Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

9 minutes ago, uini said:

ili kada kazem nekome da koristi pogresnu terminologiju za temu koju suvereno postavlja, pa je kontra argument jpg paste kojoj treba so.

nije da me nesto vredja, samo je lagan beg od argumentacije u licno vredjanje, bez da se ponudi kontraargument.

Može se i za tebe reći da si X puta ovde promovisao neznanje na forumu pošto samouvereno iznosiš tvrdnje na mnogo tema. A dosta toga nije bilo tačno. Pa to ne radim (sem što jesam u situaciji za istraživanja i muziku ako se dobro sećam) jer niti te poznajem i ne znam koliko je tvoje (ne)znanje o nečemu, a i smatram to užasno nepristojnim. 

Ne znam kakve si argumente očekivao jutros na ono, gde nisi ništa argumentovao vezano za temu već si prebacio na lični nivo, komentarišući direktno mene. Ne dešava se prvi put. Ja se trudim da ništa ne doživljavam fatalistički, ozbiljno, brzo prelazim preko stvari jer kapiram da svi svašta možemo napisati u žaru diskusije. Ali jutros nije moglo biti nikakvog žara pa da ja izazovem onakvo ponašanje s tvoje strane. Već sam ti jednom skrenula pažnju na ponašanje prema meni. Da, ja mogu da te stavim na IL, ali ne želim to da radim jer se od tebe može pročitati i mnogo dobrih insajtsa. Tako da nek stoji i ovde, na korak sam da te prijavim za stalking na forumu za ovo kontinuirano ponašanje, gde namerno provociraš. Možda ti to ne vidiš kao provociranje, ali jeste, i više nije duhovito.

Edited by DameTime

2 minutes ago, uini said:

imas nesto da ponudis na temu kao argument ili samo ispaljujes parole tipa ponovo radi bioskop?

You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of forum law. You have the right to an attorney

Edited by Instinkt

2 minutes ago, DameTime said:

Ne znam kakve si argumente očekivao jutros na ono, gde nisi ništa argumentovao vezano za temu već si prebacio na lični nivo, komentarišući direktno mene. Ne dešava se prvi put.

ako bih ja sada napisao

"kao neko ko vise od 10 godina pise za izdavacku kucu vox92..."

a ti mi skrenes paznju da koristim pogresnu terminologiju (posto poster nije pisac a forum nije izdavastvo, iako u oba slucaja neko pise a neko cita), svakako ti ne bih poslao jpg kako si zajedljiva sto primecujes vitlanje neznanjem, tj ne bih spustao dijalog na licni nivo.

eto i ove prilike da naucimo kolektivno razliku izmedju spustanja na licni nivo i kritikovanja iznesenog misljenja, znanja/neznanja, stava, itd.

@uini a mogao bi nekad nešto i da oćutiš realno čak i kad si u pravu jer realno niko od nas nije ovdje došao da se prosvijetli i postane bezgrešan nego da uživa u sopstvenoj pasiji, (poroku, kultu, grijehu, whateva) sa ljudima koji dijele istu emociju prema istoj stvari.

Iz sopstvenog iskustva to su ljudi koji su uglavnom neshvaćeni ili nedovoljno shvaćeni u bližoj okolini i ovaj forum im je svojevrsan bijeg od izolacije i (pr)osuđivanja.

Ništa lično protiv tebe, stvarno mislim da si veoma vrijedan asset ovog foruma ali stvarno mi ne treba da mi neko non stop zvoca preko ramena zašto mi je pogrešno ovo ili ono imam toga dovoljno irl.

• Like 3
  • Thanks 1

Just now, uini said:

ako bih ja sada napisao

"kao neko ko vise od 10 godina pise za izdavacku kucu vox92..."

a ti mi skrenes paznju da koristim pogresnu terminologiju (posto poster nije pisac a forum nije izdavastvo, iako u oba slucaja neko pise a neko cita), svakako ti ne bih poslao jpg kako si zajedljiva sto primecujes vitlanje neznanjem, tj ne bih spustao dijalog na licni nivo.

eto i ove prilike da naucimo kolektivno razliku izmedju spustanja na licni nivo i kritikovanja iznesenog misljenja, znanja/neznanja, stava, itd.

To što sam ja napisala je čisto da bude jasno da mi nije stran potez brenda, u smislu jasno je šta se i zbog čega radi. Međutim, ti iz toga teško možeš zaključiti o nivou mog (ne)znanja, kao što ni ja ne mogu o tvom. 

Prema tome, salty komentari jesu bili spuštanje na lični nivo, gde si se bavio mnome umesto suštinom. Možda ti smatraš da imaš pravo da donosiš takve procene, ukazuješ na ovo ili ono, daješ mi savete šta da radim u životu itd. - ali nemaš. Toliko na temu. 

1 minute ago, DameTime said:

To što sam ja napisala je čisto da bude jasno da mi nije stran potez brenda, u smislu jasno je šta se i zbog čega radi. Međutim, ti iz toga teško možeš zaključiti o nivou mog (ne)znanja, kao što ni ja ne mogu o tvom. 

Prema tome, salty komentari jesu bili spuštanje na lični nivo, gde si se bavio mnome umesto suštinom. Možda ti smatraš da imaš pravo da donosiš takve procene, ukazuješ na ovo ili ono, daješ mi savete šta da radim u životu itd. - ali nemaš. Toliko na temu. 

pa da, kada za alley up budem napisao, kakav je volej lik uhvatio na centarsut pleja, nemoj da mi je neko skrenuo paznju da sam omasio sport, jer, onda je to spustanje na licni nivo.

znam da razumes razliku ali tesko je odustati sad.

Just now, Son_of_a_gun said:

Pa ni mi ne želimo to što ti radiš a mislim da imamo jednaka prava svi ovdje.

naravno. ovo je diskusioni forum koji ima svoja pravila.

1 minute ago, uini said:

pa da, kada za alley up budem napisao, kakav je volej lik uhvatio na centarsut pleja, nemoj da mi je neko skrenuo paznju da sam omasio sport, jer, onda je to spustanje na licni nivo.

znam da razumes razliku ali tesko je odustati sad.

uini, nemam nikakav problem da se diskusija nastavi u pravcu iznošenja konkretnih argumenata, nemam problem ni sa tim da sam pogrešila nešto. Imam problem sa donošenjem zaključaka o meni i što sebi daješ to za pravo, kao što daješ sebi za pravo i da me savetuješ šta da radim u životu.

Nadam se  da razumeš razliku. 

Nemaš ti dovoljno informacija da doneseš takav zaključak, kao što ni ja nemam za tebe (ili bilo koga drugog ovde). A to jeste deo mog identiteta, mene, te se i odnosi na mene lično. Rekla sam šta sam imala na ovu temu, poenta je bila da si i sam dovoljno puta sve spuštao na lični nivo (pogotovo u poslednje vreme).

Edited by DameTime
  • Like 1

4 minutes ago, DameTime said:

A to jeste deo mog identiteta, mene, te se i odnosi na mene lično.

okej. samo jos ovo da pitam:

ako ti licno izneses neki podatak iz svog zivota, valjda kao potvrdu da si upoznata u materiju koju iznosis u diskusiji, pa to sto kazes bude prilicno netacno ili povrsno - ja onda ne smem da imam kriticko misljenje prema tvom stavu, jer je deo tvog identiteta pa se odnosi na tebe licno????

Just now, uini said:

okej. samo jos ovo da pitam:

ako ti licno izneses neki podatak iz svog zivota, valjda kao potvrdu da si upoznata u materiju koju iznosis u diskusiji, pa to sto kazes bude prilicno netacno ili povrsno - ja onda ne smem da imam kriticko misljenje prema tvom stavu, jer je deo tvog identiteta pa se odnosi na tebe licno????

Ne, apsolutno imaš pravo da ukažeš ako smatraš da nešto nije on point. Ono na šta ne bi trebalo da imaš pravo (kao ni bilo ko od nas ovde) jeste da donosiš nekakve generalne zaključke i na taj način završavaš diskusiju, ili da nam nudiš savete šta da radimo sa svojim životom. 

1 minute ago, uini said:

rek'o decko da me nabodes, pa sam napisao da bi bolje bilo da procitas nesto relevantno na temu, ako se vec bavis brendovima, komunikacijom, advertajzingom, cim vec

mogu i da preporucim ponesto.

Ako imaš preporuku za štivo, na temu marketinga ili bilo čega drugog, za to sam uvek otvorena. Nadam se da smo uspeli da se (spo)razumemo.

Ljudi, može li nekako da se podesi da te, kada klikneš na neku temu, odvede na zadnji nepročitan post.

Ovo je težak smor što ja (verovatno i vi) radim, zadnja strana, pa onda unazad, unazad, unazad, pa traži, pa traži... dokle sam stigao 🥺

Ljudi, može li nekako da se podesi da te, kada klikneš na neku temu, odvede na zadnji nepročitan post.
Ovo je težak smor što ja (verovatno i vi) radim, zadnja strana, pa onda unazad, unazad, unazad, pa traži, pa traži... dokle sam stigao [emoji3064]
Naravno, klikneš na tufnu/zvezdicu ispred naziva teme:

0b64bf62dab51ba3f5ef0baacd034b55.jpg
  • Like 2

Just now, Eddard said:

Naravno, klikneš na tufnu/zvezdicu ispred naziva teme:

0b64bf62dab51ba3f5ef0baacd034b55.jpg

Što ne pitah to pre par godina? Kolko sam glup čovek, gledao samo desno i čudio se kako nema nečega toliko neophodnog 😂

Hvala puno!

• Ha-ha 12

24 minutes ago, Don Dusko said:

@Pangeaimage.thumb.png.b2c5137005b352d661d7ad2aee91f2c0.png

Udji ovde i okaci  ovo prvo ili trece. Ja iskreno nisam primetio.Sljaka mi dobro.Uvek kad kliknem na naslov teme izbaci me na post gde sam stao. Moguce da ti imas otkaceno ovo drugo(take me to beginnig?) pa onda moras da listas...

Ja koji sam preko telefona gde se nalazi opcija settings? Ne mogu je naći, očigledno da sam duduk.

1 hour ago, Don Dusko said:

@Pangeaimage.thumb.png.b2c5137005b352d661d7ad2aee91f2c0.png

Udji ovde i okaci  ovo prvo ili trece. Ja iskreno nisam primetio.Sljaka mi dobro.Uvek kad kliknem na naslov teme izbaci me na post gde sam stao. Moguce da ti imas otkaceno ovo drugo(take me to beginnig?) pa onda moras da listas...

Da, kod mene je bila srednja opcija. Hvala još jednom svima 🙂