Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

28 minutes ago, Marvin said:

Dva su razloga sto smo izgubili u utorak:

nismo odgovorili na zonu adekvatno

nismo odgovorili na Tavaresa adekvatno

 

Cenim da su u medjuvremenu obe stvari vezbane do iznemoglosti.


Danas sam čuo kod Urbonasa da je Tavares u utorak ostvario treći najveći indeks u jednoj plej-of utakmici, iza Kartlona Majersa i Alfonsa Forda. Baš monstruozna partija. A bilo je i situacija koje ne ulaze u metriku, kada je svojim prisustvom menjao naš napad, naši igrači se povlačili, izvijali...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, 40Wins said:

nije mi ni do cega, ne znam kako je momcima, tesko je naci motivaciju.

 

Ceo dan potpuno pomešana osećanja, stomak konstantno prevrnut zbog svega, a sa druge strane mi toliko sebično treba beg od svega ovoga, i znam da košarka to može da mi pruži.

 

Ja iskreno mislim da će ekipa da igra ovu utakmicu sa još većim motivom od puke želje za rezultatom. Sigurno su potpuno svesni kakva je atmosfera u narodu nakon jučerašnjeg dana, i osim što mogu da naprave veliki uspeh, imaju priliku da donekle oraspolože određeni broj ljudi i skrenu im misli večeras.

 

Kako god bilo, biće ovo jedno emotivno veče.

Edited by fillam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites



Potpuno se slažem sa tobom i mislim da ovakav događaj može i Željka da izbaci iz fokusa.


Može publiku i igrače...indirektno i zbog tišine u prvom poluvremenu. Teško će Žoc da povuče loš potez kada krene tekma. Svestan je da nije iskoristio poklonjen hendikep Musa-Hezonja airbolova i sa Lesorom će verovatno i više rizikovati u pritisku na Tavaresa.
Link to comment
Share on other sites

Da ne ulazim u licne detalje, meni su kosarka i filmovi bili beg iz nekih stvarnosti kroz osnovnu skolu i nikada nisu prestali to da budu, manje ili vise...

 

I pobeda veceras bi mi znacila na mnogo nivoa. A do nje nece doci igraci bez fokusa i glasne podrske sa tribina.

 

Srecno nam bilo, cuvajte se svi koji idete u Arenu i budite jedno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kako tumacite situaciju koja je dovela do Aleksine povrede? Meni ona nije nesrecni slucaj vec pre svega rezultat nedostatka razmisljanja (ili mozga, ali grubo zvuci).

Licno, vucenje igraca koji je u skoku i podvlacenje pod igraca su mi ponajgori postupci u kosarci jer su izuzetno opasni (mozda sam pristrasan jer sami se tako najgore povredjivao). Recimo, mnogo manje imam problema sa udarcima, sekiricama, dok mi je povlacenje bas strasno. Aleksa je evidentno povukao Edija, sto je prvi minus njemu. Drugi je sto nije odmerio sebe i svoju snagu, pa se ispostavilo da je on zavrsio kako obicno zavrsi povuceni - pada sa velike visine bez balansa. Naravno, zao mi je zbog povrede, pad je bio bas strasan, sve je to posledica zelje, ali bas mislim da je bilo nepromisljeno.

 

Btw, srecno, ajde da pogresim kada sam prognozirao 5 utakmica.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Beonegro said:

Potpuno se slažem sa tobom i mislim da ovakav događaj može i Željka da izbaci iz fokusa. Bio sam mega-optimističan nakon poraza u utorak, ali od juče više nisam.

Sudeći po intervjuu koji je dao juče, Željko means business. Ja mislim da je ekipa potpuno spremna da igra.

Link to comment
Share on other sites

Znate sta ljudi. Panter doneo, Panter odneo... Jbg... Ostace mrlja na njegovoj karijeri u KKP i to je to. Drago mi je sto ostatak tima u ove dve utakmice nije skinuo gaće, a realu na F4 želim da ih nabiju u dupe 30 razlike, jer ne zaslužuju da budu tamo. Pogotovo jer će igrati bez vepra i verovatno Deka. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

E jbg komsije... ovo veceras je bila ultra-tuzna utakmica.

 

Nista, glavu gore, evo gledam Panetra, drzi govor, sigurno nesto slicno kaze. Zaboraviti ovo i spremiti se za Madrid. 

 

Vi uz Panetara, oni bez Decka i Jabuselea, cak bih se usudio da kazem i sa manjim pritiskom cete igrati nego veceras jer ovo je bila bas neka utakmica koja kao da vam se nije igrala, i razumljivo je. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jbg izgleda da univerzum tako hoce.

 

Ja se i dalje nadam da ce Partizan pobediti u Madridu, to bi bila kosmicka pravda.

 

Nimalo ostrascen, tvrdim da ako Partizan ne prodje, serija nije izgubljena vec pokradena.

  • Like 3
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Ne znam, boli ovo dosta jer nekako sve je bilo tu i onda odjednom nestade. Prvo ono u drugoj sto se desilo, onda ovaj uzas od juce i ja nekako ni ne mogu da se ljutim ni na koga od nasih. 
 

Bice mnogo tesko, ima da kradu, ima da biju, ima da budu jos veca djubrad nego pre jer nece ni trunku zadrske imati ali verujem da mozemo. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Zasluženo Madrid. Celu utakmicu su nas držali. Naneli prodao, sramna utakmica, i to ne samo zbog očajnog šuta, već zbog kriminalne odbrane. Nije ga napunio samo onaj kojeg nije čuvao. Totalno odsustvo koncentracije. 

U Madrid po Kaunas, sve oči u Kevina. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...