40Wins Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 I dalje se smejem, kakav krindz majko moja hahahhahaah 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Meni ovo pomalo i deluje da su mu "namestili" na RTS.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Meni ovo pomalo i deluje da su mu "namestili" na RTS..Ma jok i nisu [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 38 minutes ago, Drug Crni said: Meni ovo pomalo i deluje da su mu "namestili" na RTS.. Pusta ga Vucic niz vodu, nema sanse da je ono slucajno isplivalo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Ne kapiram cemu istraga? Medjed napusio seljobere. Kraj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 3 hours ago, Drug Crni said: Meni ovo pomalo i deluje da su mu "namestili" na RTS.. Sta su mu namjestili? Primitivizam I bahatost? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 3 hours ago, John Terry said: Ne kapiram cemu istraga? Medjed napusio seljobere. Kraj. Istraga i treba da bude, ali u smislu da je ispoljio rasizam i upućivao uvrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 12 hours ago, Don Dusko said: Pa se ti Novace slikaj sa njim... Sad očekujem da međed organizuje horski skandiranje protiv Novaka kao onomad za neplaćeni porez, tvrdi su Đokovići na pare, ne daju nikom da ih izvaćari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 13 hours ago, ters said: Sta su mu namjestili? Primitivizam I bahatost? Ma ne. Nego,da u Srbiji ovo procuri..to nije slučajno. Ne stavljam se ni na čiju stranu. Odvratni su mi i Mile Ronhil i Đokovići. Najodvratniji mi je RTS svakako. Traže istragu BIA i policije o tome kako je snimak procureo (mislim da je čak i vrhunski montiran..ne u smislu da je lažan već tehnički),a deset godina ćute i drže glavu duboko zabijenu u pesak na svakojaki kriminal vladajuće kamarile..pa i te porodice koju sad,kao,brane. Govna. Nije im bio dovoljan jedan 5.oktobar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 19 hours ago, Drug Crni said: Meni ovo pomalo i deluje da su mu "namestili" na RTS.. Culi i videli pa nabedili . Ja se od juce smejem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 19 hours ago, Drug Crni said: Meni ovo pomalo i deluje da su mu "namestili" na RTS.. Ne mora da znači, feed je išao u RTRS, i oni su imali uvid u ovo isto. edit. pre će biti to Edited April 27, 2023 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Te priče voditelja i gostiju pre emisije i tokom reklama se uvek snimaju, kamermani hvataju najbolje uglove, tonci proveravaju opremu... samo što to nikad ne izlazi u javnost, jer se svašta kaže i čuje. Još se sećamo kad su Batić i St. Protić pričali kako je Velja Ilić nameravao da se žrtvuje za Srbiju i "nagna babu", Medlin Olbrajt, misleći da idu reklame i da više nisu u programu. A Krmka od Laktaša je neko pustio u etar namerno, tu nema priče. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Jebemu misa nije krme, medvjed je. Nemojte nam uzimati autohtonu sortu bosanskog medvjeda. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 17 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Jebemu misa nije krme, medvjed je. Nemojte nam uzimati autohtonu sortu bosanskog medvjeda. Što jes' jes'... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 49 minutes ago, Stiletto said: Te priče voditelja i gostiju pre emisije i tokom reklama se uvek snimaju, kamermani hvataju najbolje uglove, tonci proveravaju opremu... samo što to nikad ne izlazi u javnost, jer se svašta kaže i čuje. Još se sećamo kad su Batić i St. Protić pričali kako je Velja Ilić nameravao da se žrtvuje za Srbiju i "nagna babu", Medlin Olbrajt, misleći da idu reklame i da više nisu u programu. A Krmka od Laktaša je neko pustio u etar namerno, tu nema priče. Ali to je bila skrivena kamera u emisiji koju je vodila Tanja Vojtehovski. Ona i Nenad Canak su znali a ova dvojica nisu. Ima 5 delova na YT. Svakako vredi podledati ponovo YYY Spoiler Skrivena kamera (Pink 2002) Batic i Protic 1/5 Skrivena kamera (Pink 2002) Batic i Protic 2/5 Skrivena kamera (Pink 2002) Batic i Protic 3/5 Skrivena kamera (Pink 2002) Batic i Protic 4/5 Skrivena kamera (Pink 2002) Batic i Protic 5/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Da, s tim sto je to realno i smesno, mislim nekako nije mazanje kao ovo. Ovo je bas full retard mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 10 hours ago, Stiletto said: Još se sećamo kad su Batić i St. Protić pričali kako je Velja Ilić nameravao da se žrtvuje za Srbiju i "nagna babu", Medlin Olbrajt, misleći da idu reklame i da više nisu u programu. ok, to je bila skrivena kamera. Samo Batić nije znao da se snima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 (edited) On 4/27/2023 at 10:19 AM, Drug Crni said: Traže istragu BIA i policije o tome kako je snimak procureo U stilu "ko jel mi?" Kao nije RTS & Sluzba koprodukcija?@McLeod Meni je smesno i dalje, valjda je do glavnih aktera...Ko da neko ima nekakve iluzije, pa ce kao da ih obruka...Idi begaj... Edited April 28, 2023 by Plavi Golub 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Ma smesno je i meni ovo, ali to "nagnavanje babe" je zbog citavog koncepta stvarno urnebesno i ja bar ne vidim neki preterani problem van seljanije i sovinizma koji se podrazumevaju cim doticni otvori usta (a opet neuporedivo sa recimo njegovim ispadom za Olju Beckovic, bar meni), ovde se vidi da je medjed iziritiran jer nije zavukao sapu u med ocigledno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 8 hours ago, McLeod said: Ma smesno je i meni ovo, ali to "nagnavanje babe" je zbog citavog koncepta stvarno urnebesno i ja bar ne vidim neki preterani problem van seljanije i sovinizma koji se podrazumevaju cim doticni otvori usta (a opet neuporedivo sa recimo njegovim ispadom za Olju Beckovic, bar meni), ovde se vidi da je medjed iziritiran jer nije zavukao sapu u med ocigledno. Sasvim si u pravu, mada nije Dodik jedini koga boli dzep kad su Djokovici u pitanju. Ima ih i u Srbiji poprilicno. Djokovic ne da svoje pare u bunar bez dna ali je svojim humanitarnim radom, mislim (svugde u svetu), daleko preskocio ono sto bi koristilo kao korisno bilo kojoj vlasti da to i potrosi u prave svrhe, da je te pare dao za porez. Zato je i odlucio da placa porez tamo gde placa. Ocenjujuci njegovu porodicu kao bahatu, "tesku u p**** materinu, "ciganiju", i doticni ali i sva vlast ustvari govori o sebi. Hocu reci, znaju "Djokovici" i bez Novaka sa kim imaju posla i zasto pa zato i deluju "njima" kao teski u pm. A sve sto se moze zameriti "Djokovicima i saradnicima" u njihovom radu debelo su naucili ovde od svih isvih takvih "medjeda". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Mogu da se složim za Dodika, ali što se Đokovića tiče, on se preselio na mesto gde se plaća manji porez iz istog razloga kao i svi ostali koji su isto učinili: da bi plaćao manji porez. Briga njega mnogo za šta se te pare upotrebljavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 On 4/27/2023 at 11:28 PM, Don Juan said: ok, to je bila skrivena kamera. Samo Batić nije znao da se snima. Nije znao ni Protic. Svakako su se malo bili uprpili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Eno ga "apolitični" Novak..škraba političke parole po kamerama na Rolan Garosu. Kosovari. Neće mi biti žao ako ga kazne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) 1 minute ago, Drug Crni said: Eno ga "apolitični" Novak..škraba političke parole po kamerama na Rolan Garosu. Kosovari. Neće mi biti žao ako ga kazne. Šta je napisao? Što pitam kad imam gugl Edited May 29, 2023 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts