Jump to content
Vox92.net Forum

Div

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  781
 • Joined

Community Reputation

1,376 Excellent

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Div

  corona zajebancja

  Zato mačkama nije uvedena zabrana izlaska, nego samo penzionerima.
 2. Div

  corona zajebancja

  Ili snimak iz Vučje jazbine.
 3. Eno na TV Prva, kod Jovane Joksimović, Nebojša Stefanović i tri prava doktora. Kako li se oseća?
 4. U odnosu na Vučića i tasmanijski đavo deluje odmereno i smirujuće.
 5. Čudo jedno kako kineski eksperti nemaju ni najmanju zamerku na rad države, štabova, ministarstava, a imaju na ponašanje građana. Zar im nije čudno onako mali broj testiranih, starosna struktura umrlih...
 6. Div

  Baštovanstvo

  Otišao bi prvo da istrči jedan maraton. 😊
 7. Div

  Hljeb

  Malo pre sam ga opet hranio, narastao je oko 50%, možda malo više.
 8. Div

  Hljeb

  Evo, nahranio ga. Vodu koristim flaširana, ili se kaže - baloniranu, koja stoji na sobnoj temperaturi. Za sutra će mi trebati hleb, ne savetuješ da pokušavam još jednom od prethodnog startera, od Zdravka, nego da radim po ranijem receptu? Ajde još nešto, ja za palačinke ne koristim kvasac, eventualno nešto praška za pecivo ili kisele vode, kako misliš da iskoristim starter, da ga dodam malo u masu za palačinke i čekam da postane vszdušasto ili sav starter razredim mlekom, dodam jaja... Ili, najbolje, da žena napravi uštipke, a ja da joj sufliram?
 9. Div

  Hljeb

  Da hranim ovo što sam juče stavio ili onaj što stoji u frižideru?
 10. Div

  Hljeb

  Nešto malo je naraslo, 15-20%, ali ima neke aktivnosti, stvaraju se mehurići na površini. Očekivao sam veći rast, prošlo je 12 sati, možda zato što je starter izvađen iz frižidera.
 11. Div

  Hljeb

  Starter ima lep miris, malo sladunjav, može da podseća na mlako pivo, mislim da mu je i izgled dobar, pao je nivo odkad stoji u frižideru, ali se vide mihurići i tanak sloj tečnosti na vrhu. Uradio sam po instrukciji, eno tegla je odložena, na toplom je, označio sam nivo.
 12. Div

  Hljeb

  Ne mogu brašno da proverim, utrošio sam celo pakovanje, 900 grama. U testo sam stavio belo brašno, plus 100 grama heljdinim, integralno sam koristio za starter. Starter sam odložio u frižider, planiram, kako ga budem koristio da dohranjujem belim brašnom.
 13. Div

  Hljeb

  Danas sam ispekao hleb od druge polovine testa. prenoćilo je u frižideru. Bolji je ukus, ali sam ga prepekao, tako da ukupna ocena ostaje ista.
×
×
 • Create New...