Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

5 minutes ago, fillam said:

 

Prelep momenat!

 

Inače, neki lik iz prvog reda je izbačen zbog dobacivanja.

Kad se sve to dešavalo on stoji, a Hezonja ga odguruje, praktično baca na stolicu. Ja gledam šta koji moj radi sad, a on lika vraća na mesto, u fazonu sedi tu, neće te niko izbaciti. 

I naravno, dobija ovacije. 

Edited by uvrnuto
  • Like 14
  • Love 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Jeste Real bio nekompletan i odigrao onako u jednom delu meča. Jesmo mi bili premoreni, otud i one nekarakteristične greške. Ali, ovako im spakovati 104 komada je ozbiljan poduhvat. Božanstven osećaj.

 

Timska pobeda, ofkors. Međutim, neverovatno izgleda kad Eksum uđe u igru, uzme loptu i kao da skloni ostalih devet igrača sa terena, u fazonu ovo je moje igralište, ne smetajte.

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Ma druze 104 poena ovakvoj ekipi je golemo. I to je moglo jos i vise biti. Stoji da Realu ova utakmica nije nesto znacila, stoji i da im fali jedini posten play al nista to ne moze umanjiti ovu rapsodiju veceras. Neki dan protiv Fenera igraci se boje i pogledat prema Tavaresu, a Smajli i Lessort veceras nadigrase vjerovatno najjacu unutrasnju liniju Europe. Utakmica dostojna kontendera za titulu, da se ne lazemo. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, Volter said:

A sećate se kako je Aleks posle poraza od Fenera bio besan. Ja sam ga tešio i rekao mu da ne brza. Ni hvala neće da mi kaže.

 

Ja, Aleks? Ja se ne secam da sam bio besan, sto naravno ne znaci da sam u pravu. Znam da sam bio tuzan jer su odabrali bas to vece da sutiraju najbolje u svojoj istoriji.

 

Mislim da ti znas da sam ja stalno zahvalan kada dodjes da pozelis srecu, ali ako znaci napismeno - hvala ti od 🖤🤍

37 minutes ago, uvrnuto said:

 

Kakav je ovo bio vudu ples čitave ekipe, ludiloooo! 😄 Nadam se da će biti neki snimak. 

 

 

 

Kameruncima je to prosto urodjeno 🕺

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Pritom, strahovito spori i kontrolisani napadi, stalni pritisak ka unutra.

 

Bilo mi je žao što je Smajli, mislim triput, lepo prošao Tavaresa, makar za pola koraka, što jelte nije nikakava siguracija jer uvek može da te dohvati i zvizne bananu, a onda naskoči i kao fintira. Čemu, brate? Probaj neki flouter, izvi se, baci od vrha table, ali nemoj da se ukopavaš.

 

Inače, večeras je bila pokazna vežba na temu racionalni Panter, koga zanima.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ja sam bio šokiran startnom petorkom. Pomislio sam, ovo ce biti nesto najgenijalnije ili nesto najcrnje sto je Zeljko ikada uradio. Na kraju bi cista sredina od odluke, koja tek blago naginje ka prvoj opciji.

 

Ali kudos za Smajlija i Trifu tada, momacki su pristupili zadatku.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Punter +/- od +24. Kakva transformacija u odnosu na pocetak sezone. 

 

Ali meni je glavni utisak koliko se sigurnije osecam kad je Exum na parketu. Znas da ce ili sasuti trojku ili neki ludacki prodor, kontra, visoko polaganje o tablu. Sta god, ali izmislice nesto dobro. 

 

Props i za Papapetrua veceras. Bas neki bitni i teski kosevi. On mi jedini ostavlja utisak da voli kad mu se pusti da solira. Ali se mora priznati kad ga ide da to jako lepo izgleda. 

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...