Pacino Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 3 minutes ago, Kooineeperk said: @Guru @Manu 'el vidite kakvu smo vam dobrodoslicu spremili?! Vatreno krstenje 😉 Da se odmah vidi od cega ste. 😄 Na vreme su dosli, ne bih bio u kozi @uvrnuto i @Don Dusko da su se zadesili sami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 10 minutes ago, Kooineeperk said: @Guru @Manu 'el vidite kakvu smo vam dobrodoslicu spremili?! Vatreno krstenje 😉 Da se odmah vidi od cega ste. 😄 Sreća pa su Zvezdaši pojačanja u mod timu, te neće biti problema hehe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 26 minutes ago, DameTime said: Sreća pa su Zvezdaši pojačanja u mod timu, te neće biti problema hehe Ma cuti... nadam se da su bar dogovorili koliko se placa prekovremeno. I neki beneficirani radni staz. I da su uzeli kintu unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Ko je vas moderisao, ni pakao mu nece tesko pasti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 3 hours ago, MetalHead said: Ko je vas moderisao, ni pakao mu nece tesko pasti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Svi tatišemo ali samo novajlija Veljos najeba? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 3 minutes ago, Sector said: Svi tatišemo ali samo novajlija Veljos najeba? Ko kaze da je samo on najebao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ko kaže da je novajlija? [emoji23] Njega su izbacili sa svakog navijačkog foruma na kom je bio, a bio je na svim prije ovog. [emoji849] 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Pazi kad lik koji sa ovom retorikom koju ima nije prosao na navijackim forumima, pa odlucio da dodje na gradjanski. Na sta me ovo podseca... a da... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Poznata mi je i retorika sa jednog ugasenog navijackog foruma koja se prelila na ovaj gradjanski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 11 minutes ago, Kronostime said: Poznata mi je i retorika sa jednog ugasenog navijackog foruma koja se prelila na ovaj gradjanski. Mozda kod nekog drugog. Kod mene sigurno ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 30 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ko kaže da je novajlija? Njega su izbacili sa svakog navijačkog foruma na kom je bio, a bio je na svim prije ovog. Šteta ako je tako, meni je djelovao korektan lik. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) Kontam otkud Veljos novajlija obzirom da mi je poznat nik ali sad kad skontam, on mi je poznat sa Avangarde, ako se ne varam.. Edited June 10, 2023 by Mendez Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 gde se vi krecete & znaju li to vasi najblizi?? 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 On 6/9/2023 at 10:59 AM, Kronostime said: Poznata mi je i retorika sa jednog ugasenog navijackog foruma koja se prelila na ovaj gradjanski. Avangarda ugasena????!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 bas bezveze sto ste mi obrisali poredjenje avrama i labradora, koje cenim vise od ljudi, na partizanovoj temi; i dalje cu vise ceniti labradore od vas ljudi, to se ne moze obrisati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Nije mi jasno zašto su obrisani ti postovi. Naročito jer sam više puta pročitala i nisam našla ništa baš ružno u vinijevom upisu, tj. da je imao ružnu nameru. Doduše verovatno to gledam kroz prizmu toga koliko ja lično gotivim Aleksu, taj njegov dobrodušni karakter (aka zlatni retriver), koji se na momente graniči s blesavošću (u pozitivnom smislu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) @DameTime, nije problem u nameri, vec u uverenju da je npr, @Son_of_a_gun, bolji od random labradabe. ja mislim da nije, kao sto mislim da nismo ti niti ja. Edited June 10, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Ok, definitivno nisam ispratila your train of thought xD @uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Jesam li ja jedini čovek koji je ovde zaradio ban od mesec dana zato što sam pozvao na vređanje porodice Drejmonda Greena ( bez da sam istog vređao ) ? Razumem da su vruće emocije, ali mogla bi malo moderacija da bude malo lenient kad je u pitanju zajebancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 41 minutes ago, DameTime said: Ok, definitivno nisam ispratila your train of thought xD @uini ti mislis da si bolja od labradabe? debelo gresis, ako je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Just now, uini said: ti mislis da si bolja od labradabe? debelo gresis, ako je tako. Ja sam tvoje pisanje prvobitno shvatila kao da si Aleksin personaliti uporedio sa (adekvatnom) životinjkom, u svrhu komplimentiranja u nekakvom polu-šaljivom tonu. Onda kad je SOAG skočio da ti je upis ružan, naglasio si da mi kao ljudi nismo bolji od labradora ili retrivera (which is true). U svakom slučaju, nisam tvoj upis shvatila kao nešto ružno, čak sam se nadovezala u nekom takođe šaljivom tonu. I ne mislim da je trebalo to da se briše jer očigledno nije bilo nekakvog vređanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Odličan izbor za nove moderatore. Momci, nadam se da ćete zaraditi za vilu na Mikonosu odmah pored moje, to je sve od moderatorske plate. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 3 minutes ago, Chaos Is Me said: to je sve od moderatorske plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 2 hours ago, Chaos Is Me said: Odličan izbor za nove moderatore. Momci, nadam se da ćete zaraditi za vilu na Mikonosu odmah pored moje, to je sve od moderatorske plate. Jel ima nesto za "drukare" i "tastere"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts