Kronostime Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Petrovski post, vrucina, prelaazni rok - sta moze poci naopako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 To, moderacijo moja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 @uvrnuto Brate nije ovo za ban, ovo tri dana... Nemoj ste bre tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 14 minutes ago, Edward Louis Severson III said: @uvrnuto Brate nije ovo za ban, ovo tri dana... Nemoj ste bre tako. Nije, za duzi ban je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Ma vazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Nije cak ni neka fora. Mislim da nikog nije hteo da uvredi... Mogao je samo post da mu se obrise i dobije upozorenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 A ima li neka odluka da ne prokomentarišu dežurni smarači? Fora ne da nije neka, nego je za obdanište, a mi ovde ne želimo da gajimo obdanište u koje se ovaj podforum polako pretvara. To nećemo dozvoliti i pokušaćemo da sprečimo. Veliki je priliv novih članova koji osim kvantitetom ničim supstrativnim ne doprinose, pa ako je već tako, ne moraju baš ni ove infantilne vulgarnosti da uvoze. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 7 hours ago, Predragdjape said: Nije cak ni neka fora. Mislim da nikog nije hteo da uvredi... Mogao je samo post da mu se obrise i dobije upozorenje. I put do pakla je popločan dobrim namerama, pa tako i put do bana na Vox-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Sa, Kinta Kunte, da mi se skine, doticni moderator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Cool... FUCK OFFFfffff... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 "Njin", ili, "nas", ko god na avtaru ima bilo kakvu provokaciju, plus se u kafani kurci. Ma, ko odlucuje o tome? PS. Bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Timo, brate mili, mislim da procentualno vise razumem slavenosrpski iz 18. veka nego timijanski 😄 Zbunis me nekad nacisto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 34 minutes ago, Kosjan Willavić said: Timo, brate mili, mislim da procentualno vise razumem slavenosrpski iz 18. veka nego timijanski 😄 Zbunis me nekad nacisto Kosjane brate, što proglasi čoveka nacistom? Nije valjda zbog rammsteina... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Prejako mi poslednje x17 upozorenje Cooperu pred trajni i kolosalnih 3 dana zvog minulog rada 🤓 Nista lose, jako duhovit ton je imao taj post odnosno kazna. Ne zalim se ni na sta, mod ekipa je zaista do jaja. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 33 minutes ago, Hamilton said: Prejako mi poslednje x17 upozorenje Cooperu pred trajni i kolosalnih 3 dana zvog minulog rada 🤓 Nista lose, jako duhovit ton je imao taj post odnosno kazna. Ne zalim se ni na sta, mod ekipa je zaista do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 A kako sad da dodam sliku u topic kad je ograničenje 6.4kb? 🤪 Da iskopam negdje Nokiu sa početka vijeka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: A kako sad da dodam sliku u topic kad je ograničenje 6.4kb? 🤪 Da iskopam negdje Nokiu sa početka vijeka? https://postimages.org/ Ili nešto slično, pa kopiraj link. I skladišni prostor je valjda ograničen, pa svakako preporuka da se koristi nešto ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Just now, uvrnuto said: https://postimages.org/ Ili nešto slično, pa kopiraj link. I skladišni prostor je valjda ograničen, pa svakako preporuka da se koristi nešto ovako. Ma samo kopira link od slike pa ako ima ekstenziju jpg...Onda forum sam embiduje kao sliku ovde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Ako hoćeš da dodaš sliku koju imaš u telefonu/kompjuteru, onda odeš na neki sajt za gifove, ja lično koristim tenor, tamo se registruješ, izvršiš upload i onda samo copy/paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Obrišite onaj komentar sa teme o reprezentaciji Srbije pošto je izrečena kazna za taj komentar. Nema svrhe da i dalje stoji na temi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Opet ja branim @UDresuKvinsiMilera ali što bre čoveku ban, čak i 3 dana? Nek odboluje Radonju pa će skloniti 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 3 minutes ago, DameTime said: Opet ja branim @UDresuKvinsiMilera ali što bre čoveku ban, čak i 3 dana? Nek odboluje Radonju pa će skloniti 😄 3 dana je preko pm-ova upozoren da smanji potpis.Pa juce i zvanicno upozoren za to(1 warning poen) i on nije smanjio.I jutros mu je otisla poruka da smanji.I nije.I sta mislis koliko da ga cekamo jos? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 4 minutes ago, Don Radonja said: 3 dana je preko pm-ova upozoren da smanji potpis.Pa juce i zvanicno upozoren za to(1 warning poen) i on nije smanjio.I jutros mu je otisla poruka da smanji.I nije.I sta mislis koliko da ga cekamo jos? Sad sam ponovo pročitala Pravilnik i vidim da mi je promakao član o upotrebi glomaznih fontova. Mislim zato sam i pitala, besmisleno mi je bilo da se kažnjava za to, ali ako stoji u Pravilniku onda jbg, nek odleži. 😄 Hvala na odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 9 hours ago, Dracarys said: Ako hoćeš da dodaš sliku koju imaš u telefonu/kompjuteru, onda odeš na neki sajt za gifove, ja lično koristim tenor, tamo se registruješ, izvršiš upload i onda samo copy/paste Tako sam i mislio. Bez pritiska ali imajte negdje na umu da opet osposobite Tapatalk čim to bude moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 tapatalk - iOS, nema resenja i dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts