Mairosu Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 On 8/12/2020 at 3:49 PM, pendulum said: Tačno. Ko ima ograničen protok na mobilnoj mreži, to može da mu pravi problem. No, stvar je u tome da većina ljudi i dalje koristi youtube za muziku recimo jer je, ako se ne varam, jedini besplatan servis na kome možeš sve da nađeš. Sve ostalo tipa spotify, deezer i sl. se plaća tako da ovaj savet, kako da radi u pozadini, može da bude koristan. Naravno, postoje i aplikacije koje je Kuper pomenuo, ali na iPhone-u ide malo teže sa instaliranjem nečega tog tipa tako da većini ljudi ostaje ova fora koju sam naveo ili da plate Youtube premium, kada pričamo o slušanju nečega preko YT-a. Ja za neki podcast koji prati koristim SoundCloud i to radi sasvim OK u pozadini i skida vrlo malo podataka. Takođe, ima i neki domaći projekat https://podcast.rs/ gde su objedinjeni razni domaći podcasti. Postoji i aplikacija ali radi skroz OK i preko sajta i u pozadini. Može @Mairosu da razmisli da ubaci i tamo ovo njihovo. Spotify radi korektno i bez dinara da mu daš. Za sada barem. Podcast.rs, ja sam im pisao, pa su oni pisali Mondu, pa su negde zapeli oko nekog indexinga, XMLa, čega već boga pitaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Upravo sam otkrio da postojimo na google podcastu 😄 Eto Uini izvolte u salonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 UINIIIIII IMA I SPOTIFYYYYYYYYYYY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 ja ne koristim spotifaj ali kad supruga pusti ja fazon kleknem iz protesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Pošto sam novi u spotify-u, kako da vas nađem tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Platiš dva piva i otvoriće se čakre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) 37 minutes ago, realno *w said: Pošto sam novi u spotify-u, kako da vas nađem tamo? Samo kucaš u pretrazi Šesta lična, i ideš na see all podcast episodes da ti izlista sve, a možeš da kucaš i pun naziv epizode 😁 Edited August 14, 2020 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 9 hours ago, realno *w said: Pošto sam novi u spotify-u, kako da vas nađem tamo? Evo ovako grupno za sve : APPLE PODCASTS : https://apple.co/2E4eP26 GOOGLE PODCASTS : https://bit.ly/2PQl3Fs SPOTIFY : https://spoti.fi/3gZ1pTL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 hoce li podcast biti na limewireu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 11 minutes ago, gggggggg said: hoce li podcast biti na limewireu? prvo na audiogalaxyu pa na kazaa i tek onda razmislim o ovome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 brat novaka djokovica sveti ilija djokovic cu ga zvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Dobar je Ilija, baš dobar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 ilija je brat poslusacu, iako me tenis ne zanima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Ilija legenda je brat od jedbog drugara sa basketa, došao par puta na naš termin da igra al ja nažalost nisam bio tada. Baš me zanima koliko bi bio dominantan u odnosu na nas amatere, ovako na keca bih rekao - ne previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Mairosu je propustio dobru sansu za podnaslov: Sa Ilijom - bez dlake (na jeziku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Platiš dva piva i otvoriće se čakre. Sinoć smo se uvjerili u to kad smo gajbu piva obrnuli dok smo uporedo snimali podcast o NBA koji se otegao na 90 min i uporedo gledali ono razvaljivanje Barselone od strane Bajerna :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 (edited) Pozovi Andjusa, da prica o kosarci 80-tih i kako je sa Jakovljevicem i Grbom postavio Saleta za selektora Imao bi rekordan broj pregleda Edited August 15, 2020 by Zvezdinho 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 15 hours ago, Chaos Is Me said: Ilija legenda je brat od jedbog drugara sa basketa, došao par puta na naš termin da igra al ja nažalost nisam bio tada. Baš me zanima koliko bi bio dominantan u odnosu na nas amatere, ovako na keca bih rekao - ne previše. gde ne bi, ne zajebavaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 7 hours ago, MrTwister said: On 8/14/2020 at 9:33 AM, Barkley#34 said: Platiš dva piva i otvoriće se čakre. Sinoć smo se uvjerili u to kad smo gajbu piva obrnuli dok smo uporedo snimali podcast o NBA koji se otegao na 90 min i uporedo gledali ono razvaljivanje Barselone od strane Bajerna 🙂 daj link za podcast, nisi ni ti najgori +++ kad sam video messi / bajern 2/8, odmah mi je bilo jasno da sam fudbalski maradona, samo da me forum ne razume Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 14 minutes ago, uini said: daj link za podcast, nisi ni ti najgori +++ kad sam video messi / bajern 2/8, odmah mi je bilo jasno da sam fudbalski maradona, samo da me forum ne razume https://airball.me/2020/08/15/house-of-the-rising-suns/ ima nas svakakvih 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Vanredni vlog sa temom spasavanje redova Divca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 radza madafakin bel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts