Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Just now, Alek The Great said:

Mozda Zeljko bas zeli da ima igraca koji ce mu igrati 30min. Imaj u vidu da ce neki minut uzeti i Alen kao PF, a pitanje je i ko ce doci na krilu i centru. Sta ako dodju neki 3/4 i 4/5?!

Sent from my RMX3301 using Tapatalk
 

 

Ma ko to želi. 10 puta je na KZŠ isticao koliko je neverovatan rizik bilo igranje sa tako malim brojem igrača i kako smo imali veliku sreću da to preguramo.

 

Najmanji je problem da Zek igra 30 minuta u EL kada je u ritmu.

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Markoss tamo piše da smo ponudili 6M Miroti za dvije sezone. emoji50.png

Ako smijem da primijetim, Mirotić je od svih top slobodnih igrača u Evropi vjerovatno najmanje kompatibilno pojačanje u odnosu na naš postojeći kadar. On ne može da igra ništa osim 4, a na toj poziciji već imamo Zeka. Čak i neku vrhunsku dvojku bismo uz određene kompromise upakovali sa Punterom da obojica imaju minute, ali ovu dvojicu ne možemo (jeste, gledali smo Zeka pod prinudom i na 5 i Obradović u svojoj karijeri jeste imao iskustvo sa Batisteom koga je sa 4 postepeno pomjerio na 5, ali Zeko ipak nije Batiste, Batiste je u zrelim godinama imao jedno 115 kila i opasan odraz uprkos tome), tako da to nisu optimalno potrošene pare. Tim parama, ako ih stvarno imamo, se gađaju dva granična NBA igrača npr. na 1 i 5.

 

EDIT: mada možda nisam u pravu, gledam sad gabarite Batistea i Zeka, vrlo su blizu... Znači to je to, ako potpišemo Mirotića, Zeko će imati redovne minute i na 5. U tom slučaju je Balša vjerovatno out, jer se mora dovesti i jedna klasična petica, pošto Alen to nije.

Edited by Beonegro
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Zaista se nadam da izbor nece pasti na Mirotica

Jbg, gubi se u odlučujućim utakmicama i kao lika ga sveukupno ne podnosim, ali je u vakumu on najbolji košarkaš u EL, i to ne za malo. Uprkos svemu tome i uzimajući u obzir i problem kompatibilnosti o kojem sam pisao u prethodnom postu, on je i dalje nevjerovatno pojačanje.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I ja se iskreno nadam da je samo buva. Ne svidja mi se ta opcija da imamo 2 top/skupa igraca na istoj poziciji. Uvek sam bio za varijantu da je bolje npr dovesti 2 igraca od po 3m nego 6 od po 1m. Doduse sta ja znam koliki ce budzet biti. Samo da ne ostanemo na 1 i 5 sa ovim sto imamo.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Gde je zapelo sa Nurkicem... Nemojte mi ova half-assed resenja...

 

Pošaljite upit na @Dame_Lillard 

 

Inače, meni je Mirotić precenjen igrač (i finansijski i košarkaški gledano), tako da se nadam da ćete ga zaobići. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Fenerbahče je krenuo u ofanzivu na potpis izraelskog plejmejkera i spreman je da mu ponudi dosta bolji ugovor od onog koji ima u Partizan Mozzart Betu! Ipak, kako se može čuti, šampion Jadranske lige nema nameru da pusti Madara i boriće se svim silama da ga zadrži.

 

Jako bi voleo da mi neko objasni ovo "borićemo se da ga zadržimo". Kako se boriš za igrača koji je pod ugovorom? Ili tu postoji još nešto?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...