MrTwister Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 28 minutes ago, Cooper said: Ooooooozbiljna lova već prvog dana. Bravo, gorbari!https://jedanpartizanimamo.rs/tabela/ Borba za prvo mjesto i stolicu cuvenu ce bit zanimljiva 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Meni je sumnjiv ovaj Jovanovic sto uplati 6000, znam jednog sa tim imenom i prezimenom - upoznah ga onomad na Adi na prvom showdownu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) 1 hour ago, Kronostime said: Videcemo ko je vera, a i ko su Cooper, DameTime, Kendrick, Uvrnuto, John Terry, Uini....... . Edited April 19, 2023 by Cooper 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Snima se i album pred F4 Zašto ovo sranje od muzike preko gtr punka, zaaaaaštoooooo??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 A što u tabeli stoji samo N Č - 10 dinara ? Videli smo uplatnicu, što nisu stavili puno ime i prezime? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 1 hour ago, Cooper said: Ooooooozbiljna lova već prvog dana. Bravo, gorbari!https://jedanpartizanimamo.rs/tabela/ bas sam se pitao dal' ce da padne neki tax tracker, kao za kupovinu ulaznica onomad. ovo je jos bolje, ime & prezime, idenmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 59 minutes ago, Cooper said: Bile su i uplate od 2 lika od 11,7 miliona dinara, ali su obrisali to. videh ovo.. ima na twitteru screen shotova. Eto sad da se prekine akcija vise je nego uspjesna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Ne piše koliko je sakupljeno od željenog iznosa, nmg ja da sabiram ovo bre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 3 hours ago, uvrnuto said: Znači, ipak @Arsenije Pesic i ja nismo baš bili u pravu. Gortat, tj. screen assist je livada. Onda mi ova Lesorova brojka jako ludo zvuči jer se ne sećam da sam puno puta primetio. Ma ne, svaki blok posle kojeg usledi koš. Imaš tu sigurno banalnih primera tipa napravi blok Panteru, ovaj se digne sa poludistance preko ruke iz preteške pozicije i pogodi. Ali kako njemu računaju, tako i drugima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) @TaxTime , za sada 1 073 699 RSD...čeka se tvoja uplata. 1 hour ago, Kronostime said: Meni je sumnjiv ovaj Jovanovic sto uplati 6000, znam jednog sa tim imenom i prezimenom - upoznah ga onomad na Adi na prvom showdownu. Nije on Jovanović on je Edited April 19, 2023 by AlexMaxim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Jel ima kkP 3000 din od mene ako uzmem ovaj duks iz shopa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 3 hours ago, SteveFrancis#3 said: A Dora Panteli je..? Ovo je bukvalno pitanje za kamenovanje😀 Pa kako veliki fan Lane i ostalih ljutih mackica, moze da ne zna ko je Dora "Mljac" Panteli🤣 ( da izvine lepsi pol na forumu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 On 4/18/2023 at 1:41 PM, DameTime said: Ja ću da uplatim, al' za te pare (3000 rsd) da dobijem: potpisanu majicu, sliku sa Exumom za Instagram (da može u 1:1 i 4:5 format), sliku za Želimirom da izradim za album (znači i portret i landscape) i da Želimir i Aleksa zajedno sa mnom posete moju familiju u Mrčajevcima. @AlexMaxim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 . 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Preko 3.500 uplata danas do podneva. [emoji50] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Cekajte, ljudi, pa fazon 150k ljudi treba da uplati po 5k u proseku da bi se otplatio dug... Jedino ako ne uleti 10ak Nordeusa sa po pola milke, a da ostalo dopune ovi sitni mali ljudi koji jure kul majice i zele da im ime bleji na parketu Arene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Ne verujem da maštaju o otplati, ali svaka pomoć znači. Ja sam od starta bio u fazonu sa bi 20ak% bilo ok. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Ovo im je osnovna ideja, po onom što piše na sajtu Quote KK Partizan Mozzart Bet ulazi u sprovođenje plana za otplatu poreskog duga. Glavnica sa pripadajućim kamatama iznosi oko 7.000.000 evra, s tim da bi zakonskim otpisom 50% kamate prilikom namirenja duga, ovaj iznos bio sveden na oko 6.000.000 evra. Quote Od 13. maja 2023. godine, klub ulazi u proceduru koja će dovesti do izmirenja poreskog duga. Da bi se to dogodilo, potrebno je da se u prvoj tranši ovog leta uplati što je moguće veći iznos. Na taj način, smanjiće se potencijalna davanja u narednim godinama i samim tim će budžet kluba za tekuće poslovanje biti manje opterećen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 2 hours ago, DameTime said: @AlexMaxim ...i da ti majicu, na od tebe izabrano mesto donese "forumaški odbor" (naravno odabran od tebe) u pratnji "Slavuja" iz Mrčajevaca (ipak 3000 nije malo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 1 minute ago, AlexMaxim said: ...i da ti majicu, na od tebe izabrano mesto donese "forumaški odbor" (naravno odabran od tebe) u pratnji "Slavuja" iz Mrčajevaca (ipak 3000 nije malo ) Da se zaradi (pošteno) svaki dinar. Može i bez Miroslava Ilića, slušala sam ga uživo sa 13-14 godina. Nije ti loša ova ideja sa forumskim odborom 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Naleteo sam na ovo: Realno, nije vam neka koreografija bila, ali mi je skroz kul ovaj snimak dronom pa jos i onako u mraku. Samo za ovo bih vam dao neku nagradu za marketing, uz sve ostalo sto je uradjeno. Ne znam sta su ostali klubovi radili u EL ali je ovo zaista, iskreno, bas lepo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 https://direktno.rs/sport/kosarka/466284/zeljko-obradovic-partizan-grcki-mediji.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Da vidimo mi za još tri... Quote - Ne, jer sam sad u Partizanu i obećao sam da ću biti ovde tri godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) Ovaj Real samo izvlači igrače sa tribina. Vratio se Rendolf i to 20 indeks za 18 minuta, protiv Đirone. Inače ih Real baš rutinirao. Vratili su se i Ljulj i Rudi. Edited April 19, 2023 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Nase sanse za prolaz su max 10%. Da se sto pre pomirimo sa tim i uzivamo u (nadamo se) sto duzoj seriji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts