statistike Smarta, on će ili ubaciti ili promašiti, šta tačno pisanjem na forumu uspevaš da uradiš na temu njegove forme?
  2. Meni su najdraži ovi bucketi: "dobronamerna" "neutralna" dametime "dobronamerni" partizanovac navijač iz fotelje navijač koji ne gleda navijač koji gleda samo top8 navijač iz fotelje koji gleda samo top8 Budući da samo diehard navijači arenaši/pioniraši prepoznaju da nije trenutak za disidenciju. Veća pretnja je iza ugla...
  3. Komentarisao sam iz ugla kako/zašto ovakva skandalozna i sramna odluka o Pioniru prolazi, a to je baš zbog toga što je manipulator iskoristi u trenutku kada je navijačima prioritet serija sa Partizanom. Neke ne interesuje ništa drugo, neki su u fazonu "samo da ovo dobijemo, pa ćemo lako posle" a to se dešava već godinama. Čoks je zao ali nije glup, zna kada i kako može da pravi određene poteze.
  4. Ovo ti je Vučićeva taktika - nemojte sada nemire i političke podele, dajte da sačuvamo državu... teški dani predstoje... pobedićemo... Čoks sredinom juna lepo piči u Buljarice, tokom priprema ne ide da se destabilizuje klub kada se dovode pojačanja i rešavaju bankarske garancije... treba nam stabilnost tokom sezone... a u plej ofu je baš baš važno... Njegov najveći adut je baš ta rezultatska važnost kod navijača, momenat mobilizacije, zajedništva i zajedničkog neprijatelja - muzika za njegove uši. Vlast ne pada u stanju rata.
  5. Dakle, Čoks je nakon višemesečne kuknjave i insistiranja dobio Arenu, prodao 12k sezonskih, pa potom: 1. fabrikovao broj posetilaca na random utakmicama 2. prešao u Pionir čiji je kapacitet manji od 12k Što znači da je ili baronisao za broj prodatih sezonskih, ili ga baš boli patka za sopstvene navijače, a vidim da ima i onih koji peru ovu odluku mobilizacijama i pobeda je prioritet. Da je ovo iole normalnija sredina dodao bih i pišanje po svima koje je vukao za rukav za tu Arenu, ali očigledno lik može da radi šta hoće bez bilo kakvih konsekvenci. Teška gnjida i manipulator.
  6. I meni na telefonu baguje. Do aplikacije je...
  7. U pitanju je Ripley (2024 Mini Series). Talentovanog gospodina sam gledao baš odavno, tako bih se suzdržao nekih poređenja... međutim, siguran sam da je ovogodišnji Ripley dosta drugačiji - em je u pitanju serija od 8 epizoda, sa osetno više vremena za razvoj likova... em je urađeno u crno-belom, a i cela režija je baš unikatna, mnoštvo genijalnih kadrova, odličan soundtrack, fenomenalno prikazan život tih godina u Italiji i to u raznim gradovima. Slab sam u starije filmove, gledao sam tek 10ak kultnih, ali celu seriju prati taj neki vintidž stil, baš sam imao osećaj da gledam neko ostvarenje iz 60's/70's. Sve preporuke.
  8. Ova maestralna analiza podseća na najfinije Kornetove radove.
  9. Kako je Zahid pokazao malo, čovek je otvorio kontru Kalulu-u za gol, asistirao Severini za gol, kod Baždarevog gola je isto ušao u sredinu i navukao štopere... i majstorska asistencija u onom zimskom derbiju. Nije baš igrač koji će 90 minuta imati uticaj na igru. Pritom je Zvezda izuzetno agresivna na njemu i Nathu kao našim ključnim pass igračima. Nije samo do njega. Odličan je Zahid, ali pitanje je kako izvući maksimum od njega koncepcijski u većim utakmicama. Odličan je na malom prostoru, smiren, ali nije igrač koji će poput Hwanga uticati izvan završne trećine.
  10. Ne bih rekao da su ubila momentum, jeste omašio brda ali tokom četiri četvrtine. Nije kao da su svaki napad hekovali i tako ubili ritam PAO-a. Hoću reći razlog poraza leži u odličnoj partiji Makabija i nekoliko manjih faktora, među kojima i ta Lesorova bacanja. Nije Lesor baš ni igrač koji trpa 22 po utakmici, došlo je to negde na svoje.
  11. Brutalna tekma, baš sam uživao posle dugo vremena gledajući EL. Deluje da PAO ima još dosta u rezervi, falio je učinak mog imenjaka, upropastio se ličnim greškama, šutnuo jedva 5 puta. Nisam skapirao zašto je Etaman klupirao Mitoglua, nekako mi se crtalo za njegove bravure na obe strane. Kakav carski vaterpolo koš. Glupo je isticati Lesorova bacanja, nosio ih je sam u dobrom delu utakmice, uz par defanzivnih iskakanja Kalaitzakisa i Granta, a bogumi dobio je i lepe batine, ona poslednja situacija je čist faul Webb-a po ruci koji nije dunut. Šteta što Makabi igra u Pioniru, mogla je ovo biti prava pravcata krasotica od serije dve ekipe sa velikom istorijom u međusobnim okršajima. Priznaću da sam očekivao da PAO ovde prođe sa metlom ili 3-1. Nadam se da Baldwin nije sjebao ložu ozbiljnije.
  12. Braća teški ljomberi ali primač naboda ga baš primio like a champ.
  13. Ne treba, naravno - upao sam u prepisku Pep vs. Murinjo (ili šta je već tačno) poprilično kasno, čisto da dodam 5 para na temu Murinja. Pepa sam potkačio malo sinoć, smešne su većina kritika koje mu se upućuju.
×
×
  • Create New...