RatzenStadt Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 8 hours ago, Drug Crni said: Ja se uvek setim klipova koje je dotična slala Filipu Krajinoviću na telefon. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 5 hours ago, Pacino said: Ae posalji u pp, ne bih da otvaram Informer Drug te pitao da mu prepricas? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 53 minutes ago, Kosjan Willavić said: Drug te pitao da mu prepricas? 😄 Ma kakav drug, ja to za sebe, a posle šaljem i drugu ako treba, ma i drugarici, ne pravim razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Au brate, al ste vi zagoreli, kad hoćete snimke Dare Gica Prasica Bubamare... Ajd imajte bar neki nivo [emoji16]. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 dara je umetnica. 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 36 minutes ago, uini said: dara je umetnica. I Mia Malkova je umetnica, al nije to za ovu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 hour ago, Eddard said: Au brate, al ste vi zagoreli, kad hoćete snimke Dare Gica Prasica Bubamare... Ajd imajte bar neki nivo . Zdravlje na usta ulazi, a umetnica mora biti zdrava 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) 3 minutes ago, Duh koji lebdi said: I Mia Malkova je umetnica, al nije to za ovu temu. svi smo umetnici, tako dejmtajm i fender tvrde, tako da jeste za ovu temu & neces ti da mi kazes, jer ja imam svoju percepciju. Edited May 13, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 vini, promeni mamac brt 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 On 5/1/2023 at 6:23 PM, Problem sa licnim greskama said: Podrska kvinsiju. Ovde vlada prilicno jednoumlje i ponekad lazna moralnost na kosarkaskom podforumu (ali i to samo za neke forumase, nekima je primetno sve dozvoljeno). Trajni ban je neopravdan ako je taj upis razlog - nit' znam momka nit' mi je poznata njegova "istorija kaznjavanja" ali u ovom konkretnom slucaju me hvata transfer blama ako ovako nesto opravdava trajni ban. U sustini administracija ne poboljsava nego unistava kvalitet foruma ovakvim potezima jer je momak imao odlicne upise. Bio sam malo u banovini, zbog cega je izleteo Kvinsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Zalili ste se na reklame... sta ja da kazem?! 😲 Spoiler Kako su me provalili... Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 3 hours ago, Kooineeperk said: Zalili ste se na reklame... sta ja da kazem?! 😲 Hide contents Kako su me provalili... Hide contents Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 7 hours ago, Kooineeperk said: Zalili ste se na reklame... sta ja da kazem?! 😲 Reveal hidden contents Kako su me provalili... Reveal hidden contents E sada kao zalis se na reklamu, a samo cekas ko ce da primeti 683 notifikacije. 😋 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 1 hour ago, Pacino said: E sada kao zalis se na reklamu, a samo cekas ko ce da primeti 683 notifikacije. 😋 Svako primeti ono sto zeli... 🙂 Spoiler pa makar to bio i fejk broj notifikacija 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Poslednje upozorenje forumasu @kendrick da prestane da mi skrnavi upise reakcijama, u suprotnom cu i ja isto raditi njegovim upisima 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Fer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 (edited) 1 hour ago, СтелаРоса said: Poslednje upozorenje forumasu @kendrick da prestane da mi skrnavi upise reakcijama, u suprotnom cu i ja isto raditi njegovim upisima Sto? Ja volim, nabija mi reputaciju 😁 Edited May 15, 2023 by Pacino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 2 hours ago, СтелаРоса said: Poslednje upozorenje forumasu @kendrick da prestane da mi skrnavi upise reakcijama, u suprotnom cu i ja isto raditi njegovim upisima Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 7 hours ago, СтелаРоса said: Poslednje upozorenje forumasu @kendrick da prestane da mi skrnavi upise reakcijama, u suprotnom cu i ja isto raditi njegovim upisima Neces se valjda spustati na taj nivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 23 hours ago, Kooineeperk said: Zalili ste se na reklame... sta ja da kazem?! 😲 Hide contents Kako su me provalili... Reveal hidden contents Sta znaci ovih 683 notifikacija? Da ih nikada ne otvaras ili da ti toliko dnevno stize? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 1 minute ago, goldberg said: Sta znaci ovih 683 notifikacija? Da ih nikada ne otvaras ili da ti toliko dnevno stize? Na nekih pola dana... manje-vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 @Don DuskoOvaj zadnji ban za tatisanje o budzetima je skroz ok, ali bih da te pitam kako zamisljas upis u kojem se pominje budzet suparnickog tima, a da nije tatisanje? Ja to jos ne videh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Pa neki zvaničan dokument koji ćemo vidjeti nikad. [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Pa na to i aludiram. Svi koji su ikada pricali o budzetima bili smo ili mi Zvezdasi ili vi Partizanovci i uvek je budzet onog koji pise nekako jadan a ovaj drugi je pijani milijarder. I uvek je tatisanje. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 29 minutes ago, Son_of_a_gun said: Pa neki zvaničan dokument koji ćemo vidjeti nikad. Sta, nema Ostoja excel?! 😧 Back to the topic, smisleno pitanje by @John Terry, negde i treba pustiti diskusiju o budzetima ako se ne preteruje. Problem je sto se uvek preteruje 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts