Old 666 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 11 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Ma to je ista, samo sto je promenila imidz i silikonske implantate jedno x puta 🙂 Dobra je tho. Evo recimo... na ovakav tip eksperta sam mislio u prethodnom postu. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Nema vise Bea.. On bi mozda imao koju da doda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 molim vas, kad se prica o ovoj kraljici da se ustane 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Ma daaaaj. Pa ovde izgleda k'o da je pandrknula pa je onda resurektovali White walkers iz Igre prestola. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 [gaga] overrated [/gaga] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 2 hours ago, mr clutch said: Čovek aka ggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) I da citiram 'štovanog kolegu @Div sa slicne teme na pdf politika: "Odlutalo se malo više, ali, kao po pravilu, najbolji postovi se ispišu kad se ode u trol. Imalo bi ovde, na zadnje dve strane, materijala za jedan dobar topik, samo ne bi valjalo da se mehanički prebace, ni na nov ni na neki od postojećh, valjao bi jedan solidan uvodni post". 🙂 Edited March 3, 2020 by Laki21 koji lebdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) Dajte malo poštovanja za Frensovu izabranicu. Ko i na kolima najbitnije je da ima kvalitetne trapove, a ne estetika. Edited March 3, 2020 by mr clutch 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 32 minutes ago, gggggggg said: [gaga] overrated [/gaga] Ovo sto je postavio kolega ranzo su post operativno-post mirovinski snimci. Bogami si supalj sa tematikom, vidim, i to poprilicno:sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 50 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Ma daaaaj. Pa ovde izgleda k'o da je pandrknula pa je onda resurektovali White walkers iz Igre prestola. Deluje da je stanje ozbiljno... Sta vidis na slikama? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 14 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Deluje da je stanje ozbiljno... Sta vidis na slikama? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Deluje da je stanje ozbiljno... Sta vidis na slikama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 On 2/19/2020 at 1:45 PM, uini said: apdejt, qrac je bug @MetalHead ovo je smesno odnecu svoje talente na treshromantizam i RSB NATION ako malko ne zauzdate ovaj moneymaker Poludeo Google, nisam ovo video nikada... klikni na X na reklamu i prijavi je da blokira sadrzaj. Nemamo mi bas mnogo mogucnosti ovde, pogotovo kad se da kljuc u ruke Googletu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 19 hours ago, gggggggg said: [gaga] overrated [/gaga] NBK, jesi za partiju ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 samo ako mogu da igram london 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Tko je od predivnih moderatora izbrisao moju "duboko umnu" raspravu sa onim intelektualcem??? Mslim, stvarno ste bzveze u ova teška vremena 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Ima li pilota u avionu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 1 hour ago, John Dies at the End said: Mslim, stvarno ste bzveze u ova teška vremena 😁 što banovi nisu podeljeni ili kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 (edited) Sve (svakom) po zasluzi 😴 Edited March 17, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Da li je banovan krzna za one vulgarnosti? Ja nikad ovde nisam tražio ban ni za koga u toku svoje forumske karijere (sada već 13+ godina, chresus jist) ali ovaj tip se iz nekog razloga upadljivo uskurčio od prelaska na novi forum i malo malo pokazuje eklatantnu nekulturu u komunikaciji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Da li je banovan krzna za one vulgarnosti? Ja nikad ovde nisam tražio ban ni za koga u toku svoje forumske karijere (sada već 13+ godina, chresus jist) ali ovaj tip se iz nekog razloga upadljivo uskurčio od prelaska na novi forum i malo malo pokazuje eklatantnu nekulturu u komunikaciji. ma taj lik je pokazivoa otvoreno svoju prirodu i na preteca-forumu, samo je shvatan kao saljivo/rudimentarni bivsi sportista, sudija, sta li, valjda zato sto ima puno dece pa je zato car nisam video a verovatno i ne zelim to o cemu pises da vidim ne cudi me ovako no look 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Ne pogađa/potresa preterano prostacko napusavanje sa njegove strane, nisam ni ja "cvećka" i poprilično sam bezobrazan u pojedinim slučajevima, ali ... "Interesantan" je način na koji lik komunicira sa ostalim 4umasima 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 ma emotivni dziber, nema tu nikakve mistike na temu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 9 minutes ago, uini said: bivsi sudija, sta li, valjda zato sto ima puno dece niko69 sa b92? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Da, po sopstvenom priznanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts