uvrnuto Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 (edited) 18 minutes ago, realno *w said: Jedini neracionalan je bio Aleksa sa svojih 9-2 iz igre, za samo 15 minuta na terenu. Što reče @Dzep, Aleksa igra po nekom automatizmu, pa ako ga ide ide, ako ne, jebiga. Nekako nema sredine. Isto tako i za Alena važi. Znalo se da će dati trojku kad je ušao. Hebe se njemu kakva je tekma u pitanju, ko ga čuva, ko je protivnik. Ali Panterovi šutevi sa jedne (uglavnom direktne) noge. ❤️ AAAAAA 1 hour ago, uvrnuto said: Imamo novi ugao i Papapetru Novu Gvineju u kadru Edited March 31, 2023 by uvrnuto 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Spoiler Tik tak… 🕰️ 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Znao sam da je pivo bilo loša ideja... Anyway, nema šansi da je @uvrnutoikakav baksuz! A dokazaće vam to svima u Kaunasu. Igrali smo jako dobro, ima tu još prostora za napredak, a ako daš 104p a i dalje misliš da ima mesta za bolje, onda smo na dobrom putu... 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Željko nije iskoristio nijedan TO u drugom poluvremenu.. Čovek igra šah sa živim figurama 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) Jutric, 3-u-1 (kafa, rakija i ratluk) i repriza na SK - `de ces bolje. Sto mi psic Ilija nosi Partizanov sal oko vrata? Edited April 1, 2023 by Kronostime 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 stejtment pobeda. okretao sam na zvezdinim tajmautima da cekiram, poslednje sto sam video je 100-80. svaka cast. zeljku, pre svega & svih. 7 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 5 hours ago, Dzep said: ... Anyway, nema šansi da je @uvrnutoikakav baksuz! A dokazaće vam to svima u Kaunasu. ... ne da nema sanse da nije, vec sada postoji mala sansa da nije. mozda bi juce dobili 30 razlike da nije njega, you gotta look at that. ako zelis da cekiras tezu u kaunasu, samo napred. ja bih ga za svaki slucaj zrtvovao onim litvancima sto igraju ono pljeskanje rukama, samo ga stavis izmedju njih dok igraju en-den-dinu-savarakatinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Monako je obezbedio domaći teren, verujem da neće imati taj extra motiv jer oni imaju losiji skor i od Reala i Barse i teško mogu biti iznad 4 mesta. A mora i Makabi imati 3 poraza na svom terenu nije realno da sa 2 završe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 21 minutes ago, DameTime said: Mi smo Grobari, al` imamo dusu - odavno ti o pricam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Dok se čitaju tviteri, forumi i ostale društvene mreže... 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 15.7 poena90.6% za 150.7% za 241.1% za 32.3 asistencije1.1 izgubljena lopta 15 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Par crtica samo, iscrpljen sam previše za neki veći elaborat:- Priprema utakmice sa moje strane, vi mislite da je lako otići na utakmicu a da ste ja - sretne gaće, sretne čarape, sretne tole, sretni džemper (kaže gospoja koji će ti kurac džemper, biće 300 stepeni), sretna elektronska cigareta (to sam skoro uveo [emoji16]). @uvrnuto kad me vidio odozgo vjerovatno je pomislio vidi ga ovaj, nema šta drugo da obuče. [emoji23]- Pobjeda cijelog tima, bukvalno svi koji su ušli su dali svoj doprinos.- Sudije su nas nervirale svih 40 minuta, posebno mali žuti koji se, ono, baš izblamirao nekim odlukama.- Hezonja je naš, čovjek nas je ispoštovao i na terenu i van njega. Posebno kada su izbacivali nekog navijača iz prvog reda a Hezonja ga uredno vraća nazad na stolicu. [emoji16]- Kad je posle kucanja Nanule zagrmilo “Volim ga”, mislio sam da će pasti Arena. Ovo je trebalo doživjeti.- Musa me i pored svega uspio ispizditi, prvo sa onim tikovima kod bacanja ala Teodosić pa onda na kraju kad je pokušao nešto na silu izvući u zadnjoj sekundi, ljudi su bukvalno već ušli u teren da slave. To se ne radi.- Elem, divno veče u Areni, nadam se da se gledamo uskoro ponovo u Top 8. Sportski pozdrav. 17 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Par crtica samo, iscrpljen sam previše za neki veći elaborat: - Priprema utakmice sa moje strane, vi mislite da je lako otići na utakmicu a da ste ja - sretne gaće, sretne čarape, sretne tole, sretni džemper (kaže gospoja koji će ti kurac džemper, biće 300 stepeni), sretna elektronska cigareta (to sam skoro uveo ). @uvrnuto kad me vidio odozgo vjerovatno je pomislio vidi ga ovaj, nema šta drugo da obuče. - Pobjeda cijelog tima, bukvalno svi koji su ušli su dali svoj doprinos. - Sudije su nas nervirale svih 40 minuta, posebno mali žuti koji se, ono, baš izblamirao nekim odlukama. - Hezonja je naš, čovjek nas je ispoštovao i na terenu i van njega. Posebno kada su izbacivali nekog navijača iz prvog reda a Hezonja ga uredno vraća nazad na stolicu. - Kad je posle kucanja Nanule zagrmilo “Volim ga”, mislio sam da će pasti Arena. Ovo je trebalo doživjeti. - Musa me i pored svega uspio ispizditi, prvo sa onim tikovima kod bacanja ala Teodosić pa onda na kraju kad je pokušao nešto na silu izvući u zadnjoj sekundi, ljudi su bukvalno već ušli u teren da slave. To se ne radi. - Elem, divno veče u Areni, nadam se da se gledamo uskoro ponovo u Top 8. Sportski pozdrav. Je l` bio neki kandidat za zeta da ga vozis u gepeku do Saraj`va? Valja ti s nekim kahvu i rakiju popiti sabajle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 7 hours ago, realno *w said: Jedini neracionalan je bio Aleksa sa svojih 9-2 iz igre, za samo 15 minuta na terenu. Meni je delovalo da je dobro počeo i bio koristan na oba dela terena a onda je počeo da hobluje parket i pokušava da glumi Pantera za sirotinju pa je bilo wtf momenata. Srećom, Željko nije dozvolio da prećera u tome i poslao ga je na klupu na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Par crtica samo, iscrpljen sam previše za neki veći elaborat: - Priprema utakmice sa moje strane, vi mislite da je lako otići na utakmicu a da ste ja - sretne gaće, sretne čarape, sretne tole, sretni džemper (kaže gospoja koji će ti kurac džemper, biće 300 stepeni), sretna elektronska cigareta (to sam skoro uveo ). @uvrnuto kad me vidio odozgo vjerovatno je pomislio vidi ga ovaj, nema šta drugo da obuče. - Pobjeda cijelog tima, bukvalno svi koji su ušli su dali svoj doprinos. - Sudije su nas nervirale svih 40 minuta, posebno mali žuti koji se, ono, baš izblamirao nekim odlukama. - Hezonja je naš, čovjek nas je ispoštovao i na terenu i van njega. Posebno kada su izbacivali nekog navijača iz prvog reda a Hezonja ga uredno vraća nazad na stolicu. - Kad je posle kucanja Nanule zagrmilo “Volim ga”, mislio sam da će pasti Arena. Ovo je trebalo doživjeti. - Musa me i pored svega uspio ispizditi, prvo sa onim tikovima kod bacanja ala Teodosić pa onda na kraju kad je pokušao nešto na silu izvući u zadnjoj sekundi, ljudi su bukvalno već ušli u teren da slave. To se ne radi. - Elem, divno veče u Areni, nadam se da se gledamo uskoro ponovo u Top 8. Sportski pozdrav. Za "srećne" stvari te razumem 100%, mada nisam toliko detaljan 😁. Sinoć sa društvom tekma...polovine se nesećam Jutros kafica i repriza - uživanje. p.s. čitaću kasnije upise (ne znam da li je tačno ili da li je to neko već napisao), ali ovog puta @SteveFrancis#3 pogodio razliku. Svaka čast 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Je l` bio neki kandidat za zeta da ga vozis u gepeku do Saraj`va? Valja ti s nekim kahvu i rakiju popiti sabajle. Svako ko zna ispeć’ rakiju, otkovat’ kosu i osušiti meso je dobrodošao. [emoji16] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) 9 hours ago, Alex_Serbia said: Ja, Aleks? Ja se ne secam da sam bio besan, sto naravno ne znaci da sam u pravu. Znam da sam bio tuzan jer su odabrali bas to vece da sutiraju najbolje u svojoj istoriji. Mislim da ti znas da sam ja stalno zahvalan kada dodjes da pozelis srecu, ali ako znaci napismeno - hvala ti od 🖤🤍 Šalim se, mada si bio malčice i besan. A kad smo kod sreće, srećno u plej-ofu. Edited April 1, 2023 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 18 minutes ago, Son_of_a_gun said: Svako ko zna ispeć’ rakiju, otkovat’ kosu i osušiti meso je dobrodošao. Never it`s to late to have a padawan, Master Son_of_a_gun - your mind must be open and may the Force be with You. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Crno-beli bravo,bravo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Sjajna fraza. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 13 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Ne dirajte mi Aleksu, ona želja i ona energija su jednostavno zarazne ❤️ 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts