Gb92 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Ma krilu ako ne dodje ubica opet cemo da imamo 3 invalida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Ertel, Hezonja, Milutinov i neka trojka za rezervu, a da Trifa bude tek trece krilo i da se posibamo sa svima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bavard Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 (edited) 8 hours ago, Cooper said: NWG, Madar, Panter, Avram, Glas, Hezonja, Zagorac, Trifa, Ledej, Smajli, Tristan, Milutinov/Lesor, Kopriva Ne pristajem na bilo šta ispod NWG i Hezonje sada kada raspolažemo milijardama eura. 😉 edit: Može i Milutinov ako Lesor ne bude želeo da produži. 😂 Edited June 28, 2022 by Bavard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 4 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Kada nas prebacuju u treću ligu, ovakav muk na topiku nije bio odavno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Prosle god su promasili sva pojacanja.. tako da sad se ne pecamo... Mirno cekamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Nije to do muka na topicu. Vise je do toga da je na forumu ostalo toliko Grobara tacno onoliko kao sto ih je bilo aktivno i na pokojnom RSB-u. Ako to nisu i bas ti isti. Tim vise je neverovatno ovo macevanje cenjenih komsija sa "nama" po apsolutno svim temama, nije mi jasno sa kime se dopisuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 hour ago, Nelson Bighetti said: Tim vise je neverovatno ovo macevanje cenjenih komsija sa "nama" po apsolutno svim temama, nije mi jasno sa kime se dopisuju. Pitanje od milion dolara, da ne kažem 7,5 miliona evra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 I prosle godine klub se po pitanju pojacanja oglasavao tek po zavrsenom poslu. Vrlo profesionalno. Nadam se da ce ovaj put samo biti manje promasaja u izboru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Za EL ne sme da se promasi ni sa jednim od 3 nosioca za sta su sanse male. Malo nade daje to sto je Zeljko proveo godinu dana sa ekipom i kapiram da sada ima mnogo jasniju viziju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Andjusic prvo pojacanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 29, 2022 Author Share Posted June 29, 2022 Quote Reprezentativni bek se vraća u crno-beli tabor Prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu biće Danilo Anđušić! On je večeras potpisao ugovor sa crno-belima, saznaje Mozzart sport. Reprezentativni bek se vraća u Partizan pošto mu je istekao ugovor sa Monakom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Uf ne znam sta da mislim..jeste nam falilo suta ponekad, ali opet igrac koji ne igra odbranu a ne moze se reci ni da je nesto preterano pametan, ne deluje mi kao dobar fit na postojecu ekipu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 2 hours ago, Magia said: Uf ne znam sta da mislim..jeste nam falilo suta ponekad, ali opet igrac koji ne igra odbranu a ne moze se reci ni da je nesto preterano pametan, ne deluje mi kao dobar fit na postojecu ekipu.. Domaci Dalas Mur. Ja sam ok sa tim, ako je tacnan info. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Mekano je ovo a vidjeli smo svi da smo zbog te mekanosti izduvali ovu sezonu. Pretpostavljam da mu je glavna preporuka ta da je domaći igrač ali sam u tom slučaju pre priželjkivao jednog Jaramaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 E jebem ti sezonu i zmilijarde kojemo imamo kada se ovako troši... Sad moraju 2 nba igrača ili uprava napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Panter-Anđušić na 2. Mašala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Domaci.. Igrao EL.. rezerva Panteru.. Kad vec ne moze Jaramaz ne vidim ko drugi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 6 hours ago, Magia said: ne deluje mi kao dobar fit na postojecu ekipu.. Kako uopšte biti fit na ekipu bez glave i repa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Pa ima još organa, recimo srce 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Just now, Barkley#34 said: Kako uopšte biti fit na ekipu bez glave i repa? Glava i rep 🙃 Andjuša svakako nije ni jedno ni drugo al ajde naš je. Neka bude bolji nego prva dva puta za back up 2 nije loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 👆🏻 Ovo se čekalo. 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 5 hours ago, Alex_Serbia said: Domaci Dalas Mur. Ja sam ok sa tim, ako je tacnan info. Mur je nesto i mogao sebi da iskreira, DA bas bas tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 frensis još nije sreo igrača koji mu odgovara a da nije devin booker. treba mu jedan clone wars manevar i 100x bookera, pa kad ode prvi kontigent na kraju sezone, samo ubaciš nove anđušić je vrhunski šuter na euroleague nivou, ne znam šta tu može da ne valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts