ćušpajz Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 e ovaj fender. kakav to čovek dozvoli da mu telefon padne na 6% 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 On 5/8/2019 at 2:15 PM, Mairosu said: Koga zanima još uvek, ubačen je prevod na podcast sa Billyem. Konačno odgledah. Sat i 6 minuta osmeh mi nije silazio sa lica. Sjajan gost, sjajan voditelj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 (edited) On 5/15/2019 at 7:27 PM, Zvezdinho said: A ja sam mislio Ana Ivanovic :P uf moze ana, daj anu mairosu brate, mozda nina kolundzija ?! tegi je naravno pod obavezno pre ili kasnije! Edited May 17, 2019 by ranzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Kad ce Mek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 https://m.soundcloud.com/mondopodcast/sesta-licna-o-f4-sa-milanom-macvanom-s01e16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 On 5/15/2019 at 10:54 PM, Mairosu said: Mačvan, inače, totalno ima taj freaky Jack Torrance pogled kojeg čini mi se nije ni u potpunosti svestan i često ga primenjuje. To je odvlačilo moj fokus povremeno 😄 Gledam podkast upravo. Svaka cast na fokusu, ja ne bih uspeo ozbiljno da razgovaram sa covekom 1 na 1 da leti ovim ludim pogledom non-stop. Bilo bi - aj' Maki kumim te gledaj u mikrofon da odradimo ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 5 hours ago, threepwood said: Gledam podkast upravo. Svaka cast na fokusu, ja ne bih uspeo ozbiljno da razgovaram sa covekom 1 na 1 da leti ovim ludim pogledom non-stop. Bilo bi - aj' Maki kumim te gledaj u mikrofon da odradimo ovo Jedini put kad sam stvarno bio van fokusa u poslu je kad sam (san) snimao (snimaja) Splićane za doc o Jugoplastici. Moj mozak ne poima da oni fakat tako GOVORE, da to nije zezanje da bi nama Srbima bilo smešno. Treba održati straight face kad sediš pored Rađe koji sa nekime komentariše a e, zabija je dvi trice iz kantuna. Kao crtani film, tako mi je to zvučalo. Uz dužno poštovanje Dalmatincima, je li... 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 11 minutes ago, Mairosu said: Jedini put kad sam stvarno bio van fokusa u poslu je kad sam (san) snimao (snimaja) Splićane za doc o Jugoplastici. Moj mozak ne poima da oni fakat tako GOVORE, da to nije zezanje da bi nama Srbima bilo smešno. Treba održati straight face kad sediš pored Rađe koji sa nekime komentariše a e, zabija je dvi trice iz kantuna. Kao crtani film, tako mi je to zvučalo. Uz dužno poštovanje Dalmatincima, je li... 😄 a e si postavija negde taj doku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 1 minute ago, mmajstor said: a e si postavija negde taj doku? Čuj postavija na TV bija.https://video.vice.com/rs/video/sampioni-za-vecnost-kk-split/58be8dd7186d627b29a2ef0e 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 I ja obozavam te hrvatske akcente. Ona serija zigosani u reketu vredi samo zbog likova iz Pule. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 57 minutes ago, Mairosu said: Jedini put kad sam stvarno bio van fokusa u poslu je kad sam (san) snimao (snimaja) Splićane za doc o Jugoplastici. Moj mozak ne poima da oni fakat tako GOVORE, da to nije zezanje da bi nama Srbima bilo smešno. Treba održati straight face kad sediš pored Rađe koji sa nekime komentariše a e, zabija je dvi trice iz kantuna. Kao crtani film, tako mi je to zvučalo. Uz dužno poštovanje Dalmatincima, je li... 😄 Uh, veruj mi da znam o cemu pricas. Nadredjeni na poslu mi je bio Zadranin rodom iz Sibenika. Uzasna kombinacija izmisljenih reci 😄 Prolazim ja tu neku obuku sa njim, on se stvarno trudio da prica tako mogu da ga razumem, ali ne vredi, kad se zaprica bukvalno rec ne mozes da ga razumes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Odličan Perasović kod Edina&Koleta, emisija naravno snimljena u Vitoriji. Izdvojio bih deo o Priđonija za koga je Peras rekao da je bio "indijanac" tj. da nije razumeo igru sve do dolaska kod Duška Ivanovića i da nije mogao da veruje kako se transformisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Da, da, odlican. Mene zivo interesuje za koliko ce utopiti Poairea? Poslije onoga sto je rekao djeluje nemoguca da ostaje kod njih. Iako kaze da NBA ekipe stoje u redu za njega kladim se da ce CSKA da uzme njega ili Milutinova. S obzirom na NBA obestecenje ne sumnjam da ce CSKA kesnuti milion, a da ce na trogodisnji ugovor dati 4-5 miliona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Fantastična je ona anegdota za Perasa kada je pozajmio Boži kola na kratko, ne znam jel to javna stvar ili je meni neko pričao tokom snimanja, pa se izjasnite da se ne ponavljam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Navodno je, elem, Peras bio najveći basket frik u Jugoplastici - ono, baš fah idiot, predan treninzima, sve to. I kaže priča dalje, Boža jednom nešto morao kratko do npr. Herceg-Novog i pita Perasa ako može da pozajmi njegov auto jer je Božin na servisu. Peras odmah baci ključeve i kaže, cepaj miki, sve OK. Siđe Boža na parking, uđe, kad vidi nema radija i vire žice. Zabrinut se vrati kod Perasa i dijalog kreće ovako nekako. "Perase, izgleda da su ti obili auto." "Kako obili, šta pričaš?" "Pa nema radija, vire samo žice" "A, ma to je OK, nema radija u kolima." "Kako bre nema radija u kolima." "Pa nema, uzeo sam bez radija, ne treba mi." "Ti ne slušaš muziku dok voziš, ili radio, ili bilo šta?!" "Jok" "Pa šta radiš kad ti dosadi" "Pa imam jednu loptu u gepeku, stanem na prvo moguće mesto, izvadim loptu i malo driblam levo, desno, kroz noge, jedno par minuta, pa aj dalje..." 1 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 @Mairosu Sta ono ti rece kad ce biti podkast sa Kostom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 za dve, najdalje tri epizode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 U petak sad je Kosta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 @Kosta uau. congrats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 12 points from Latvia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 (edited) Sta je ovo nema ga Kosta ? Kad pomenu Kostu, kad se on pomene uvek se setim ovog TO Repese na plus 19 Edited May 24, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 15 minutes ago, Zvezdinho said: Sta je ovo nema ga Kosta ? Od 20h, ipak je prošle nedelje bilo pomereno da uleti pre F4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Od Šarenca ostala prijatna boja glasa i loženje na reprezentaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts