drgnk Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 On 5/16/2019 at 10:38 AM, Boujee said: Meni su Kanada, Australija i Francuska "k'a da ih je jedan ćaća pravio". Pre bih izabrao bilo koju repstaciju od ove tri nego Litvance kao protivnike u eliminacijama. Ne znam, nekako nemam strah od Kanade. Jeste prisutan veliki individualni talenat ali ti momci nisu sastavili 5 utakmica zajeno, treba vremena da se to uigra, postavi nekakav sistem. Uz to će, verujem, doneti neke loše navike iz NBA (neobavezna odbrana, nerezonsko prangijanje, sumanuti ulazi 1 na 5...). Australija i Francuska mi deluju ozbiljnije kao ekipe. O Litvancima, čija mesarska odbrana nam ne odgovara, da ne govorim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Iz ugla ovog SP-a te ekipe ne treba da nas brinu previse, svi su u drugom delu zreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 A sa kim se bese ukrstamo u 1/4 ako budemo prvi ili drugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Argentina/Rusija najverovatnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Veoma nezgodan (potencijalni) mec, nokaut faza sama po sebi, a plus igramo protiv ludaka Šveda i Kampaca/Laprovitole koji ti se mogu usrati u zivot samo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Sta kazu na nekom argentinskom Voxu na moguci mec sa Srbijom,da mi je znati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 1 hour ago, Crni Bombarder said: Sta kazu na nekom argentinskom Voxu na moguci mec sa Srbijom,da mi je znati? Na argentinskom Voxu, neki argentinski Qper ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 nije faul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 nije, ali nista manje bolan trenutak za argentince. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 9 hours ago, Pero_Cameron said: Veoma nezgodan (potencijalni) mec, nokaut faza sama po sebi, a plus igramo protiv ludaka Šveda i Kampaca/Laprovitole koji ti se mogu usrati u zivot samo tako. Rutiniramo i jedne i druge. Sveda smo ustopovali sa onim C timom na evropskom, a Argentina nije vise to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 14 hours ago, pepe sancez said: Bio bi red da dodje koji navijac iz Crne Gore da oslajma Vucevica. Cisto higijene radi. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 5 minutes ago, Chaos Is Me said: ? Vučević: Od prelaznog roka zavisi Mundobasket http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a288609-Vucevic-Od-prelaznog-roka-zavisi-Mundobasket.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 10 hours ago, Pero_Cameron said: Veoma nezgodan (potencijalni) mec, nokaut faza sama po sebi, a plus igramo protiv ludaka Šveda i Kampaca/Laprovitole koji ti se mogu usrati u zivot samo tako. Pa znas kako, da bismo se uopste pojavili u cetvrtfinalu moracemo da dobijemo Italijane (kojima su nastupe vec potvrdili Galo, Belineli i ovih par solidnih EL igraca) ili Spance koji su Spanci sto je u najavi tezi posao nego ovo cetvrtfinale. Odoh ja predaleko, ali to bi bio komentar iz trenutne perspektive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Vučević: Od prelaznog roka zavisi Mundobasket http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a288609-Vucevic-Od-prelaznog-roka-zavisi-Mundobasket.html Realno, nista što već nije očekivano. Ja ne bi imao ništa protiv došao ili ne, indiferentan sam po tom pitanju. Svakako je taj plasman izboren bez njega a do njega je oće li učestvovati ili ne na događaju koji se možda neće ponoviti od strane ove generacije. Zalije bi mi bilo da Aleksa Popović, Nidam ili Dubljevic to propuste no on. Mada na kraju ja mislim da će ipak biti na SP jer je ovog ljeta medju top10 FA pa ce se vjerovatno prilično brzo saznati njegova sudbina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ni mene nesto previse ne tangira sta ce biti sa Vucevicem. Vise me interesuje oce li se oporaviti Ivanovic do SP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ja mislim da oće, pričah nedje sa njim on veli da planira da igra. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2091133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Dugo Amerikanci, po mom misljenju, nisu bili slabiji. Mislim da prvi put posle dugo vremena od 3 najbolja igraca imaju samo 1, Hardena. Mislim da umesto 100% ove godine imaju smao 93% za zlato 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Slažem se da su ranjiviji nego ikad još od 2006-e verovatno. Ok, jesu Harden i Davis verovatno neodbranjivi na ovom nivou ali biće interesantno pratiti kako će se ovaj sastav uigrati i uklopiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Nemojte zaboraviti da smo im ubacili trojanca medju redove u vidu Popovića 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 13 minutes ago, Manu said: Nemojte zaboraviti da smo im ubacili trojanca medju redove u vidu Popovića Plus, nemojte zaboraviti sa samo Srbin sjebe Srbina he he. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Okobo i Yabusele zamjene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Vrhunska ekipa, sve imaju. Na petici brutalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Slažem se. Dosta zajebano deluju ovako na papiru. Definitivno su kvalitativno u istoj kategoriji kao mi i Španci, e sad videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 23 minutes ago, MrTwister said: Okobo i Yabusele zamjene. Takođe na listi rezervnih košarkaša pored Elie Okobo (Phoenix Suns) i Guerschon Yabusele (Boston Celtics) tu su i : Moustapha Fall (Lokomotiv Kuban) Edwin Jackson (Budućnost) Lahaou Konate (Nanterre) Yakuba Ouattara (Monaco) Leo Westermann (Žalgiris) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts